Przejdź do forum
Bloger Maja - ankie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Wyniki ankiety: Kto powinien zostać Blogerem Maja?
Wyborcy: 48
Ankieta jest zamknięta cze 12, 2013
Tigerius  -  głosy: 8 / 16.7%
8
16.7%
02bub02 i aenimka  -  głosy: 10 / 20.8%
10
20.8%
kerieone  -  głosy: 2 / 4.2%
2
4.2%
Deasu  -  głosy: 2 / 4.2%
2
4.2%
Piligram  -  głosy: 1 / 2.1%
1
2.1%
GluttonyMK  -  głosy: 1 / 2.1%
1
2.1%
TheBlader  -  głosy: 7 / 14.6%
7
14.6%
roommate1000  -  głosy: 13 / 27.1%
13
27.1%
arianik  -  głosy: 14 / 29.2%
14
29.2%
Zorodan  -  głosy: 2 / 4.2%
2
4.2%
cilivio  -  głosy: 0 / 0%
0
0%

Bloger Maja - ankieta

1 Posty
1 Użytkownicy
0 Reakcje
965 Wyświetlenia
AceBestini

Hej!

Zapraszam was do wzięcia udziału w ankiecie, której owocem będzie wybór blogera maja. Spośród wszystkich użytkowników, którzy w ubiegłym miesiącu założyli blogi, wybraliśmy jedenastu, którzy rywalizować będą o tytuł najlepszego-najpopularniejszego autora wirtualnego pamiętnika. Zwycięstwo umożliwi start w wyborach Blogera Roku i wygranie atrakcyjnych nagród.

Oto kandydaci:

Tigerius za blog Od przeciętniaka do wartościowego faceta

Oto blog inny niż wszystkie, bo obok pompek, brzuszków i treningów PLO mamy do czynienia z nietypowym challengem. Jeśli Tigerius do końca czerwca będzie trzymał rączki na kołderce – czeka go Amsterdam, chata, szkło; jeśli jednak nie będzie potrafił uwolnić się od myśli o tej dziewczynie widzianej tu i tam (a tu lato idzie, a wraz z nim miniówki w formie paska) – przebiegnie w samych bokserkach po krakowskim rynku, a może nawet zawstydzi samego Countita? Must…not…fap…

02bub02 i aenimka za blog Aces full, Mike / hyper hu

Pierwszy post i filmik z gry – everyone’s solid! Dziewicze cele (jak to brzmi!) nie w pełni udało się osiągnąć, bo event HU SCOOP shipnął ktoś inny, ale grono czytelników jest pokaźne nawet pomimo wabika w postaci sześciu cyferek. I pamiętajcie – stwierdzenie „jeśli nie wiesz, co zrobić – folduj” ma za długą brodę już. Każdy flop zasługuje na to, by potraktować go shovem.

kerieone za blog Nie skończyć jak Stu Ungar

25-letni Kuba ostatnie lata konsekwentnie spędza nad linią EV, po męczących sesjach przykrywając swym 110-kilowym cielskiem Asę Akirę, która w myślach amatorów czerwonych stronek gości częściej, niż Lou Bega w „Jaka to melodia?”. Ale Kuba ma coś, czego nie maja inni – profit, i to profit o wiele większy niż średnia krajowa. A plan „3 dni grindu +3 dni chlania +2 dni odpoczynku” brzmi wręcz wybornie - Stu Ungar would definitely approve!

Deasu za blog Zoomastycznie! [800bb pot. 1kbb na stole!]

Powiecie, że gość jest świeżym brązem – a może on gra NL100? Do tego jest dość intrygująco, bo kolega poza pokerem robi głośne rzeczy. Na WH dają 3,5:1, że to PiKej, 4,6:1 – że Jacek Kapica, zaś Wróżbita Maciej ze zsiadłego mleka wyczytał, że oto na PokerStrategy.com zarejestrował się Michael Jackson. Jak mawiał jeden z wielkich tego forum – czas pokaże!

