Skip to forum
Zimowe promocje: zd...

Notifications
Clear all

Zimowe promocje: zdobywaj świąteczne Kicki i wygrywaj niesamowite nagrody!

108 Posts
23 Users
0 Reactions
4,914 Views
dlrzz

Zdobywaj nasze specjalne, świąteczne Kicki przez cały okres promocji, a będziesz miał szansę, by otrzymać tickety turniejowe, programy, wyższy status i wiele więcej. Po prostu używaj SideKicka podczas codziennych sesji przy stołach i przez cztery tygodnie zbieraj nasze adwentowe Kicki.

W każdym tygodniu uzyskaj przynajmniej pięć z siedmiu możliwych do zdobycia Kicków, by wykonać adwentową Misję (wszystkie Kicki są opisane poniżej). Jeśli zdobędziesz wszystkie cztery Misje, zostaniesz nagrodzony specjalnym Kickiem - Świąteczny Shark.

Świąteczny Shark i cotygodniowe loterie

UWAGA: Coral Poker i Gala Poker nie przyjmują polskich graczy, dlatego nagrody z tych roomów zostaną dla naszej społeczności zmienione. Więcej informacji podamy już wkrótce.

W każdym tygodniu będziemy organizować loterię dla wszystkich graczy, którzy wykonają tygodniową Misję (więcej informacji poniżej). W cotygodniowych loteriach będziemy rozdawać następujące nagrody:

Club Loteria w 1. Tygodniu (Tygodniu Trefli) Club
• 5x licencja Hold'em Manager small stakes
• 5x licencja TableScan Turbo
• 20x podwyższenie statusu
• 25x tokenów turniejowych za 11 $ na Poker770
• 1x token turniejowy za 215 $ na Everest Poker
• 5x tokenów turniejowych za 109 $ na Everest Poker
• 5x tokenów turniejowych za 55 $ na Everest Poker
• 10x tokenów turniejowych za 33 $ na Everest Poker
• 10x tokenów turniejowych za 22 $ na Everest Poker
• 20x tokenów turniejowych za 11 $ na Everest Poker
• 20x tokenów turniejowych za 5,50 $ na Everest Poker
• 20x tokenów turniejowych za 3,30 $ na Everest Poker
Diamond Loteria w 2. Tygodniu (Tygodniu Karo) Diamond
• 5x licencja PokerTracker 4 small stakes
• 10x licencja PokerRanger
• 5x tokenów turniejowych za 215 $ na Gala Poker
• 10x tokenów turniejowych za 55 $ na Gala Poker
• 10x tokenów turniejowych za 22 $ na Gala Poker
• 15x tokenów turniejowych za 11 $ na Gala Poker
Spade Loteria 3. Tygodnia (Tygodnia Pików) raffle Spade
• 5x licencja Hold'em Manager small stakes
• 10x 1-miesięczna licencja HoldemResourcesCalculator
• 5x tokenów turniejowych za 215 $ na Coral Poker
• 10x tokenów turniejowych za 55 $ na Coral Poker
• 10x tokenów turniejowych za 22 $ na Coral Poker
• 15x tokenów turniejowych za 11 $ na Coral Poker
Heart Loteria 4. Tygodnia (Tygodnia Kierów) raffle Heart
• 5x licencja PokerTracker 4 small stakes
• 10x 1-miesięczna licencja ICMIZER
• 50x tokenów turniejowych za 27,50 £ na William Hill

Christmas CardsharkKick "Świąteczny Shark" będzie przyznany wszystkim graczom, którzy wykonają cztery tygodniowe Misje. Zdobądź ten Kick, a będziesz dodany do naszej finałowej loterii, w której dodatkowo możesz wygrać:

:club: :diamond: :spade: :heart: Loteria 5. Tygodnia (Świąteczny Shark) :heart: :spade: :diamond: :club:
• 10x pełna licencja Hold'em Manager 2

• 10x pełna licencja PokerTracker 4

• 20x voucher Cadooz

• 6x kopii książki TwiceT: Education of a Modern Poker Player

• 25x tokenów turniejowych za 22 $ na Poker770

Świąteczna Promocja SideKicka - Kicki i Misje 1. Tygodnia Adwentu (Tygodnia Trefli)

Spoiler
Osiągnij poniższe Kicki w okresie 25 listopada- 1 grudnia.

