Zapraszam do wyrażania swoich opinii na temat wspomnianej w tytule promocji. Więcej o niej znajdziecie w tym newsie.
Fajna inicjatywa. Mam czysto teoretyczne pytanie. Co w wypadku wygrania jakiejś tam sumy? Te pieniądze mogą zostać przelane przez PS na któryś z roomow partnerskich?
W przypadku wygranej pieniądze zostaną przelane na Twoje konto promocyjne na PokerStrategy, a Ty możesz zlecić wypłatę na room.
Podobnie jak TAF.
Lepszym rozwiązaniem dla stałych grinderów byłaby oferta wymiany SP na $ przy stałym kursie. Takie jackpoty są średnim chwytem marketindodym, choć nie można mieć wszystkiego. Są zawsze dwa wyjścia. Cieszyć się z tego co jest, lub zastosować inną metodę. Jak góra nie chce przyjść, to trzeba na nią wejść.
Pyszu napisał
Lepszym rozwiązaniem dla stałych grinderów byłaby oferta wymiany SP na $ przy stałym kursie.
+1
Pyszu napisał
Lepszym rozwiązaniem dla stałych grinderów byłaby oferta wymiany SP na $ przy stałym kursie.
jestem za
StoperV6 napisał
Pyszu napisał
Lepszym rozwiązaniem dla stałych grinderów byłaby oferta wymiany SP na $ przy stałym kursie.+1
+3 (za mnie i mojego tate na ktorego zalozylem tutaj konto bo mam 13 lat)
Pyszu napisał
Kocham damianpata i SamRadziwil'a też
Dziękuje
dobry z Ciebie kolega
a co z Simoo?
będzie mu przykro
pozdrawiam
Co do top ten Polski , zawsze coś może wpaść jak ktoś trochę gra , jedno co mnie troszkę drażni to raczej słabo zaktualizowany ranking
Tego nie jesteśmy w stanie zmienić, ponieważ punkty z różnych roomów nie aktualizowane w ten sam dzień.
Pozdrawiam