Skip to forum
Freerolle Double Ac...

Notifications
Clear all

Freerolle Double Action na PokerStars

45 Posts
21 Users
0 Reactions
6,803 Views
Toluvel

Ponieważ trzy poprzednie serie freerollów zostały bardzo dobrze przez was przyjęte, a wy sami otrzymaliście z nich wiele value, postanowiliśmy zorganizować je po raz czwarty!

Freerolle Double Action na PokerStars: złóż pierwszy depozyt i poleć przyjaciół

W czwartej serii organizujemy osiem freerolli na PokerStars z pulami po 1000 $. Będziecie mogli zarejestrować się do nich co tydzień w niedzielę, już od 4 maja.

Jeśli już wcześniej dokonałeś swojej pierwszej wpłaty, to nie możesz zagrać we freerollach, ale dla takich graczy mamy też inną ofertę - jeśli polecisz przyjaciół na PokerStrategy.com, korzystając z naszego programu Tell-a-Friend, a któryś z nich wygra coś w jednym z freerolli, otrzymasz równowartość tej kwoty na swoje konto TAF!

PRZYKŁAD: BobbyFishSticks poleca dziesięciu graczy na PokerStrategy.com i dwóch z nich wygrywa nagrody we freerollu; jeden zgrania 5 $, a drugi dochodzi do final table i otrzymuje 50 $. BobbyFishSticks otrzymuje dodatkowe 55 $ nagrody, a jego przyjaciele zatrzymują swoje wygrane.

Aby zwiększyć swoje szanse na wygranie nagrody, możesz złożyć depozyt, A DODATKOWO polecić przyjaciół!

Szczegóły freerolla

Nazwa: PokerStrategy Double Action Freeroll

Daty: <strike>4 maja</strike>, <strike>11 maja</strike>, <strike>18 maja</strike>, <strike>25 maja</strike>, <strike>1 czerwca</strike>, <strike>8 czerwca</strike>, <strike>15 czerwca</strike>, 22 czerwca

Czas: 17:00 GMT

Pula nagród: 1000 $ w każdym freerollu

Okres na depozyt: dokonaj wpłaty przed czwartkiem poprzedzającym jeden z freerolli, a będziesz mógł zagrać w dalszych freerollach (zobacz poniżej).

PRZYKŁAD: jeśli wpłacisz przed czwartkiem 1 maja, godz. 23:59 GMT, będziesz mógł zagrać we wszystkich 8 freerollach. Złożenie depozytu przed czwartkiem 19 czerwca, godz. 23:59 GMT umożliwi ci wzięcie udziału w ostatnim freerollu. Zależność ta powtarza się przez cały czas trwania promocji.

<strike>Zagraj wszystkie osiem: wpłać przed końcem 1 maja

Zagraj ostatnie siedem: wpłać przed końcem 8 maja

Zagraj ostatnie sześć: wpłać przed końcem 15 maja

Zagraj ostatnie pięć: wpłać przed końcem 22 maja

Zagraj ostatnie cztery: wpłać przed końcem 29 maja

Zagraj ostatnie trzy: wpłać przed końcem 5 czerwca

Zagraj ostatnie dwa: wpłać przed końcem 12 czerwca</strike>

Zagraj ostatni: wpłać przed końcem 19 czerwca

Nigdy nie wpłacałem jeszcze na PokerStars i chcę wziąć udział w promocji

Dokonaj pierwszej wpłaty przed 19 czerwca, godz. 23:59 GMT, a będziesz mógł zagrać w ostatnim freerollu.

Robiąc to, będziesz mógł wybrać pomiędzy bonusem 100% aż do 600 $ lub darmowymi 20 $ i 124 tokenami turniejowymi.

Wpłacałem już na PokerStars i chcę wziąć udział

Wystarczy, że polecisz przyjaciół na PokerStrategy.com i zachęcisz ich do złożenia pierwszego depozytu na PokerStars. Mogą oni skorzystać z bonusu 100% aż do 600 $ lub darmowych 20 $ plus 124 tokenami turniejowymi, a także wziąć udział we freerollach.

Jeśli któryś z nich wygra nagrodę w jednym z freerolli, otrzymasz równowartość tej kwoty na swoje konto TAF. Im więcej graczy polecisz, tym większą masz szansę na wygranie nagrody w ostatnim freerollu - a wszystko to bez konieczności rozegrania choćby jednego rozdania.

Freerolle można znaleźć w zakładce Tourney -> Private klienta PokerStars.

Więcej specjalnych freerolli na PokerStars?

Zajrzyj na naszą stronę z freerollami na PokerStars

Jeżeli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i załóż je już teraz klikając tutaj.

Reply
44 replies
Nalewajka

Skoro pierwszą wpłatę zrobiłem jakieś 2 tygodnie temu to nie mam mozliwosci skorzystania z tych freerolli ? A wgl dostaje się jakieś bilety na PokerStrars za pierwsza wpłate ? Bo nic nie widziałem i nawet nie umiem znalesc nigdzie w pokeroomie o biletach do turniejów gdzie to jest :facepalm:

Reply
emomaniac

Czy wykonywałeś już depozyt na PokerStars?