Week 1 Nazwa Kicku: In da club
Wymagania: Wygraj rękę z AcTc
Wygląda na to, że czeka Cię niezła impreza za pieniądze wygrane dzięki Ace-Ten suited!
Week 1 Nazwa Kicku: Treflowe Choinki
Wymagania: Wygraj rękę z kolorem w treflach
Pięć zielonych trefli wygląda jak pięć świątecznych choinek. A jeśli Twoje trefle nie są zielone, mamy dla Ciebie świąteczną poradę - włącz w oprogramowaniu czterokolorową talię, dzięki czemu nigdy nie przegapisz swojego koloru.
Week 1 Nazwa Kicku: Suit up!
Wymagania: Wygraj z ręką startową w treflach
Jakiekolwiek dwie karty są dobre do wygrania puli - aby tylko były suited. Trefle nagrodziły Cię dzisiaj nowym Kickiem, a także wygraną pulą!
Week 1 Nazwa Kicku: Adwentowe Asy
Wymagania: Wygraj rękę z parą asów
Król Karol kupił królowej Karolinie asy koloru koralowego! Szybko powtórz to dziesięć razy na głos i może otrzymasz kolejnego Kicka (a może nie).
Week 1 Nazwa Kicku: Podwójne Święta!
Wymagania: Podwój swój stack na stoliku cash
Koniec roku świętujesz także na stołach. Gratulujemy podwojenia - oto Twój kick w nagrodę!
Week 1 Nazwa Kicku: Grudniowy Dziesięciobój
Wymagania: Zagraj 10 turniejów Sit & Go
Dla Ciebie święta już się zaczęły i obchodzisz je dziesięcioma rozegranymi SnG. Mikołaj nagradza Cię za to nowym Kickiem!
Week 1 Nazwa Kicku: Na sam szczyt!
Wymagania: Rozegraj 20 rąk z prowizją na Everest Poker
Rozegrałeś 20 rąk z prowizją na Everest Poker, co oznacza nagrodę w postaci tego Kicku!
Week 1 Nazwa Kicku: 1. Tydzień Adwentu
Wymagania: Osiągnij 5 z 7 Kicków wypisanych powyżej.
Gratulacje - zebrałeś wystarczającą ilość Świątecznych Kicków, by zakończyć Misję w 1. Tygodniu Adwentu!

Świąteczna Promocja SideKicka - Kicki i Misje 2. Tygodnia Adwentu (Tygodnia Karo)

Spoiler
Osiągnij poniższe Kicki w okresie 2 - 8 grudnia.

Week 2 Nazwa Kicku: Najlepszy Przyjaciel Kobiety
Wymagania: Wygraj rękę z AdJd
Oczywiście, że chodzi o diamenty! Tym razem Ace-Jack karo nie tylko zdobyło Ci pulę, ale również ten Kick!
Week 2 Nazwa Kicku: Diamenty Są Wieczne
Wymagania: Wygraj rękę z kolorem w karo - osiągnij Kick 6 grudnia
Czujesz się już jak James Bond? Diamentowy kolor pozwolił Ci wygrać tę pulę i mamy nadzieję, że ten profit również będzie wieczny.
Week 2 Nazwa Kicku: Suit up!
Wymagania: Wygraj z ręką startową w karo
Jakiekolwiek dwie karty są dobre do wygrania puli - aby tylko były suited. Karo nagrodziło Cię dzisiaj nowym Kickiem, a także wygraną pulą!
Week 2 Nazwa Kicku: Kick Bałwanków
Wymagania: Wygraj rękę z parą ósemek - osiągnij Kick 8 grudnia
Chuck Norris może być zazdrosny - bałwanki wykonały kick z półobrotu i wygrały dla Ciebie tę pulę. Ship it!
Week 2 Nazwa Kicku: Podwójne Święta!
Wymagania: Podwój swój stack na stoliku cash
Koniec roku świętujesz także na stołach. Gratulujemy podwojenia - oto Twój kick w nagrodę!
Week 2 Nazwa Kicku: Grudniowy Dziesięciobój
Dla Ciebie święta już się zaczęły i obchodzisz je dziesięcioma rozegranymi SnG. Mikołaj nagradza Cię za to nowym Kickiem!
Week 2 Nazwa Kicku: Prezent od nieznajomego
Wymagania: Rozegraj 20 rąk z prowizją na dowolnym roomie
Rozegrałeś 20 rąk z prowizją na dowolnym poker roomie podczas Tygodnia Karo. W nagrodę od nas otrzymujesz ten Kick!
Week 2 Nazwa Kicku: 2. Tydzień Adwentu
Gratulacje - zebrałeś wystarczającą ilość Świątecznych Kicków, by zakończyć Misję w 2. Tygodniu Adwentu!

