Skip to forum
====Darmowe 20 $ na...

Notifications
Clear all

====Darmowe 20 $ na PokerStars====

29 Posts
17 Users
0 Reactions
13.3 K Views
dlrzz

Jeśli jesteś nowym użytkownikiem lub jeszcze nie wykonałeś swojego pierwszego depozytu, możesz teraz rozpocząć przygodę z PokerStars, otrzymując darmowe 20 $ bonusu gotówkowego, które zostaną natychmiastowo przelane na twoje konto.

Dodatkowo zdobędziesz bilet, aby wziąć udział w aż do czterech Freerollach Privilege z połączoną pulą 100 000 $ - tickety możesz wykorzystać przez 31 dni.

Jak zdobyć darmowe 20 $

Zarejestruj nowe konto na PokerStars, używając kodu marketingowego strategy-pl
• Wykonaj swój pierwszy depozyt o wysokości przynajmniej 20 $ - wpisz kod bonusowy FREE20
• Darmowe 20 $ trafi na twoje konto w ciągu 36 godzin. Bilety do $100k Privilege Freeroll zostaną przyznane zaraz po dokonaniu wpłaty.

Będziesz mógł grać swoimi 20 $ już od momentu, gdy pojawią się na twoim koncie, jednak aby je wypłacić, musisz najpierw zdobyć 50 punktów VPPs.

Transfer pomiędzy graczami lub połączonym kontem na Full Tilt Poker będzie traktowany jako wypłata.

Jeśli szukasz większego bonusu od pierwszego depozytu na PokerStars, możesz otrzymać 100% aż do 600 $, jeśli tylko przy wpłacie użyjesz kodu bonusowego STARS600. W przypadku użycia jednego z kodów dla pierwszej wpłaty, drugi przestanie być już dla ciebie dostępny.

Nie posiadasz jeszcze konta na PokerStars? Stwórz je już teraz!

Reply
28 replies

Wie ktoś może ile ta promocja ma potrwać?

Reply
kempesKGB

to jest tylko dla first depo czy dziala tez jako reload?

Reply
johnybravo80

Napisane przez kempesKGB
to jest tylko dla first depo czy dziala tez jako reload?

Jeśli jesteś nowym użytkownikiem lub jeszcze nie wykonałeś swojego pierwszego depozytu, możesz teraz rozpocząć przygodę z PokerStars, otrzymując darmowe 20 $ bonusu gotówkowego, które zostaną natychmiastowo przelane na twoje konto.

Reply
monikaa

1$ rake'u to ile VPP?

Reply
monikaa

ok, chyba znalazłam "on NL2 you earn 10 VPP's per 1$ rake, and on NL5 you earn 8.5 VPP's per 1$ rake and for NL10 it's 7 VPP's, but after NL10 it looks like every limit is 5.5 VPP's per 1$ rake"

Reply
dragoste

Cześć monikaa,

widzę, że znalazłaś odpowiedź na swoje pytanie, z czego się cieszę.
Jednak chciałbym zwrócić uwagę, że ilość VPP/$rake zależy również od typów stołów, na których grasz. Dokładniej mówiąc zwróć uwagę na to, czy grasz SH (6max), czy FR (>6 players). Jest tam drobna różnica w zdobywanych VPP.

Pozdrawiam.

Reply
juzef

Czy ta promocja jest nadal aktualna?

Już znalazłem, jest nadal aktywna :]

Reply
juzef

Skorzystałem z tej promocji blisko tydzień temu, otrzymałem bilety do turniejów ale nie otrzymałem 20$. Czy takie są opóźnienia? Miał ktoś taki problem?

Reply
ydkw1993

.

Reply
juzef

Trochę się zawiodłem na Starsach na początku bo od 2 tyg nie otrzymałem Bonusu, każą ciągle czekać :rage:

Reply

Witam!

dołączę się do wątku, czy można wpłacić w euro aby dostać free20?
Chciałam dokonać depozytu w euro ale mam komunikat ze albo promocja jest nieaktualna albo nieważny kod

Neteller mam w euro, jak wybiorę depozyt w $ to dożo stracę na przewalutowaniu?

Reply

Napisane przez 1kropka5lnag
Witam!

dołączę się do wątku, czy można wpłacić w euro aby dostać free20?
Chciałam dokonać depozytu w euro ale mam komunikat ze albo promocja jest nieaktualna albo nieważny kod

Neteller mam w euro, jak wybiorę depozyt w $ to dożo stracę na przewalutowaniu?

Mam to samo. Parę dni temu robiłem już wypłatę, a teraz po prostu spojrzałem czy to tylko u Ciebie, czy może ja też mam. Wpisałem kod STARS600 ale pojawił się komunikat, że nieaktualne lub nie ważne.

Reply
Head Admin
spinek

@1kropka5lnag

Ten kod dotyczy tylko pierwszej wpłaty. Czy to Twoja pierwsza wpłata?

@Atlantis09
Kod STARS600 dotyczy tylko pierwszej wpłaty (choć można ja podzielić na 3 raty). Dokonanie jakiejkolwiek wypłaty anuluje możliwość korzystania z tego kodu.

Pozdrawiam

Reply

Tak nigdy wczesniej nie wpłacałam chociaż konto posiadam juz jakiś czas (grałam we freerolach itp niedawno połączyłam z ful tilt poker i z ful tilta przerzuciłam jakieś drobne na gre - czy to możliwe że to zaliczyło mi jako pierwsza wpłatę?). Nigdy też nie wypłącałam ani nie odsyłałam na full tilta.
Napisałam do supportu i odpisali żebym wpłaciła i odesłała im meila to mi przyznają ten bonus - dziś wpłaciłam i wysłałam także czekam na odp) Mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Reply

Napisane przez spinek
@1kropka5lnag

Ten kod dotyczy tylko pierwszej wpłaty. Czy to Twoja pierwsza wpłata?

@Atlantis09
Kod STARS600 dotyczy tylko pierwszej wpłaty (choć można ja podzielić na 3 raty). Dokonanie jakiejkolwiek wypłaty anuluje możliwość korzystania z tego kodu.

Pozdrawiam

Już wiem :) Potem się zorientowałem, że dotyczy to tylko pierwszych wpłat.

Mam inne pytanie odnośnie kodów na bonus. Są jakieś kody na kolejne wpłaty (z wyjątkiem 100K)?

Reply

witam. Mam pytanie, w regulaminie promocji jet napisane że nie można będzie dokonać wypłaty, tylko tych bonusowych czy bonusowych i prawdziwych 20$?
Na logikę powiedzialbym ze tylko bonusowych ale wole sie upewnic :)

Reply