Przejdź do forum
=== Cztery tygodnio...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

=== Cztery tygodniowe pościgi za StrategyPoints ===

64 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
2,529 Wyświetlenia
dlrzz

Przedstawiamy wam dodatkową zachętę, aby przez cały maj zdobywać StrategyPoints na jednym z naszych poker roomów. Od 3 do 30 maja będą rozgrywane cztery tygodniowe pościgi za StrategyPoints.

Co tydzień możesz wygrać gotówkę już od 125 StrategyPoints za każdy wyścig. Rozdajemy łącznie ponad 1000 $ przez cały maj.

Daty pościgów i nagrody

Numer Data
Pościg 1 3 maja - 9 maja
Pościg 2 10 maja - 16 maja
Pościg 3 17 maja - 23 maja
Pościg 4 24 maja - 30 maja
Tygodniowe StrategyPoints Tygodniowe bonusy cash
125 5 $
250 10 $
500 20 $
1000 40 $

Gracze mogą wielokrotnie brać udział w pościgach na wybranych poker roomach (lista poniżej). StrategyPoints z gry zostają przyznane według czasu serwerów danej platformy.

Uczestniczące poker roomy

Uczestniczące poker roomy
William Hill William Hill 5 StrategyPoints za 1 $ Załóż konto
24hPoker 24hPoker 4 StrategyPoints za 1 € Załóż konto
EuroPoker EuroPoker 4 StrategyPoints za 1 $ Załóż konto
Poker Heaven Poker Heaven
4 StrategyPoints za 1 € Załóż konto
Betfair Poker Betfair Poker 3 StrategyPoints za 1 $  
PKR PKR 3 StrategyPoints za 1 $ Załóż konto

Odpowiedz
Cytat
63 odpowiedzi

trzeba się do tej promocji jakoś rejestrować, czy po prostu punkty będą naliczane automatycznie?

Odpowiedz
Cytat

Hej Shooter46,

nie musisz się nigdzie specjalnie rejestrować. Wystarczy, że będziesz grał na jednym z wymienionych poker roomów na koncie przypisanym do PokerStrategy.com i zdobywał StrategyPoints.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Zbiru

Jakoś niejasno jest to napisane. To jest wyścig z ograniczoną pulą, że będzie gdzieś podana lista pierwszych osób, które zdobyły określoną ilość pkt.? Czy KAŻDY, kto ugra określoną ilość punktów dostanie odpowiedni bonus adekwatny do kwoty ugranych przez niego pkt w danym tyg.?

Odpowiedz
Cytat

Hej Zbiru,

nie ma ograniczonej puli, nie ma listy, na której jedynie pierwsze osoby otrzymają nagrody, gdyż każdy, kto ugra odpowiednią ilość punktów na jednym ze wspomnianych poker roomów otrzyma adekwatną kwotę nagrody pieniężnej.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Zbiru

Wolałem się upewnić, super promocja;) Dzięki dohpaZ za odpowiedź, pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat

kiedy beda wyplaty i czy bedzie to jakos odnotowane jako bonus czy cos ??chodzi mi dokladnie o platforme 24h poker

Odpowiedz
Cytat

Hej bobek81,

w przypadku 24hPoker pieniądze zostaną wypłacone na Twoje konto pokerowe, jak tylko wszystkie otrzymamy dane za dany tydzień. Ponieważ opóźnienie w naliczaniu StrategyPoints z reguły wynosi od 1 do 3 dni, to pieniędzy można się spodziewać w kolejnym tygodniu.

Nie wiem dokładnie, jaka adnotacja będzie przy przelewie, ale pewnie będzie przy tym oznaczenie PokerStrategy.com.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
mqrcin

O - fajna promocja - przyda się dodatkowy grosz.
Rozumiem, że BP od PS się nie liczą? ;)

Odpowiedz
Cytat
riczmen

rozumiem, że pierwszy pościg kończy się dzisiaj i punkty zdobyte w dniu dzisiejszym również liczą się do tego tygodniowego pościgu. Pytam bo widzę że pierwszy pościg jest już skreślony tak jakby się skończył a moim zdaniem powinien jeszcze trwać

Odpowiedz
Cytat
smoku

Cześć riczmen.

Tak, dobrze rozumiesz- punkty zdobyte 9 maja zaliczają się do pierwszego tygodnia promocji.

Nie widzę tylko nic skreślonego...

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
riczmen

http://pl.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/Drugi-tygodniowy-po%C5%9Bcig-StrategyPoints-rozpoczyna-si%C4%99-ju%C5%BC-jutro_72082/

pod nagłówkiem Daty pościgów i nagrody

od wczoraj pierwszy pościg był skreślony i się wystraszyłem :)

Odpowiedz
Cytat

Hej riczmen,

masz rację, że pierwszy wyścig został zaznaczony przekreśloną czcionką. Chcieliśmy w ten sposób zaznaczyć, że ten etap się już zakończył.

Jest jednak tak, jak napisał smoku. Bez obaw :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
maginott

Cztery pościgi + podwójne gemstony + bonus startowy + standardowy rakeback :f_love: :f_love: :f_love:
Nic tylko same okazje żeby w tym miesiącu wbijać diament :fdrink

Odpowiedz
Cytat

Hej maginott,

nic tylko grindować i nagrody zdobywać _thumbsup:

Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się na diamentowym forum.

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat

kiedy te drobne wpadna ?? 4 dzien mija w tym drugi roboczy a poslizgow z sp nie ma :)

Odpowiedz
Cytat

Hej bobek81,

a na jakim poker roomie grasz?

Przypominam, że w przypadku niektórych poker roomów pieniądze zostaną przelane na konto "Zaproś Przyjaciół".

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

jak wyzej pisalem 24h

Odpowiedz
Cytat

Przepraszam, przeoczyłem Twój wpis na początku wątku.

Otrzymałem informację, że dzisiaj do poker roomów zostały przesłane listy z graczami, którzy mają otrzymać nagrody za pierwszy tydzień wyścigu. W takim wypadku wypłata nastąpi jutro lub pojutrze.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

bedzie to jakis widoczne w historii??

Odpowiedz
Cytat