Hej!
Zapraszam was do wzięcia udziału w ankiecie, której owocem będzie wybór blogera września. Spośród wszystkich użytkowników, którzy w ubiegłym miesiącu założyli blogi, wybraliśmy jedenastu, którzy rywalizować będą o tytuł najlepszego-najpopularniejszego autora wirtualnego pamiętnika. Zwycięstwo umożliwi start w wyborach Blogera Roku i wygranie atrakcyjnych nagród.
Oto kandydaci:
poganiaczbydla za blog No brain, no gain… PLOza życia.
Po pierwsze – urzekł mnie nickname Poganiacza. Po drugie – lepiej, kiedy torba motywuje do założenia bloga, niż do zakupu reklamówki Kelerisów i mocnej liny. I zaprawdę powiadam wam – ten, kto spróbował Omaszki i zapłakał nad monotonią Hold’ema, powinien wstąpić na łono Hi/Lo i dać się porwać tęczy!
Bicek za blog Pogromca 179 graczy >> Czyli budowa skilla i rolla
Czas surferów: ten blogowicz lubi pośmigać na desce – i nie ma to nic wspólnego z zaburzeniami perystaltyki jelit czy bolesną obstrukcją. Na Antypody daleko, więc muszą mu wystarczyć polskie jeziora i Aussie Millions rozgrywane przy użyciu urodzinowej walizki żetsów. Niemniej jednak MTT napawają optymizmem…
hardcorowy997 za blog Nigdy się nie poddawaj HU sng und NLP
Hardkorowy kolega rozpoczął od wypisania swych celów i już tam jest ciekawie, bo domowy stretching zawsze w cenie, gdy jest pod ręką miła „rozciągarka” – a jeśli będzie więcej chętnych, target zwiedzania ciekawych i pięknych miejsc się zazębi (if you know what I mean). W kwestii cytatu „Ludzie mają Cię w d…” to chyba nie jest tak źle. Ja nie mam, bo bym tego nie pisał. Katolicy – Ateiści 1:0.
Nilmar za blog 10k MTT, 10$/MTT, 10 miesięcy
Czelendżoblog w wykonaniu trenera zawsze w cenie. Dobrze, że Nilmar mógł się skupić na pisaniu, bo wrzesień był dlań bardziej okrutny niż Dziadek Mróz dla mieszkańców Irkucka. Gracz ten jednak to nie niedzielny pykacz sitów za pięć centów, by spuchnąć w dzikiej rzeczywistości MTT. Widzimy się w poniedziałkowych „Sukcesach użytkowników”!
techn9nepl za blog The Blueprint.
“Dotychczas grałem “tak o”, ale teraz biorę się na poważnie” – ile razy mogliśmy już coś takiego przeczytać? Z tym, że ten przypadek to wprowadzenie zamierzeń w życie i właściwe ku temu zaangażowanie, a nie tylko klikanie do złamania asów po raz trzeci. Jest nawet „10 reguł Arnolda Schwarzeneggera” i słynne „Dzień ma 24 godziny”. Nie spać, zwiedzać!
shookata za blog Kasia przesiada sie do Audi !
Złota A-Szóstka jako noworoczny prezent? Czemu nie! Kobieta na PokerStrategy.com licząca na to, że merytoryczność komentarzy na jej blogu wykroczy poza „daj fotkę” i „pokaż to i tamto”? No chance. Tu nawet fotki pani Selbst w panterce z lycry miałyby wzięcie. No, może przesadziłem. Damn, czasem chciałbym nie mieć wyobraźni…
jzi511 za blog NL200 - wolność finansowa czy udręka?
Tylko trzy posty autora bloga, który chyba nawet blogiem nie jest, ale nie mogłem przejść obojętnie tak, jak nie mogły tego zrobić dziesiątki komentujących. Mimo wszystko warto jest umieć gotować albo mieć żonę, która wszystko wpierniczy i nie grymasi. Chociaż z drugiej strony może nie być o czym gadać przy obiedzie i temat swingów sam wypłynie…
GoodReason za blog Druga odsłona GoodReasona > Test BSS : - )
Dobrze pamiętam poprzednią odsłonę GoodReasona i to, co wyczyniał z krótkim stackiem. Mało powiedziane – młodszym stażem pragnę wyłożyć, iż swego czasu kolega wyrósł nam na guru od SSS i… ucichło, jak mawiała babcia Urbiego w słynnym katastroficznym filmiku. Powodzenia życzę!
MoCuishle3 za blog Tryin' to MASTER the game -> NL5 ZOOM SH <-
Wyczerpująco i konsekwentnie – w ten oto sposób bloga prowadzi kolega od „Million Dollar Baby”. Czy i kiedy taka kwota błyśnie w kasjerze – trudno orzec, bo zawsze jakaś czarna bokserka może skręcić nam kark na krześle, choćby była ruskim regiem i miotała pot betami zamiast sierpowych.
Pomarancza za blog Z maczetą przez stawki - Na rozstaju dróg
Było kilka toreb w karierze cytrusowego użytkownika, ale czy jest w tym coś wyjątkowego? Pierwsze podejście zawsze można spalić. Drugie też. A Muddy Waters daje +10 do flipowania, więc może być nieźle.
Nicodem0 i wyrzykPL za blog No more excuses (online + live grinders)
Bez turniejowców się nie obędzie. Bez grubych screenów także. Dobre wyniki zawsze działają jak magnes – z drugiej strony gdy nie ma czego wklejać, trudno prowadzić bloga o nudnych bzdurach. Chyba, że jest się AceBestinim… :/
Głosowanie potrwa do 23 października 2013 roku do godziny 11:00. Przyjemnej lektury!