Jeśli wcześniej wykonałeś pierwszy depozyt na PokerStars, ciągle możesz otrzymać 124 tickety turniejowe, ale niestety darmowe 20 $ już ci nie przysługuje. Aby zdobyć tickety turniejowe, wystarczy wykonać depozyt, używając kodu bonusowego 100K.

http://pl.pokerstrategy.com/poker/free-20-pokerstars/

Reply
Nalewajka

Dziękuje wiec wykonuje 20$ depozytu i mam czekam na te tickety, a gdzie mogę sprawdzić ich stan na PokerStars ?

Reply
emomaniac

Requests - Tournament tickets - wyśwetlą się wszystkie tickety i turnieje, do których możesz się przy pomocy nich zarejestrować.

Reply
OcoChodzi

Wystarczy min depozyt 20$?
Dlaczego pisze do 60 000$(do czego to się odnosi?), jak w puli jest 30 000$?
Czy ticket'y będę mógł wykorzystać na różnych kilkadziesiąt turniejów(będę mógł wybrać sobie np turnieje o 15,16,17,18 bo będzie tak duży wybór) czy np dostaje 4 ticket'y, a każdy z nich na turniej o określonej godzinie: np o 00 6 12 18?
Z góry dzięki za odpowiedź!

Reply
BroKosa

"W przypadku obu bonusów otrzymasz bilet do gry w dowolnej ilości '$100K Privilege Freerolls' przez 31 dni od dokonania wpłaty. Twój status VIP nie ma znaczenia."

Cytat z odpowiedzi od supportu. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd! :)
Zarówno z kodu "FREE20" i "STARS600" otrzyma się dostęp do freerolli dla depozytorów. Chyba, że te 124 bilety do turniejów jest to innych turniejów aniżeli "$100K Privilege Freerolls". W takim razie przepraszam jeśli tak jest.

Reply
BuddhaLounge9

Cześć,
a ile jest tych freerolli na dzień i ile osób tak średnio w nich gra?
Chodzi o te 128 darmowych ticketów.

Reply
OcoChodzi

Są 4 dziennie, gra ok 12-20k osób, pula wynosi ok 1.5-2.5k(rebuy'e), godziny to mniej więcej 10, 16, 21, 4 polskiego czasu. Gra tak dużo osób bo jak wyrobisz 100FP to Ci za darmo dają wejście(status VIP - chrome). Wygrane jak dla mnie słabo bo np od 0,2$ się zaczynają i są dla 10% ludzi. Za 10m-ce dostaniesz np 20$ a za 500 - 0,5$. Wszystkie dane orientacyjne:)
Wpłacając teraz masz dodatkowo 2 tickety do micromillions <2.2$> wpisując kod POLSKA<lobby - wpisz star code> i wejście do turnieju tylko dla Polaków z pulą 1000$ jak zagrasz w 3 turniejach micromillions. Tickety można wykorzystać chyba tylko w sb o 10 i nd o 12.

A teraz ja mam pytanie - jest już parę zapisanych osób w double action, spełniłem wszystkie warunki a nie dostałem ticket'u. Dostanę później?

Reply

Freerolle 100K wyglądają trochę inaczej niż pisze OcoChodzi. Najmiejsza wypłata to $0.13-$0.15, i nie jest płatne 10%, tylko ok. 15%.

Reply
BuddhaLounge9

To słabo z tymi freerollami, nie opłaca się grać, chyba, żeby na wejście przećwiczyć gre na tych starsowych fieldach z microstawek.

To są chociaż turnieje turbo? co ile zmiana blindów?

Reply
BroKosa

co 5

Reply

Zmiana blindów jest co 8 minut.

Reply
yar68

jest już parę zapisanych osób w double action, spełniłem wszystkie warunki a nie dostałem ticket'u

Reply

Witam,

@OcoChodzi: z tego co widziałem, to jesteś już zarejestrowany do turnieju.

@yar68: otrzymałeś od nas w tej sprawie ticket, proszę się z nim zapoznać i wykonać zawarte w nim instrukcje. Dziękuję.

Pozdrawiam

Reply
yar68

Napisane przez dohpaZ
Witam,

@OcoChodzi: z tego co widziałem, to jesteś już zarejestrowany do turnieju.

@yar68: otrzymałeś od nas w tej sprawie ticket, proszę się z nim zapoznać i wykonać zawarte w nim instrukcje. Dziękuję.

Pozdrawiam

zapoznałem się i wykonałem zawarte w nim instrukcje

turniej juz za 1 godzine a biletów brak

Reply

Hej yar68,

w tickecie zostałeś poproszony o przesłanie screenshota z widokiem historii transakcji, lecz nadal nic nie otrzymaliśmy na podany w tickecie adres mailowy.

Pozdrawiam

Reply
yar68

Napisane przez dohpaZ
Hej yar68,

w tickecie zostałeś poproszony o przesłanie screenshota z widokiem historii transakcji, lecz nadal nic nie otrzymaliśmy na podany w tickecie adres mailowy.

Pozdrawiam

no bez jaj - wysłałem maila ze screenshotem o
16:32 (40 min temu)

napisz mi ticket z mailem do siebie to Ci przesle tego maila, ktorego wyslalem na podany adres mailowy 40 min temu

Reply
Astarothh

złożyłem depozyt. co mam zrobić żeby zagrać w turnieju, bo nie dostałem biletu?

Reply
yar68

sciema wielka - biletu nie dostałem choc spelnilem wszystkie wymagania
turniej wlasnie sie zaczal a biletów jak nie było tak nie ma

Reply