Skip to forum
Złote SnG - 1 mln $...

Notifications
Clear all

Złote SnG - 1 mln $ do rozdania

42 Posts
27 Users
0 Reactions
7,690 Views
Toluvel

Podczas drogi do 100 miliardów także gracze Sit & Go będą mieli okazję dołączenia do walki o nagrody. Co najmniej
1 milion $ rozdany zostanie w okresie 17 - 23 czerwca, ale znając PokerStars, pula ta może być jeszcze większa.

Jak mogę wziąć udział w promocji?

Wystarczy, że będziesz grać te same co zawsze turnieje Sit & Go, a jeśli będziesz miał szczęście to gdy wszyscy gracze zajmą swoje miejsca, stolik zamieni się w specjalny Złoty SnG. Są trzy poziomy Złotych SnG:

• Podwójna pula nagród + dwa buy-iny na gracza
• 4 razy większa pula nagród + cztery buy-iny na gracza
• 10 razy większa pula nagród + 10 buy-inów na gracza

Uwaga: do promocji liczą się wszystkie standardowe turnieje Sit & Go na prawdziwe pieniądze, w tym heads-up, 6-max, wielostolikowe i hyper-turbo. Satelitki oraz turnieje "Step" nie są objęte tą promocją. Prawdopodobieństwo, że dany Sit & Go zostanie wybrany, jest ściśle związane z ilością pobranego w turnieju rake'u przy wpłacaniu wpisowego, tak więc żaden z typów Sit & Go nie jest bardziej korzystny z punktu widzenia tej promocji. Wszystkie nagrody w Złotych Sit & Go wypłacane będą w momencie wyeliminowania gracza z turnieju.

W promocji obowiązują standardowe zasady i warunki promocji na PokerStars i mogą one ulec zmianie w dowolnym czasie.

Jeśli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i kliknij tutaj, aby utworzyć swoje konto.

Reply
41 replies
dewast

"Podwójna pula nagród + dwa buy-iny na gracza" - jak nalezy rozumieć ten zapis?Czy
a)po prostu pula nagród jest podwojona
b) nie dość ze pula nagród jest podwojona to jeszcze dodatkowo niezależnie od zajętego miejsce dostaje się 2 BI na konto

Reply

b) nie dość ze pula nagród jest podwojona to jeszcze dodatkowo niezależnie od zajętego miejsce dostaje się 2 BI na konto

Reply
dewast

Dzieki :fdrink

Reply

No czekam z niecierpliwością, wkońcu się postarali o jakąś porządną promocje!

Reply
8dyb8

marnie, wyjdzie z 1$ dziennie pewnie value. W zamian dostajesz regow grajacych 2-3x wiecje niz przecietnie. ggnore

Reply

Akurat w sng mtt to będzie świetna promocja traffic będzie większych dużo ludzi którzy grają tylko pod te promo także żyć nie umierać. oczywiście tak jak mówisz może być w stt

Reply
artgrab1

a czy fifty 50 też będą objęte promocją?

Reply
Jarzab86

Napisane przez artgrab1
a czy fifty 50 też będą objęte promocją?

Właśnie ?(

Reply
8dyb8

a czy fifty50 to step lub satelitka? ?(

Reply
Yamass

A jaka jest szansa trafienia na złotego sng? Powiedzmy jeden na tysiąc robi się złoty? Są gdzieś podane takie informacje?

Reply
Archiee93

Dokladnie, o ile na cashowce bylo to wyrazne ze wzgledu na okragle rozdanie, jak to bedzie wygladalo tu? co ktory turniej bedzie "zloty" i od kiedy sie zacznie, 17 juz mamy a zadnego info tj. bylo w okraglych rozdanaich w Lobby nie widze :/

Reply
Alomox

powiedzieli ze rozdadza przynajmniej 1kk$, czyli 140k$ dziennie, teraz "wystarczy policzyc" ile srednio dodaja do puli i mamy ilosc zlotych sng dziennie, oraz liczbe turniejow odpalajacych sie w ciagu dnia i wychodzi co ktory turniej sie odpali.

Reply
Kristo914

ahaa no tak :) nna moje oko to promocja nie jest jakas wybitna ale lepsze to niz nic

Reply
8dyb8

ja to mysle ze na oko srednio dorzuca 500$ = 2000 sitow = 285 dziennie = 12 na godzine

z tego co wiem to nie jest przydzielane randomowo tylko na podstawie oddawanego rejku, wiec zakladajac ze np sng za 7$ sie odpala 2x czesciej niz za 15$ na obu stawkach masz taka sama szanse skeszowania

Reply
Yamass

Ja takie coś trafiłem po 70 sitkach, szkoda że tylko x2

Reply
cubapl

fajna promocja. po zwiększonym ruchu na stolikach związanych z 1mld ręką teraz pora na sng. odpalają się fajnie, co chwilkę, udało mi się trafić golden sng. coprawda x2 ale zawsze cos :) 2 BI sie zwrocily, do tego bounty x2 i wszystkie nagrody podwojone. nic tylko grindować :)

powodzenia

Reply
Archiee93

A czy jest gdzies widoczna lista gdzie obecnie trwa taki Zloty Sng?

ok juz jest widoczne tak jak to mialo miejsce w okraglych rozdaniach :)

Reply
ixinumber1

Napisane przez cubapl
fajna promocja. po zwiększonym ruchu na stolikach związanych z 1mld ręką teraz pora na sng. odpalają się fajnie, co chwilkę, udało mi się trafić golden sng. coprawda x2 ale zawsze cos :) 2 BI sie zwrocily, do tego bounty x2 i wszystkie nagrody podwojone. nic tylko grindować :)

powodzenia

nie ma żadnego bounty człowieku, każdy dostaje na konto 2/4/10 BI i ewentualnie kasa z ITM.

widze że trafiłeś tego sng :f_zZz: :f_zZz:

Reply

Cwaniaku a moze gra SNG 90osobowe Ko w ktorych bounty tez jest podwojone 2x/4x/10x

Reply