Świąteczna Promocja SideKicka - Kicki i Misje 3. Tygodnia Adwentu (Tygodnia Pików)

Spoiler
Osiągnij poniższe Kicki w okresie 9 - 15 grudnia.

Week 3 Nazwa Kicku: Gra w piki daje wyniki
Wymagania: Wygraj rękę z AsQs
Z tak silną ręką startową ciężko przegrać. Do tego w pikach! Przeciwnicy musieli być przerażeni.
Week 3 Nazwa Kicku: Kolor Pikowy
Wymagania: Wygraj rękę z kolorem w pikach
Wina, wina, wina dajcie! Ale chodzi tylko o kolor kart na stole, bo wiele bankrolli utopiło się w alkoholowych sesjach.
Week 3 Nazwa Kicku: Suit up!
Wymagania: Wygraj z ręką startową w pikach
Jakiekolwiek dwie karty są dobre do wygrania puli - aby tylko były suited. Piki nagrodziły Cię dzisiaj nowym Kickiem, a także wygraną pulą!
Week 3 Nazwa Kicku: Wędkujesz pod lodem?
Wymagania: Wygraj rękę z parą waletów
Bo właśnie złapałeś niezłą sztukę na swoje walety! Twój przeciwnik na pewno się trzęsie już nie tylko z zimna.
Week 3 Nazwa Kicku: Wszędzie Dziesiątki
Wymagania: Wygraj rękę z parą dziesiątek - osiągnij Kick 10 grudnia
Dziesiątego grudnia wygrywasz z dziesiątkami? To nie może być przypadek - łap kolejnego Kicka!
Week 3 Nazwa Kicku: Grudniowy Dziesięciobój
Week 3 Nazwa Kicku: Prezent od nieznajomego
Wymagania: Rozegraj 20 rąk z prowizją na dowolnym roomie
Rozegrałeś 20 rąk z prowizją na dowolnym poker roomie podczas Tygodnia Pików. W nagrodę od nas otrzymujesz ten Kick!
Week 3 Nazwa Kicku: 3. Tydzień Adwentu
Gratulacje - zebrałeś wystarczającą ilość Świątecznych Kicków, by zakończyć Misję w 3. Tygodniu Adwentu!

Świąteczna Promocja SideKicka - Kicki i Misje 4. Tygodnia Adwentu (Tygodnia Kierów)

Spoiler
Osiągnij poniższe Kicki w okresie 16 - 22 grudnia.

