Skip to forum
[KONKURS] Stwórz wł...

Notifications
Clear all

[KONKURS] Stwórz własny komiks +EV

68 Posts
47 Users
0 Reactions
8,094 Views
Toluvel

Zapraszamy do zamieszczania swoich prac (można więcej niż 1) w tym wątku - prosimy tylko o zaznaczenie, którą z nich zgłaszacie do konkursu. Można to zrobić pisząc "To jest mój komiks +EV" w poście z jednym, wykonanym przez siebie (na bazie istniejącego już komiksu +EV Bobby'ego Crosby'ego lub narysowanym własnoręcznie) komiksem.

Zasady promocji:

1. Komiksy można zgłaszać do konkursu do 27 października włącznie, wyłącznie w tym wątku.
2. Głosowanie na najlepszy komiks odbędzie się w dniach 28 października - 3 listopada.
3. Jeden użytkownik może maksymalnie zgłosić do konkursu jedną pracę.
4. Nagrodzone zostaną trzy najbardziej popularne komiksy, wybrane przez użytkowników w głosowaniu.
5. W razie równej liczby głosów, ostateczne decyzje w sprawie nagród podejmie redakcja PokerStrategy.com. W grę wchodzą losowanie (przy większej liczbie zgłoszeń o takim samym wyniku) lub nagrodzenie każdej z prac jednakowo (w wypadku mniejszej liczby komiksów o takim samym wyniku).

Prosimy o unikanie wulgaryzmów i treści niezgodnych z naszym regulaminem forum

Nagrody

Żeby jeszcze bardziej zmotywować was do wzięcia udziału w naszej zabawie, postanowiliśmy nagrodzić autorów trzech najlepszych komiksów żywą gotówką. Oto, co jest do wygrania:

1. miejsce: 100 $
2. miejsce: 70 $
3. miejsce: 50 $

Pieniądze zostaną przekazane na konto TAF gracza, skąd mogą być przelane m.in. na porftel Skrill czy Neteller.

Jeśli się wahasz lub nie wiesz, jak zabrać się do tworzenia własnej obrazkowej historyjki, nie przejmuj się! Przygotowaliśmy dla was przykład, który pokazuje, jak można łatwo wykorzystać jeden z istniejących odcinków +EV, by stworzyć oryginalną pracę.

Nie zastanawiaj się dłużej - weź udział w zabawie i powalcz o sto dolarów amerykańskich. Zapraszamy!

Reply
67 replies
Arielooo

wiem że wykonanie tragiczne, robione na szybko. Jeżeli ktoś zgadnie z jakiego serial są teksty w dymkach wsyłam na P* 3$ :)

Reply
AmorPL

.

Reply
Thorek
amoratank

Mi rudzi kojarzą się tylko z south parkiem i z tym że nie mają duszy ;)

Nie wiem jak z cenzurą tutaj. Lepiej by było wstawić komiks bez napisów i żebyśmy my je wymyślili ale to moja opina.
Ps w regulaminie konkursu chyba jest błąd powinno być do 3 listopada ?

Reply
Szkodnick

Reply
Certh

Reply
driver911

Spoiler

sorry, że po angielsku ale tłumacząc świetny tekst pana J to już nie było by to samo.

Reply
gin68

:f_ugly: :f_ugly: :f_ugly:

Reply
streetballplayer

Pozdrawiam :sdrink

Reply
cfanniakus

Reply
amoratank

Reply
5deuces
Reply
amoratank

To jest mój komiks +EV

Reply
roza90

Reply
Head Admin
Marta

Hej!

Dzięki za wrzuty komiksów, chyba mam swojego faworyta. :)

roza90, coś Ci nie poszło z wrzuceniem komiksu, spróbuj może załadować obrazek przez www.tinypic.com

Reply
pimpas
Reply
ultrac

Odcinek I - "Korzenie"

:pokerface:

Spoiler

Za inspirację dzienkuje fenkowi _thumbsup:
W końcu "wąs to stan umysłu"

Reply
Orlo007
Reply