Jak w ubiegłym roku wyglądałystacki początkowe i długość blindów w:
a) turbinach
b) Main Evencie
Witam ![]()
wejsciowka na main event wcale nie jest az tak droga. A jak tam wygladaja noclegi itp?
Czy w wypadku wygranej satelitki można wybrać sobie, na który dzień 1a 1b czy 1c chcę się zapisać?
Hej,
stefonno, sporo informacji znajdziesz w tym temacie - https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=327542. Najtańsze noclegi to akademiki i hostele.
Macak, masz na myśli satelitkę live? Jestem przekonany, że można wybrać dzień (zależnie od dostępności miejsc). Gdyby tak nie było, to prawdopodobnie informacja pojawi się przed rozpoczęciem samej satelity.
Pozdrawiam.
witam, ten harmonogram troszeczke nieczytelny, choc i tak sie ciesze, ze jest cos takiego. chcialem spytac, ile zawejsciowke na najtanszy turniej, badz za jakas satelita na miejscu. Wybaczcie za lekki debilizm, ale W OGOLE sie tutaj nie lapie w tym..
pozdr.
Napisane przez Patrico1441
witam, ten harmonogram troszeczke nieczytelny, choc i tak sie ciesze, ze jest cos takiego. chcialem spytac, ile zawejsciowke na najtanszy turniej, badz za jakas satelita na miejscu. Wybaczcie za lekki debilizm, ale W OGOLE sie tutaj nie lapie w tym..
pozdr.
Dodaj mnie do znajomych to ci napisze "lepszy" harmonogram z wpisowymi w PLN
Łatwy sposób na szybkie przeliczanie koron na złotówki to dzielenie przez 6. I tak np satelitka do ME z wpisowym 300 KC to 50zł.
Wybaczcie za mego poprzedniego posta, rozkladzik jest bardzo wyraźny, ale wtedy bylem na komorce i to przez nią nabralem takiego przeswiadczenia. Teraz komp i jest ok
Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w harmonogramie na pokerstrategy dzień 1A odbsywa się 29.07, a ja wygrywając wczoraj wejściówkę do tego dnia dostałem maila od pokerstar, że dzień 1A jest 30.07???
No właśnie, mnie to również interesuje.
Dodatkowo, czy jak się wygrało wejściówkę do dnia 1A to można wybrać inny dzień ? ( 1B lub 1C ) ?
Napisane przez Jadczak
Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w harmonogramie na pokerstrategy dzień 1A odbsywa się 29.07, a ja wygrywając wczoraj wejściówkę do tego dnia dostałem maila od pokerstar, że dzień 1A jest 30.07???
Widocznie popełnili błąd w mailu. Wejdź w lobby P* i zobacz, że jesteś zarejestrowany do dnia 1A, który odbędzie się 29 lipca. Dagienka, też jest tam zarejestrowana :).
Dodatkowo, czy jak się wygrało wejściówkę do dnia 1A to można wybrać inny dzień ? ( 1B lub 1C ) ?
Trudno mi powiedzieć. W tym celu musisz skontaktować się z supportem P*.
Czy ME to jest freezout ?
czy dziala to moze tak jak na HESOPIE, czyli jak zbustuje dnia 1B moge zrobic reentry nastepnego dnia 1C
Trudno mi powiedzieć. W tym celu musisz skontaktować się z supportem P*.
Ok, napisałam już do Starsów, czekam na odp.
btw: Czy w trakcie tego festiwalu są jakieś inne atrakcje (brydż, squosz, piłka nożna i inne gry) ? Chodzi mi o moją drugą połówkę, która w poksa nie gra i żeby się biedaczek nie zanudził na śmierć
@ polacybiedacy - w ME jest opcja re-entry, jeśli odpadniesz dzień wcześniej
@ dagienka - planujemy piłeczkę, ale powinnaś go podszkolić i może się wkręci w pokerową atmosferę
Napisane przez Dagienka
Czy w trakcie tego festiwalu są jakieś inne atrakcje
Poker to dodatkowa atrakcja... główną jest alkohol... Myślę, że damy radę, żeby się nie nudził nikt