Piligram za blog Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

Kolega Piligram gra na NL4, klawiszach, matczynych nerwach i w A-klasie. Człowiek-orkiestra. Ciekawe rzeczy dzieją się na Politechnice Śląskiej, bo trzeba sprawozdania z PKS robić. W Suwałkach byłoby łatwiej, bo tam zimą nie jeździ prawie żaden. A kiedy ja spałem do dziesiątej? W minionym tysiącleciu chyba… Głowa do góry – zagraj na keyboardzie „Babarybę”, to chandra przejdzie!

GluttonyMK za blog Ostatnie wyzwanie. [NL5]

Z kart tego bloga aż bije konsekwencja. Tu do dziesiątej nikt nie śpi i nie ma czasu nawet na „wlazłkotka” na harmoszce, bo grindować trzeba. Niby każdy wpis to kilka cyferek i same rączki, ale przyjemnie patrzy się na to, gdy komuś coś się udaje, i to nie za sprawą złotego strzału, a systematycznej robótki.

TheBlader za blog Ograniczenia i limity nie interesują MNIE! [NL2 FR]

„Ostrzarz” napisał, iż pokerem interesuje się od dość dawna – całe dwa lata. Doyle Brunson bynajmniej nie czuje się zawstydzony, ale może to i lepiej, gdyż on już raczej nie pobije swoich rekordów, a od NL2 do dziesięciu brejsletów WSOP jakaś droga przecież musi prowadzić, niekoniecznie długa na pół wieku. Początek – bardzo obiecujący.

roommate1000 za blog DeepAnalysis

Historia jest – shot na PLO1000 live z 13BI. I wszystkiemu winne EV. Z grania po wutce kolego nie rezygnuj, bo w życiu nie można odmawiać sobie przyjemności. Wtedy i leveling smakuje jak wadowicka kremówka, i moralniaki mniej się odczuwa, bo głowa boli bardziej, niż wątpliwe calldowny. Zawsze możesz sobie powiedzieć, że Scotty Nguyen przecież ma wyniki.

arianik za blog Beating the 18's ;) bo kto nie lubi "Osiemnastek" ;)

Roman Polański raczej nie polubiłby tego bloga, bo dla niego osiemnastki nie mają w sobie tyle magii i, że tak powiem, od zawsze preferował short-handed. Gratuluję motywatora – mnie Robmaf namówiłby nawet na wypicie borygo, jeśli dzięki temu miałbym być lepszym pokerzystą. Jeśli chodzi o fotografię podwodną, polecam zakręt Wisełki przy Otorowie w Solcu Kujawskim – tam topielców można szukać z zamkniętymi oczami.

Zorodan za blog Uwaga! BLOG DLA NIENORMALNYCH...

20-letni Daniel to ciekawy przypadek: edukację świadomie zakończył na poziomie ogólniaka (ma jednak własną firmę i niczego nie żałuje), lubi pokibicować panom z czajnikami i uwielbia kochać, co będąc singlem łatwe nie jest. Do sesji ubiera frak lub surdut, by nie wystraszyć wariancji wątpliwymi manierami. Przed SCOOPem za 400% rolla [sic!] wypił 15 litrów wody, co jednak nie pomogło we flipowaniu. Ja czytałem i tęsknię ;)

cilivio za blog [poprzedni tytuł był do bani. myślę nad nowym] NL2 FR

Na koniec swój człowiek, bo grywa w ping-ponga. O tym jednak nie pisze zbyt wiele, słusznie zdając sobie sprawę, że tenis stołowy dla większości pokerzystów jest mniej atrakcyjny, niż Anna Grodzka grająca w siatkówkę plażową z króliczkami Playboya. Robert uskutecznia dietę bez pszenicy najwyraźniej nie mając pojęcia, jak dobre pszeniczne winka robi mój kumpel Krzysztof. Piwka jednak autor bloga nie odmawia. Solid leveling is solid.

Głosowanie potrwa do 12 czerwca 2013 roku do godziny 14:00. Przyjemnej lektury!

Odpowiedz
Cytat