Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Opinie: Promocja Top Ten Jackpot

11 Posts
9 Users
0 Reactions
1,363 Views
SamRadziwill

Zapraszam do wyrażania swoich opinii na temat wspomnianej w tytule promocji. Więcej o niej znajdziecie w tym newsie.

10 replies

Fajna inicjatywa. Mam czysto teoretyczne pytanie. Co w wypadku wygrania jakiejś tam sumy? Te pieniądze mogą zostać przelane przez PS na któryś z roomow partnerskich?

W przypadku wygranej pieniądze zostaną przelane na Twoje konto promocyjne na PokerStrategy, a Ty możesz zlecić wypłatę na room. :) Podobnie jak TAF.

Pyszu

Lepszym rozwiązaniem dla stałych grinderów byłaby oferta wymiany SP na $ przy stałym kursie. Takie jackpoty są średnim chwytem marketindodym, choć nie można mieć wszystkiego. Są zawsze dwa wyjścia. Cieszyć się z tego co jest, lub zastosować inną metodę. Jak góra nie chce przyjść, to trzeba na nią wejść.

StoperV6

Pyszu napisał
Lepszym rozwiązaniem dla stałych grinderów byłaby oferta wymiany SP na $ przy stałym kursie.

+1

ssspeeder

Pyszu napisał
Lepszym rozwiązaniem dla stałych grinderów byłaby oferta wymiany SP na $ przy stałym kursie.

jestem za :P

Olorion

StoperV6 napisał

Pyszu napisał

+1

+3 (za mnie i mojego tate na ktorego zalozylem tutaj konto bo mam 13 lat)

Pyszu

Kocham damianpata i SamRadziwil'a też

damianpat

Pyszu napisał
Kocham damianpata i SamRadziwil'a też

Dziękuje ;) dobry z Ciebie kolega
a co z Simoo?

będzie mu przykro

pozdrawiam

Narushima87

Co do top ten Polski , zawsze coś może wpaść jak ktoś trochę gra , jedno co mnie troszkę drażni to raczej słabo zaktualizowany ranking :evil:

Tego nie jesteśmy w stanie zmienić, ponieważ punkty z różnych roomów nie aktualizowane w ten sam dzień.

Pozdrawiam :)