Skip to forum
Reprezentuj naszą s...

Notifications
Clear all

Reprezentuj naszą społeczność na spotkaniu z PokerStars!

47 Posts
27 Users
0 Reactions
4,035 Views
Head Admin
Marta

PokerStars już od kilku lat zaprasza graczy na do swojej siedziby głównej. Z naszej społeczności w poprzednich latach na Wyspę Man wyjeżdżali już niemieccy użytkownicy Siete777 oraz KTU.

Również w tym roku, 21 - 23 maja PokerStars będzie gościć wybranych użytkowników z różnych for internetowych. Oczywiście nie może tam zabraknąć PokerStrategy.com, a teraz dodatkowo również Polacy mają szansę, by przekazać swój feedback i wziąć udział w dyskusji z przedstawicielami poker romu.

PokerStars w całości pokrywa koszty dojazdu, zakwaterowania i wyżywienia. Na spotkaniu otrzymasz pełno informacji na temat nadchodzących promocji, klubu VIP, przyszłych imprezach live i nowych funkcjach w oprogramowaniu. Będziesz mógł również dyskutować o wszelkich zmianach i poprawie oferty, by zapewnić innym graczom jak najlepsze doświadczenie podczas gry!

Wybraniec może być tylko jeden...

... i to od was zależy, kto pojedzie. Kogo szukamy? Osoby:

• z dobrą znajomością języka angielskiego i oferty PokerStars,

• z ważnym paszportem/dokumentem tożsamości, dostępnej 21 - 23 maja na wyjazd na Wyspę Man,

• z dumą reprezentującą wszystkich użytkowników PokerStrategy.com.

Zainteresowany? W okresie 2 - 8 kwietnia wpisz się w tym wątku i wytłumacz, dlaczego to właśnie ty powinieneś pojechać:

Następnie w dniach 11 - 14 kwietnia stworzymy ankietę, w której cała społeczność będzie mogła wybrać najlepszego przedstawiciela PokerStrategy.com.

Prosimy poważnie się zastanowić nad złożeniem aplikacji. Wybrana osoba będzie reprezentowała całą społeczność PokerStrategy.com, więc radzimy również rozwagę przy głosowaniu.

Ostateczny wybór reprezentanta należy do PokerStrategy.com.

Dodatkowa informacja: wybrana osoba podpisze umowę poufności (NDA).

Co to jest umowa poufności?

Reply
46 replies

Pierwszy :happy:
Wygrałem? :thinking:

Reply
Najczarniejszy

Zaproszone osoby podobno mają foevaahh wyłączony doomswich na starsach. Mają tylko zachować dyskrecje.

Reply
uczniak

Zgłaszam się.

Dlaczego ja?
- mieszkam od 4 lat na Wyspach w związku z czym mam bdb znajomość języka i wygodny dojazd,
- ofertę Pokerstars znam na wylot z tyłu i z przodu, w trakcie kilkuletniej kariery grałem zarówno cash, SNG różnych formatów (HU, 6-max, MTT SNG) jak i MTT, także satelity; ponadto interesują mnie tematy związane z ofertą roomu w zakresie szerszym niż sam aktualnie gram; analityczne podejście do tematu pozwala mieć nadzieję na zauważony, cenny wkład naszego forum w toczące się na miejscu dyskusje,
- przez półtora roku współpracy z Pokerstrategy.com i aktywność na forum dowiodłem, że jestem osobą rzetelną i uczciwą; wybór mnie jako reprezentanta gwarantuje odpowiedzialne podejście do sprawy a nie turystę na darmowej wycieczce,
- mam ważny paszport (choć nie potrzebuję - z UK nie ma tu granicy podobnie jak w Schengen) i jestem dostępny w w/w terminie, a możliwość reprezentowania społeczności którą współtworzę i uczę będzie dla mnie zaszczytem i przyjemnością.

Reply

.

Reply
viy67

Zgaszam się na ochotnika!

Jako zachętę proponuję, że pośród osób, które na mnie zagłosują rozlosuje WSZYSTKIE gifty/gadżety/koszulki/bryloczki p* jakie tam dostanę!

Reply
Dreadman7

.

Reply
6th
6th

Zgłaszam się, gdyż z zaszczytem pójdę na spotkanie z przedstawicielami pokerstars.

Już poczyniłem odpowiednie przygotowania:

A co do angielskiego, to mam certyfikaty cztery.

Reply
adasko99

Siemanko, Adam Piotrowski z tej strony, jestem instruktorem nauki jazdy w UK i chcialbym sie zglosic jesli mozna :D

Mysle, ze bylbym nienajgorszym kandydatem poniewaz:

* Mieszkam w UK od 2007 roku, wiec niemialbym absolutnie zadnego problemu z jakimikolwiek formami komukacji
* Przed swoim wyjazdem do UK pracowalem jako dziennikarz dla portalu O2.pl (tlen.pl) , co sprawia ze mam doswiadczenie w profesjonalnym zdawaniu relacji i fotorelacji z róznego rodzaju wydarzen, oraz takze w przeprowadzaniu wywiadów z wysoko postawionymi ludzmi róznych branzy.

