Skip to forum
Grudniowy Mission W...

Notifications
Clear all

Grudniowy Mission Week z pulą 500 000 $: 9 - 15 grudnia

28 Posts
22 Users
0 Reactions
3,724 Views
dlrzz

500 000 $ w grudniowym Mission Week

Mission Weeks na PokerStars wymaga rejestracji do misji swojego wyboru i wykonania jej, aby zdobyć wejściówkę do darmowego turnieju All-In Shootout z ogromną pulą nagród.

Mission Week: 09 - 15 grudnia

Mission Week na PokerStars w grudniu
Very Easy Easy Simple Possible Advanced
Star Code:
VERYEASY4

Cel:
Zdobądź 10 VPPs.

Nagroda:
Ticket do All-in Shootout dnia 16.12 (10 000 $ w puli nagród).

Star Code:
EASY4

Cel:
Zdobądź 30 VPPs.

Nagroda:
Ticket do All-in Shootout dnia 16.12 (30 000 $ w puli nagród). 

Star Code:
SIMPLE4

Cel:
Zdobądź 60 VPPs.

Nagroda:
Ticket do All-in Shootout dnia 16.12 (75 000 $ w puli nagród).

Star Code:
POSSIBLE4

Cel:
Zdobądź 150 VPPs.

Nagroda:
Ticket do All-in Shootout dnia 16.12 (150 000 $ w puli nagród).

Star Code:
ADVANCED4

Cel:
Zdobądź 500 VPPs.

Nagroda:
Ticket do All-in Shootout dnia 16.12 (250 000 $ w puli nagród).

Zarejestruj się
Zarejestruj się Zarejestruj się Zarejestruj się Zarejestruj się

UWAGA: jeśli odnośniki nie działają, ręcznie wpisz Star Code według poniższych instrukcji.

Używanie kodów

Używanie Star Codes na komputerach: wystarczy zalogować się do oprogramowania PokerStars, przejść do zakładki "Account" -> "Enter Star Code" ("Konto" -> "Wpisz Star Code") i następnie wprowadzić kod misji, którą chcesz wykonać. Zostaniesz wtedy zarejestrowany do misji na konkretny tydzień.

Używanie Star Codes na urządzeniach z iOS: wystarczy zalogować się do aplikacji PokerStars i nacisnąć menu "More" na dole screena. Pod opcją "Account" wybierz "Enter Star Code" i wprowadź kod misji, którą chcesz wykonać. Zostaniesz wtedy zarejestrowany do misji na konkretny tydzień.

Używanie Star Codes na urządzeniach z Android™: wystarczy zalogować się do aplikacji PokerStars i przejść do rozbudowanego menu na twoim urządzeniu z Android™. Wybierz "More" > "Setting & Tools" > "Account" i wprowadź swój Star Code. Zostaniesz wtedy zarejestrowany do misji na konkretny tydzień.

Możesz śledzić swoje postępy, klikając na "Cashier" w aplikacji Pokerstars i przechodząc do "My Bonus Status".

O turniejach All-in Shootout

Są to turnieje o strukturze 4-max shootout, gdzie gracze są automatycznie stawiani na all-inie - w zasadzie są to loterie z pulami od 10 000 $ do 250 000 $, w których każdy może wygrać.

VERY EASY: najwyższa nagroda w każdym tygodniu to 1000 $.

EASY: najwyższa nagroda w każdym tygodniu to 3000 $.

SIMPLE: najwyższa nagroda w każdym tygodniu to 7500 $.

POSSIBLE: najwyższa nagroda w każdym tygodniu to 15 000 $.

ADVANCED: najwyższa nagroda w każdym tygodniu to 25 000 $.

W tej promocji obowiązują zasady i warunki PokerStars i mogą być one zmienione w każdym momencie.

Jeżeli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i załóż je już teraz klikając tutaj.

Reply
27 replies
sphinx100

Mam tylko nadzieje, ze do tego czasu naprawia ten blad z kolejnoscia wyrabiania bonusow tak aby osoby wyrabiajace bonus od pierwszej wplaty tez mogly wziac udzial.

Reply
GuZZZ85

Rejestracja jest już otwarta ? Każdy może się do dowolnej misji zarejestrować ? W misji po prostu chodzi o zdopycie VPS punktów ?

Reply
blahblah12

Od 9. grudnia, tak, każdy może się zarejestrować, tak, trzeba zdobyć tylko wymagane VPP.

Reply

Jak 9 grudnia zarejestruję się do jednej misji, to na wyrobienie określonej ilości vpp mam tydzień? Można od razu do wszystkich się zarejestrować?

Reply
Ayronn

Masz czas do 15 grudnia, wiec jesli zarejestrujesz sie 9 to bedziesz mial tydzien ;)

Niestety mozna zarejestrowac sie tylko do 1 z tych misji, ale i tak fajna promocja.

Reply
ryhukox

Jak sądze, nie trzeba być wtedy online, żeby wziąć udział w losowaniu?

Reply
ultrac

Hej ryhukox,

nie trzeba być online. Rejestrujesz się do turnieju, a potem wszystko dzieje się bez Twojego udziału :pokerface:

Później, na przykład na drugi dzień możesz sprawdzić sobie wyniki, czy udało Ci się wygrać coś, a może nawet szipnąć :D

Reply
gaijin69

Napisane przez ultrac
Hej ryhukox,

nie trzeba być online. Rejestrujesz się do turnieju, a potem wszystko dzieje się bez Twojego udziału :pokerface:

Później, na przykład na drugi dzień możesz sprawdzić sobie wyniki, czy udało Ci się wygrać coś, a może nawet szipnąć :D

Potwierdzam, są nawet picsy, że it did happen ;D

Muszę poćwiczyc luckboxsowanie, może uda się jeszcze raz urwać coś konkretniejszego;)

Reply
sergii1984

gdzie w lobby p* są te turnieje/loterie All-in Shootout?

Reply

special albo freroll

Reply

Napisane przez ultrac

a może nawet szipnąć :D

nice joke

Reply

A sprawdzaliscie ile macie juz punktow?. Wlaczam cashiera powinno byc "check my bonus status" cos takiego pisze na stronce Psa a ja nie mam wogole takiej zakladki...

Reply

zakładka żądania ---- przywróć ukryte banery z lobby

Reply
matexide

Kliknięcie tej zakładki przenosi mnie do kasjera, a tam nadal nie widać żeby ten bonus był aktywny. Ciekawe czy te punkty co teraz lecą się naliczą..

Reply
mq123

Kod wpisany. Ktoś wie czy punkty, które ugram przed przyjściem potwierdzającego udział emaila liczą się do promocji?

Reply
PJ8
PJ8

Wydaje mi sie ze musi ci sie pojawic w zakladce bonus status, ale w poprzednim miesiacu nie trwalo to jakos dlugo

Reply
matexide

Trochę to bez sensu.. Skoro promocja trwa tydzień, to tyle też czasu powinno się mieć na zdobycie punktów. W zakładce jest napisane, że punkty się liczą po wpisaniu kodu, ale jak mi zatwierdzą kod to się okaże dopiero.

Reply
sphinx100

No cos te kody za szybko nie wchodzą. Ciekawe czy osob z firstdepo bonus nadal będą wykluczone z promocji.

Reply
S3d3m

Mam identyczny problem, wyświetliło komunikat, że jestem zapisany, gram i wyrabiam VPPs a mój bonus status się nie zmienia, może dopiero później dodadzą.

Reply