Skip to forum
Bloger Kwietnia

Notifications
Clear all
Poll results: Zagłosuj na Blogera Kwietnia
Voter(s): 61
Poll is closed May 08, 2013
lukasz189  -  votes: 6 / 9.8%
6
9.8%
RetireD2019  -  votes: 4 / 6.6%
4
6.6%
kylsonn1  -  votes: 20 / 32.8%
20
32.8%
scibek  -  votes: 6 / 9.8%
6
9.8%
Bielanek  -  votes: 7 / 11.5%
7
11.5%
KubaICP  -  votes: 4 / 6.6%
4
6.6%
kptak5  -  votes: 5 / 8.2%
5
8.2%
NJKac  -  votes: 4 / 6.6%
4
6.6%
profek20  -  votes: 3 / 4.9%
3
4.9%
deivid2  -  votes: 2 / 3.3%
2
3.3%
EnvyPoker i UnknownJoseph  -  votes: 10 / 16.4%
10
16.4%
smoku  -  votes: 4 / 6.6%
4
6.6%

Bloger Kwietnia

1 Posts
1 Users
0 Reactions
1,243 Views
AceBestini

Hej!
Zapraszam was do wzięcia udziału w ankiecie, której owocem będzie wybór blogera kwietnia. Spośród wszystkich użytkowników, którzy w ubiegłym miesiącu założyli blogi, wybraliśmy dwunastu, którzy rywalizować będą o tytuł najlepszego-najpopularniejszego autora wirtualnego pamiętnika. Zwycięstwo umożliwi start w wyborach Blogera Roku i wygranie atrakcyjnych nagród.

Oto kandydaci:

lukasz189 za blog Bede grau w gre (PLO)

Platynowy Łukasz już po raz drugi próbuje zdobyć świat PLO. Kolega nie zwykł stawiać pot size betów na turnie, gdy wie, że trafi perfekcyjny river. Sounds reasonable. Ponadto uwielbia barrelować OOP i nie przepada za 3-betującymi regami. Stoliki Omaha to świetne miejsce dla masochistów.

RetireD2019 za blog 'cause I still got my Soul...

Emeryt 2019 w Omaszkę póki co bardziej grać chce, niż umie, bo nituje podobno lepiej niż król majstrów w General Brite Plating Company. Moja rada jest taka, byś najpierw sprzątał, a potem zapraszał dziewczynę, bo w końcu przyjdzie ci rwać panny na niebieskie paznokcie. ;)

kylsonn1 za blog My own journey to december 31st

Na koniec 2013 roku Krzysztof chciałby znaleźć się w gronie Top 5 regularsów SnG 180 os. 8/15 $. Obecnie jest czwarty – nie ma to jak wysoko postawiona poprzeczka. Prywatnie jest domatorem, dzikiem (dafuq?) i niewolnikiem komputera – ale w żadnym wypadku nie no-lifem! Koło zaprzeczeń to już kiepska faza – tak przynajmniej mówili w AA…

scibek za blog Scibek's Story

Kilka lat temu w garażu Ściby w Lublinie wraz z odpływem 15 zł zmiażdżonych zostało wiele młodzieńczych marzeń. Doyle Brunson i Frank Sinatra Jr bywali tam regularnie. Potem kolega założył własną osiedlową ligę, którą wygrał. Założyć własnego PokerStars już się nie udało, przez co dziś zmaga się on na obcym gruncie z SnG, w przerwach cisnąc bicka i modląc się o przyrost masy.

Bielanek za blog Road to HU High Stakes

Bielanek blogowanie rozpoczął od downswingu – zapeszyłeś z tym „overrolled”! High stakesy to jednak nie trzecie piwo i nie bierze ich się z czystej chęci, a zdobywa drogą ewolucji (chyba, że jest się Skandynawem). Wprowadzenie mycia zębów do planu dnia wydaje się być słusznym pomysłem – od herbaty są jednak weselsze trunki.

KubaICP za blog Huehuehue Bankroll Się Buduje

Czytając pierwszy post Kuby wszystko wydaje się proste: z 10 $ do NL100; proste ABC, zero blefów, big hand = big pot, poziom NL2 – żenua, 24 stoły i tylko schylać się po pieniądze. I bez HUDa, bo to dla tych, co idą na łatwiznę. „ I can't stop gettin’ this money now, cause I'm out here livin’ this hustlas life” – jak rzekłby Ace Hood. Dalej, dalej, torba gadżeta! ;)

kptak5 za blog Kroniki Ptaka [180nonT&T +MTT]

24-letni Kamil dziś grywa SnG 180 os. non-torba. Za dzieciaka grindował makao, regował w kolekturach Lotto i shotował w STS na drugim końcu Polski. Po pokerowych sześciocyfrówkach w play money przyszły prawdziwe pieniądze i standardowa, pierwsza wtopa, a za nią niestandardowy już zacny shipek. Zaprawdę jednak powiadam Ci – ten, kto odmawia wódki, nie czyni dobrze. Idź i nie grzesz więcej.

NJKac za blog Największy heads up to walka z samym sobą

Oto „nowe życie w wielkim mieście” w wykonaniu sprzedawcy, który dość ma roboty poza domem i zamierza pielęgnować rosnące sadło w czterech ścianach z wykorzystaniem gry w karty. Wśród jego życiowych przykazań widnieje „zobacz co robi większość normalnych ludzi, a następnie zrób odwrotnie”. Próbowałem przez dwa dni. Bardzo długo musiałem tłumaczyć pielęgniarzom z Kobierzyna, że już nie będę.

profek20 za blog Chcialbym zostac Federerem pokera

Rzeczywiście lepiej Federerem, niż Ledererem. Ja, póki co, jestem co najwyżej prawą ręką Jana Siemerinka, jak dwuznacznie by to nie brzmiało. Na blogu jest bardzo ciekawie, bo stanowi on idealną mieszankę gry i spraw poza pokerowych. A ticketowy profesjonalizm dohpaZa miażdży!

deivid2 za blog Walka z tiltem, czyli moje pokerowe hobby

Oto blog prowadzony sumiennie niczym obozy przygotowawcze chińskich pingpongistów, ze słynnymi dylematami dziejów: podglądanie cashiera, 100% steal z BU, gra na autopilocie i inne. A czy swingi to najlepsza broń dobrych pokerzystów? Ja tam wolałbym jej nie używać….

EnvyPoker i UnknownJoseph za blog Koncepty

Merytorycznie też być musi. Ostatnimi rzeczami, jaką zobaczycie w „Konceptach” chłopaków, będą spam i titsy (chyba, że zajrzy tam wukaesiak). Ale bójta się – ja tam sprawdzam 3-bety jak leci, by donkować river bez względu na karty. Może dlatego wtapiam, ale James Sweeney miałby niezły ból głowy.

smoku za blog [FR] Z pamiętnika MODa emigranta

Smokowi za minutę pęknie pięć lat na PokerStartegy.com. Nie udało mu się jeszcze wkroczyć na high stakesy, wobec czego ruszył za chlebyczkiem do Anglii. Kolejny, który unika alkoholizacji – a przecież pomiędzy abstynencją i upodleniem jest tak przyjemna przestrzeń!

Głosowanie potrwa do 15 maja do godziny 15:00. Przyjemnej lektury!

Reply