Skip to forum
Level Up - powiększ...

Notifications
Clear all

Level Up - powiększ swój status w marcu

100 Posts
39 Users
0 Reactions
4,510 Views
dlrzz

Level Up: prosty sposób na podwyższenie statusu i zdobycie gotówki w marcu!

Graj przez 20 dni w marcu, aby wejść o poziom wyżej, zdobywając złoto, platynę lub nawet Diament w naszej powracającej promocji Level Up.

To doskonała okazja, aby osiągnąć wyższy status i czerpać jeszcze większe korzyści z oferty PokerStrategy.com!

Wystarczy, że w marcu przez 20 dni będziesz zdobywał ilość punktów, która zakwalifikuje cię do podniesienia statusu w Level Up. To nie koniec - niektóre z naszych partnerskich poker roomów zaoferowały nagrody pieniężne dla grinderów uczestniczących w tej promocji. Nie musisz rozgrywać 20 dni kolejno po sobie i możesz sobie robić dni odpoczynku.

Wyliczenia w promocji Level Up

Aby otrzymać upragniony status, należy każdego dnia przez 20 dni w marcu zdobyć następującą ilość StrategyPoints:

Wyliczenia dla Goldzłotego statusu
10 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 200 StrategyPoints
20x 10 bonusowych StrategyPoints każdego dnia + 200 StrategyPoints
100 bonusowych StrategyPoints + 100 StrategyPoints
Suma = Goldzłoty status
Wyliczenia dla Platinumplatynowego statusu
90 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 1800 StrategyPoints
500 bonusowych StrategyPoints + 500 StrategyPoints
Suma = Platinumplatynowy status
Wyliczenia dla Diamonddiamentowego statusu
320 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 6400 StrategyPoints
900 bonusowych StrategyPoints + 900 StrategyPoints
Suma = Diamonddiamentowy status

Uczestniczące poker roomy i nagrody

Niektóre poker roomy nagradzają gotówką za pomyślne wypełnienie założeń promocji i zdobycie wyższego statusu. Wysokość wynagrodzenia zależy od wykonanego celu punktowego.

Zdobądź powyższe cele StrategyPoints na jednym z poker roomów i zdobądź gotówkę:

złoty status - 20 $

platynowy status - 50 $

diamentowy status - 100 $

Poniższa tabela pokazuje poker roomy uczestniczące w promocji Level Up oraz te rozdające gotówkę.

Level Up - Przegląd Poker Roomów
Poker room Level Up? Gotówka? Poker room Level Up? Gotówka?
PokerStars PokerStars Check - Poker770 Poker770 Check Check
William Hill William Hill* Check Check PKR PKR Check Check
Unibet Poker Unibet Poker Check Check EuroPoker EuroPoker Check -
24hPoker 24hPoker Check Check Betfair Poker Betfair Poker Check -
Poker Heaven Poker Heaven Check Check Cake Poker Win Cake Check -
Mansion Poker Mansion Poker Check - paddypowerpoker paddypowerpoker Check Check
Everest Poker Everest Poker Check Check Titan Poker Titan Poker Check Check
Winner Poker Winner Poker Check Check Betfred Betfred Poker Check Check
bet365 bet365 Check - Po gotówkę SPs muszą być zdobyte na 1 roomie.

*Płacone na konto Tell-a-Friend

UWAGA: zalecamy, aby użytkownicy nie próbowali grać tylko tyle, żeby spełnić określone cele StrategyPoints (np. tylko 10 SP na dzień), ponieważ z powodu zmian w walutach i innych czynników postrzegane 10 SP może być zarejestrowane jako np. 9,7 SP. Prosimy również uważać na czas serwerów poker roomów, który nie musi zgadzać się z czasem, z którego będziecie otrzymywać StrategyPoints.

Jeśli załapiesz się na nagrodę, zostanie ona przelana na twoje konto pokerowe na początku kwietnia.

Reply
99 replies
thomaPL

elo,
czy sa jakies warunki dotyczace otrzymania gotowki inaczej niz na pokerroom?
ostatnio w przypadku WH nie doczytalem a gotowka dochodzila na konto TaF ... ;)
pozdr.

Reply
Orlo007

czy grajac pod gotowke na 2 roomach na obu dostane kase?

Reply
Skibcio

Hej,

@thomaPL Gotówka będzie wypłacana na konto pokerowe. Na razie nic nie wskazuje, żeby było inaczej.

@Orlo007 Jeśli spełnisz warunki promocji na dwóch poker roomach to otrzymasz dwie nagrody. Jednak każdy poker room liczony jest oddzielnie.

Pozdrawiam.

Reply
persii

nikt w polsce jak laik

Reply
Woocash

Mam pytanie - czy w przypadku jak bede grał cały miesiąc przez 30 dni, to brane są pod uwagę tylko te najwyższe strategy point uzyskane, czy one muszą być ugrane "w ciągu" i jak na przykład wiem że danego dnia nie będę w stanie wyrobić punktów to lepiej nie siadać?