Week 4 Nazwa Kicku: Big Slick od Św. Mikołaja
Wymagania: Wygraj rękę z AhKh
Wczesny prezent na święta - jedna z najlepszych rąk startowych w pokerze, pula oraz nowy Kick!
Week 4 Nazwa Kicku: Święta Ogrzewają Serce
Wymagania: Wygraj rękę z kolorem w kierach
A dokładnie wszystkie pięć, które otrzymałeś na stole. Ten kolor nagrodził Cię pulą i nowym Kickiem!
Week 4 Nazwa Kicku: Suit up!
Wymagania: Wygraj z ręką startową w kierach
Jakiekolwiek dwie karty są dobre do wygrania puli - aby tylko były suited. Kiery nagrodziły Cię dzisiaj nowym Kickiem, a także wygraną pulą!
Week 4 Nazwa Kicku: Grudniowe Dwójki
Wymagania: Wygraj rękę z parą dwójek - osiągnij Kick 22 grudnia
Dobrze, że te dwójki nie zostały spasowane - dzięki nim wygrałeś pulę oraz tego Kicka!
Week 4 Nazwa Kicku: Zimowy William
Wymagania: Rozegraj 20 rąk z prowizją na William Hill
Rozegrałeś 20 rąk z prowizją na William Hill podczas Tygodnia Kierów. W nagrodę od nas otrzymujesz ten Kick!
Week 4 Nazwa Kicku: Grudniowy Dziesięciobój
Week 4 Nazwa Kicku: My, Trzej Królowie
Wymagania: Wygraj rękę z trójką króli
Po co Ci złoto, mirra czy kadzidło, skoro masz trzy króle? Wygrana pula na pewno jest dużo więcej warta.
Week 4 Nazwa Kicku: 4. Tydzień Adwentu
Gratulacje - zebrałeś wystarczającą ilość Świątecznych Kicków, by zakończyć Misję w 4. Tygodniu Adwentu!

Więcej o SideKicku

Zbieraj osiągnięcia, postępy i wykonuj misje: otrzymuj osiągnięcia, realizuj misje, postępy i porównuj się z innymi użytkownikami.
Śledź ilość StrategyPoints: śledź zdobywane StrategyPoints podczas sesji.
Przechowuj i konwertuj historię rąk: SideKick przechowuje twoje rozegrane rozdania i konwertuje je, abyś mógł łatwo wstawić je na forum.

SideKick wspiera wszystkie gry cash Texas Hold'em oraz turnieje Sit & Go na następujących platformach:

Poker770 Mansion Poker
PokerStars Everest Poker Titan Poker
William Hill bet365 Winner Poker

Reply
107 replies
halunoman

3 pytania:

1) Czy jako "wygrana ręka" liczą się steale?

2) Czy Sidekick musi być odpalony w trakcie grania sesji i w czasie rzeczywistym importować ręce, żeby przyznawać "kicki", czy też można go odpalić raz w tygodniu, kazać mu zaimportować hand history, a on przejrzy ręce i przyzna "kicki"?

3) Czy wymagana jest jakaś forma rejestracji do promocyji, czy też program daje wam jakiś feedback, dzięki któremu rejestracja nie jest wymagana?

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Reply
Chmurkins

Czy dobrze widzę że w tygodniu 1 i 3 jest do wygrania licencja HM1?

Reply

Cześć,

@halunoman: W takich wypadkach liczy się wygranie na showdownie. Najlepiej mieć włączonego SideKicka podczas sesji, aby w ten sposób nie zgubić żadnego rozdania. Nie musisz się zapisywać.

@Chmurkins: Oczywiście chodzi o Hold'em Manager 2, gdyż tylko taka wersja jest obecnie dostępna w sprzedaży. Dzięki za zwrócenie uwagi.

Pozdrawiam

Reply
BroKosa

Czy zoom traktowany jest jako gra cash? Bo jeśli nie to bida :(

Reply

Hej,

SideKick zbiera rozdania na ZOOMie i można otrzymywać osiągnięcia, dlatego nie widzę przeszkód, dlaczego by nagle takie rozdania nie były traktowane jak gra cash :)

Pozdrawiam

Reply
Nalewajka

A jeżeli uda mi się wypełnić w danym tygodniu 5 z 7 osiągniec to mam wrzucać gdzies na forum to ? Czy automatycznie będzie to szczytywane z mojego profilu an SideKicku ?

Reply

Cześć Nalewajka,

nie musisz nic nigdzie pisać, a szkoda, bo miło się czyta Twoje wpisy :)

Osiągnięcia zdobywane przez Ciebie są automatycznie przesyłane do maszyny losującej:)

Pozdrawiam.

