Skip to forum
Milestone Hands z p...

Notifications
Clear all

Milestone Hands z pulą 700 000 $

198 Posts
53 Users
0 Reactions
12.4 K Views
dlrzz

Milestone Hands z pulą 700 000 $

Promocja Milestone Hands zawsze rozdaje mnóstwo pieniędzy, by uczcić ważne momenty w historii PokerStars - jednak tym razem jest to po prostu świąteczny prezent.

Od 16 grudnia nagrody będą rozdawane co milion rąk. W promocji znajdzie się 299 regularnych Rąk Milestone, w których będziecie mogli wygrać 500 000 $, a na końcu czeka na was jeszcze jedna, finałowa. Wszyscy uczestnicy tego rozdania oraz pokerzyści z takich samych stawek/gier podzielą się pulą 100 000 $.

Jak mogę wygrać?

Po prostu graj na dowolnych stołach cash. Przyznawana nagroda bazuje na aktywności z 49 poprzednich rąk na tym stole. Prosimy zauważyć, że stoły Zoom nie liczą się do tej promocji.

Jakie są nagrody?

Nagrody są obliczane i przyznawane w następujący sposób:

Ręce Milestone 1 - 299: 500 000 $ gtd

Zwycięzca każdej ręki: (VPP z ostatnich 50 rąk x 60) + 100 = nagroda w USD

Gracze w każdej ręce: (VPPs z ostatnich 50 rąk x 30) + 50 = nagroda w USD

Jeśli na przykład zdobyłeś 12 VPP w 49 rękach, a następnie wygrałeś Milestone'a, otrzymasz (12 x 60) + 100 = 820 $

Ręka Milestone nr 300: 200 000 $ gtd

Zwycięzca ręki: (VPPs z ostatnich 50 rąk x 1000) + 4000 = nagroda w USD

Gracze w ręce: (VPPs z ostatnich 50 rąk x 500) + 2000 = nagroda w USD

Jeśli na przykład zdobyłeś 8 VPP w 49 rękach, a następnie wygrałeś Milestone'a, otrzymasz (8 x 1000) + 4000 = 12 000 $

Stake share - każdy może wygrać!

Po przeliczeniu nagród, pozostała część puli zostanie rozdana pomiędzy grających na takich samych stawkach, w taki sam rodzaj i odmianę pokera (np. 1 $/ 2 $ no-limit Hold'em) podczas finałowego, trzechsetnego Milestone'a.

Pula zostanie podzielona według ilości VPP, które każdy z graczy zdobył w poprzednich 49 rękach.

W tej promocji obowiązują zasady i warunki PokerStars i mogą być one zmienione w każdym momencie.

Jeżeli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i załóż je już teraz klikając tutaj.

Reply
197 replies
Wielgosz

Przedostatnio Milestona trafiłem, normalnie grając tyle ile zawszez

Ostatnio grałem na chama i spaliłem a tej promocji sporo rolla a i tak nie trafiłem

Tak więc moja opinia taka: Nie grindować na siłę, no chyba że to będzie ręka nr. 300 i stake share ;)

Reply
eziush

Też raz trafiłem a odpaliłem tylko 2 stoły i nie rozegrałem 50 rąk ale ~$250 wpadło. Następnym razem grindowałem cały dzień biały na 9 stolikach i nie trafiłem, ale za to z dobrym winratem. Ogólnie to nity z Zooma przylecą na normalne stoliki, fisze z niższych limitów polecą wyżej żeby onetime trafić, czy ludzie co normalnie grają 4 stoliki odpalą 10 i nie będą ogarniać. Czy sie trafi, czy nie, Milestony są zawsze EV+ dla mnie.

Reply
Bujakoto

A ja ostatnio w tej promocji (czerwiec 2013) zaszalałem i grałem na 24 stoły czasami przez 12 godzin dziennie przez kilka ładnych dni i Trzy krotnie trafiłem na stół z milionowym rozdaniem.

Niestety za trzecim razem byłem SitOut. Myślałem że rozp..... monitor.

Emocje gdy trafia się na stół z milionowym rozdaniem nie do opisania. Papa się cieszy, wstajesz i liczysz na to że jakiś Fish SPASUJE rozdanie (a to się często zdarza), wówczas do eliminacji zostanie mniej graczy!

Już nie mogę doczekać się 16'ego !!!!!
Jak dla mnie Najlepsza promocja na PS - (głównie z uwagi na stosunkowo łatwą kasę i szanse)

Da się, trzeba tylko grać i nie szaleć.