Reply
Skibcio

Hej,

Jeśli chcesz otrzymać np. nagrodę za zdobycie złotego statusu to musisz zdobyć co najmniej 10 podstawowych StrategyPoints przez 20 dni. Jeśli rozegrasz danego dnia mniej punktów to taki dzień nie będzie liczony.

Pozdrawiam.

Reply
Skibcio

W promocji zaszła mała zmiana. Pieniądze zdobyte na William Hill zostaną jednak wypłacone na konto Tell-a-Friend.

Reply
Aron69

Witam,
pieniądze zdobyte na Poker770 będą wypłacane na konto Tell-a-Friend czy na konto Poker770?

Reply
JanyWins

Grając na Pokerstars mogę otrzymać tylko gratisowe strategy points i nic więcej?

Szkoda, bo złoto i tak wpadnie, a promocja tego nie przyspieszy, bo 20 dni trzeba grać.

Reply
Head Admin
spinek

@Aron69

Pieniądze otrzymasz na konto Poker770. Tylko gracze z William Hill otrzymają gotówkę na konto TAF.

@JanyWins

Na PokerStars otrzymasz dodatkowe StrategyPoints. Gotówkę można otrzymać tylko na poker roomach, które mają w tabeli w kolumnie "Gotówka" znaczek

Niestety na PokerStars nie można otrzymać dodatkowej gotówki.

Pozdrawiam

Reply
TommyLeeJones

Chcę się upewnić, czy dobrze rozumiem wyliczenia dla uzyskania złotego statusu:
Na kliencie pokerowym ugrywam 10 Strategy Points przez dwadzieścia dni w roku. Jako, że 10>1, więc PokerStrategy daje mi dodatkowe 10 Strategy point każdego dnia. I jeśli uda mi się spełnić ten Challenge (200 pkt PokerStrategy w miesiąc), otrzymam dodatkowe 100 punktów?

Ok, a jeśli się uda mi w inny sposób uzyskać złoty status, to wtedy też otrzymam 20 dolarów?

Reply
Head Admin
spinek

Cześć TommyLeeJones,

Jeżeli przez przynajmniej 20 dni marca ugrasz po 10 StrategyPoints, na początku kwietnia otrzymasz dodatkowe 100 StrategyPoints(zaliczone na ostatni dzień marca), które będzie brane pod uwagę przy ustalaniu statusu.

Na niektórych poker roomach możesz też otrzymać pieniądze. Warunkiem ich otrzymania nie jest zdobycie określonego statusu, ale spełnienie warunków promocji. W przypadku nagrody 20$, chodzi o zdobycie co najmniej 10 StrategyPoints dziennie przez co najmniej 20 dni w marcu. Złoty status też otrzymasz, ale to nie status jest brany pod uwagę przy przyznawaniu nagrody gotówkowej, ale spełnienie warunku "10 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni"

Pozdrawiam

Reply
TommyLeeJones

Ok, mam jednak problem z wyliczeniem tych Strategy Points. Gram na Titan Poker, czyli za 1$ rake dostaję 3 punkty. Czyli żeby mieć 10 Strategy Points, trzeba mieć rake 3 i 1/3 dolara.
Gram na NL2, mam odpowiednią tabelkę http://www.titanpoker.com/games/how-to-play.html. Czyli od każdych 15 centów,w których mam udział, rake jest 1 cent.
Ok, ale bym musiał za każdym razem liczyć to sobie, dodawać. Nie mam żadnych programów trackujących. Jest jakiś sposób na to, żeby wiedzieć, czy jeszcze powinienem grać danego dnia po to, żeby mieć te 10 Strategy Points? W Titan Poker nie widzę niczego takiego. Z góry dziękuję za pomoc.

Reply
Head Admin
spinek

Jeżeli nie korzystasz z trackerów, możesz zainstalować SideKick, który wyświetla ilość StrategyPoints zdobytych podczas sesji.

Drugą opcją jest wejście w oprogramowaniu Titan Poker w My Account->Cash Table History.

Po każdej sesji na danym stoliku będziesz miał tam podaną ilość zdobytych Titan Points. Na Titan Poker za każdego 1$ rake'u dostajesz 15 Titan Points (za 1€ rake'u 20 Titan Points). Tak z 55 Titan Points dziennie powinno wystarczyć na 10 StrategyPoints.

Pozdrawiam

Reply
krzysiek8819

Witam
jeżeli mając srebro i kiedy zdobędę 90 sp przeskoczę na platynę

Reply

Posiadam status srebrny i chciałbym wziąć udział w promocji, w przeciągu 7 dni muszę wbić złoto i dopiero od tego czasu zaczną mi być odliczane te 10SP/dzień?

Reply
thomaPL

nie wazne jaki status posiadasz wyjsciowo
liczy sie tylko miesiac marzec - 20dni po 10 SP i kilka dni po koncu marca dostaniesz zloto

Reply
krzysiek8819

więc ile na poker770 $ muszę uzbierać żeby wyrobić 10 sp?

Reply
thomaPL

2 usd rake musisz zaplacic jednego dnia zeby dostac 10SP

Reply