Reply
illegalx

Super promocja , na pewno sprobuje wykonac kilka swiatecznych misji :) juz widze jak pcham pare dwojek do all-ina :D

Reply

Hej,

ale tam nie ma opisu, że z parą dwójek musisz grać all-in, wystarczy, że wygrasz rozdanie :)

Pozdrawiam

Reply
johnybravo80

To ja mam inne pytanie. Dlaczego ten SideKick Tak tragicznie działa?
Chciałem wyrobić misje i to wyłączyć ale
tej ręki mi nie zliczyło

Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2365056
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $1.26
SB: $4.04
Hero (BB): $3.23
UTG: $4.68
MP: $2.17
CO: $1.15

Pre Flop: ($0.03) Hero is BB with A :club: Q :club:
2 folds, CO raises to $0.06, BTN calls $0.06, 1 fold, Hero raises to $0.24, 1 fold, BTN calls $0.18

Flop: ($0.55) 7 :club: T :diamond: 2 :club: (2 players)
Hero bets $0.33, BTN calls $0.33

Turn: ($1.21) K :club: (2 players)
Hero bets $0.76, BTN calls $0.69 all in

River: ($2.59) 7 :heart: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $2.59
BTN shows 6 :spade: A :diamond: (a pair of Sevens)
Hero shows A :club: Q :club: (a flush, Ace high)
Hero wins $2.50
(Rake: $0.09)

W HM jest w SideKick nie ma. Do tego straszenie to zamula kompa.
Żre mi do 40% procka i około 400MB pamięci. Przydało by się jednak to wszystko dopracować.

EDIT Kolorów to pewnie jeszcze trafie sporo, ale jak będe miał AcTc wygrane na SD i mi nie zliczy, to będzie porażka, bo nie mam zamiaru grać SNG ani na Everest Poker

Reply
Watroba

Przepraszam jezeli jest to glupie pytanie ale czy musze miec podpiete konto pod dany pokerrom aby zdobywac osiagniecia ?

Reply
Nalewajka

Zgadzam sie ja jak gram 9 stołow i mam właczony ten program to jest porażka tnie mi wszystko dla tego muszę go wyłaczać i wtedy wszystko chodzi czysciutko ... Muli strasznie mi i nie wiem co z tym zrobic bo skorzystałbym z promocji ...

Dodatkowo mam pytanie bo nie mam wgl propozycji tych osiągniec do zdobycia co są w promocji nizej screeen dlaczego ?

Spoiler

Reply
kabulek

Czy te SnG mają być jakieś szczególne? Rozegrałem 11 SnG na P* i nic.

EDIT:
wskoczyło po kilkunastu minutach :)

Reply
RubinPlayer

Nalewajka niestety SideKick obciąża trochę kompa.
Jak masz starszy sprzęt to nic z tym nie zrobisz.

Reply
natraj

nie wiem czy zadac to pytanie by nie wyjść na idiote ale.....
czy w losowaniu wygram 20 tokenow za 3,30 czy 20 osob wygra jeden token za 3,30?

Reply

Witam,

@Nalewajka: Osiągnięcie pojawi się w momencie jego zdobycia, nie będzie widoczne na liście możliwych osiągnięć, bo należy ono do osiągnięć promocyjnych. Niestety, SideKick obciąża komputer, jak wspomniał RubinPlayer.

@kabulek: Rozumiem, że wszystko się zgadza?

@natraj: Rozlosowane zostanie 20 ticketów o wartości 3,30 $ każdy. W ten sposób należy to rozumieć.

Pozdrawiam

Reply
Spiderro

A czy jedna osoba może w danym tygodniu wygrać dwie nagrody lub więcej?

Reply
Watroba

a ja ponowie pytanie czy musze miec dany pokerom podpiety pod ps aby zdobywac osiagniecia z sidekicka ?

Reply

Cześć,

@Watroba: W przypadku tej promocji nie musisz mieć konta przypisanego do PokerStrategy.com, aby zbierać osiągnięcia i wziąć udział w promocji.

@Spiderro: Trudno mi powiedzieć, gdyż nie znam szczegółów losowania.

Pozdrawiam

Reply