Reply
sphinx100

Ja ostatnio trafilem stake share ok 250$. Ciekawe na jakich stawkach tym razem padnie glowne rozdanie. Jakby nie patrzec dobre promo.

Reply
nobolandia

Promocja zaczyna sie 16. Pewnie 300 rozdanie bedzie w w Wigilię :P

Reply
smack91

pierwszy raz odkąd gram zwykłe stoliki będę miał okazję brać w tym udział :D
zapowiadam ostry grind od 16tego do wigilii :D

Reply

ostatnio grałem 24 stoliki po 16k rozdań dziennie i nie trafiłem jedynie steke shere 700$ :(

przed ostatnio grałem normalnie po 6k rąk dziennie i 2 razy trafiłem

Reply
Wielgosz

ja na ostatnim Stake Share obstawiłem wszystkie limity od NL2 do NL50, nie zdążyłem tylko nl5 odaplic nic no i pech chciał że to tam właśnie łapa padła hehe :) ale spoko, jak mi dzień przypasi to siądę od rana i będę cisnąć po 4 stoły do NL50, bo to co ostatnio się działo, Starsy chyba takiego trafficu w życiu nie widziały, jeszcze te kolejki do stołów - 50+ osób :D dobre to było :)

Reply
Bujakoto

Dokładnie tak było!
Trafic był kosmiczny. Na kilka godzin przez Miliardowym rozdaniem nie było można dopchać się na żaden stolik na prawie żadnym limicie (powyżej NL100 nie sprawdzałem).

Nowe stoliki nie nadążały.
A okrągłe rozdanie trafiło faktycznie na NL5 i każdy grający na tym limicie w momencie gdy padł finał otrzymał około 100$ (każdy). Czyli 900,000 $ powędrowało do 9,000 graczy :) Fajny gest.

Na stole finałowym był Polak.
Szef PS na chacie zapytał się co tam chłopaki zrobicie z wygraną kasą, a nasz rodak na to: "I'm drink today"
Szef PS: "Where is the party?"
Nasz rodak: "In Gdynia" :)

Reply
ultrac

@Bujakoto: mówisz o rozdaniu 1MM? _rolleyes:

Jakoś nie przypominam sobie takiego dialogu z czatu _rolleyes:

A promocja fajna, tylko zapowiadają się grindowe święta :rolleyes:

Kogo ja oszukuję - i tak bym pewnie parę godzin grał :D :D :D

Reply
Bujakoto

Hej ultrac:

16:25
Mayers666: "I'm going drinking"

17:39
Mayers666: "Gdynia"

Reply
Jarzab86

Tak mniej więcej ktoś się orientuje kiedy zaczną się Milestony ?( Drugi, trzeci tydzień grudnia ?( Ktoś wie ile mniej więcej teraz jest na liczniku ?(

Reply

Od 16 grudnia nagrody będą rozdawane co milion rąk. W promocji znajdzie się 299 regularnych Rąk Milestone, w których będziecie mogli wygrać 500 000 $, a na końcu czeka na was jeszcze jedna, finałowa. Wszyscy uczestnicy tego rozdania oraz pokerzyści z takich samych stawek/gier podzielą się pulą 200 000 $.

Reply
Jarzab86

Napisane przez blelol
Od 16 grudnia nagrody będą rozdawane co milion rąk. W promocji znajdzie się 299 regularnych Rąk Milestone, w których będziecie mogli wygrać 500 000 $, a na końcu czeka na was jeszcze jedna, finałowa. Wszyscy uczestnicy tego rozdania oraz pokerzyści z takich samych stawek/gier podzielą się pulą 200 000 $.

Dzięki! :sdrink

Reply
zaperos

Wiadomo już kiedy zaczną się milionowe ręce? Chodzi mi dokładnie o godzinę startu (mniej więcej).

Reply
roommate1000

znowu grind do porzygu ? thx p*

Reply
kwiesiu

"(VPP z ostatnich 50 rąk x 60)"

zmienili zasady tak zeby promowac graczy z niskich stawek grajacych 100/80 :)
co da nitowi z NL100 60x4 ?

Reply
Bujakoto

No dobra Milestone Hands ruszyło.

Na koncie pierwsze trafienie :)

Tylko coś kasy mało. W czerwcu grając na NL2 można było zgarnąć 150-250$ i 500$ za wygraną. A teraz? :( To jakieś ochłapy.

Oczywiście musiałem przenieść się na NL2 i przystosować się do gry....... tracąc dziś przy stołach 34$. Wygrywając 70$ - nie jest źle, ale NL2 to limit ekstremalny!!!!!

Natomiast sama sesja wygląda dziś tak:

Reply

po co ci tyle statów na micro ?(

Reply