Jako dowód ponizej przesylam scan jednej z moich akredytacji na jedno z zagranicznych wydarzen które relacjonowalem, podpisana przez glównego wodza i bossa O2.pl – Michala Branskiego

* Na PokerStars gram od 4 lat. SNG, MTT oraz cashe w: Holdema, PLO, PLO8, Studa.
Ich oferte znam w miare dobrze, w szczycie formy (a raczej tiltu haha) wyrobilem kiedys Platinum Star na PokerStars, wiec jedynie przywileje Supernovy sa mi obce , no ale zawsze moge zasiegnac informacji i sie w tym temacie doedukowac hyhy. Ostatnio nawet skorzystalem z darmowego ticketu do satelitki na EPT Grand Final za 11€ dla depozytorów :P
* Paszport mam, dowód osobisty mam, prawko mam, ubezpieczenie mam, wolne mam :>
* Jesli chodzi o moja rzetelnosc/kompetentnosc, to jedyny dowód jaki moge przedstawic to fakt, ze 2 lata temu wystawilem oferte stakingu live na laczna wartosc kilku tysiecy funtów, którymi operowalem i wszystko bylo okej z wyplatami wygranej naszym uzytkownikom.

GUKPT 2012 LEG 12 BLACKPOOL 4-11 Listopada (FEEDBACK PLZ)

ps.: znalazloby sie jeszcze kilku coachów z polskiej oraz angielskiej PokerStrategy.com, którzy mnie coachowali i mysle ze by potwierdzili, ze zawsze wplacalem kase z góry, bez zadnych opóznien itp.

* Dodatkowo obiecuje, ze zbiore od WSZYSTKICH chetnych uzytkowników WSZYSTKIE pytania oraz sugestie i komentarze, które chcieliby zebym przekazal zalodze PokerStars i bede ich tak dlugo meczyl az na wszystkie odpowiedza :D

Pozdrawiam :D

Reply
Cebulaczek

Napisane przez adasko99
Siemanko, Adam Piotrowski z tej strony, jestem instruktorem nauki jazdy w UK i chcialbym sie zglosic jesli mozna :D

Mysle, ze bylbym nienajgorszym kandydatem poniewaz:

* Mieszkam w UK od 2007 roku, wiec niemialbym absolutnie zadnego problemu z jakimikolwiek formami komukacji
* Przed swoim wyjazdem do UK pracowalem jako dziennikarz dla portalu O2.pl (tlen.pl) , co sprawia ze mam doswiadczenie w profesjonalnym zdawaniu relacji i fotorelacji z róznego rodzaju wydarzen, oraz takze w przeprowadzaniu wywiadów z wysoko postawionymi ludzmi róznych branzy.
Jako dowód ponizej przesylam scan jednej z moich akredytacji na jedno z zagranicznych wydarzen które relacjonowalem, podpisana przez glównego wodza i bossa O2.pl – Michala Branskiego

[Treść wyedytowana]

* Na PokerStars gram od 4 lat. SNG, MTT oraz cashe w: Holdema, PLO, PLO8, Studa.
Ich oferte znam w miare dobrze, w szczycie formy (a raczej tiltu haha) wyrobilem kiedys Platinum Star na PokerStars, wiec jedynie przywileje Supernovy sa mi obce , no ale zawsze moge zasiegnac informacji i sie w tym temacie doedukowac hyhy. Ostatnio nawet skorzystalem z darmowego ticketu do satelitki na EPT Grand Final za 11€ dla depozytorów :P
* Paszport mam, dowód osobisty mam, prawko mam, ubezpieczenie mam, wolne mam :>
* Jesli chodzi o moja rzetelnosc/kompetentnosc, to jedyny dowód jaki moge przedstawic to fakt, ze 2 lata temu wystawilem oferte stakingu live na laczna wartosc kilku tysiecy funtów, którymi operowalem i wszystko bylo okej z wyplatami wygranej naszym uzytkownikom.

GUKPT 2012 LEG 12 BLACKPOOL 4-11 Listopada (FEEDBACK PLZ)

ps.: znalazloby sie jeszcze kilku coachów z polskiej oraz angielskiej PokerStrategy.com, którzy mnie coachowali i mysle ze by potwierdzili, ze zawsze wplacalem kase z góry, bez zadnych opóznien itp.

* Dodatkowo obiecuje, ze zbiore od WSZYSTKICH chetnych uzytkowników WSZYSTKIE pytania oraz sugestie i komentarze, które chcieliby zebym przekazal zalodze PokerStars i bede ich tak dlugo meczyl az na wszystkie odpowiedza :D

Pozdrawiam :D

Właściwy gość na właściwym miejscu. Jeśli mogę oddać swój głos, który mógłbym przeznaczyć na zgłoszenie siebie to oddaje go właśnie dla tego człowieka.
:milord:

//małe pomyłki każdemu mogą się zdarzyć :) - Skibcio

Reply
viy67

Tylko ogarnięcia mu brakuje, żeby dowód osobisty do neta wrzucać....

Reply
adasko99

dzieki Cebulaczek :f_thumbsup:

viy67 - sluszna uwaga, juz poprawilem co trzeba :f_ugly:

Reply
chrzanek27

adasko99 hehe może i poprawiłeś co trzeba, ale przez to że cebulaczek zacytował twojego posta wcześniej u niego pokazuje wszystkie dane :)

Reply

Osobiście na taki wyjazd sobie pozwolić nie mogę, dlatego też chciałbym oddać swój głos właśnie na adasko99 !!

Reply
adasko99

dzieks DomVega95
ej jakies czary, przeciez usunalem poprzedni obrazek z serwera :f_ugly:

Cebulaczek badz tak mily i usun linka do moich danych osobywch z cytatu w swoim poscie wolnej chwili ok? :f_biggrin: :f_biggrin:

Reply
Cebulaczek

Napisane przez adasko99
Cebulaczek badz tak mily i usun linka do moich danych osobywch z cytatu w swoim poscie wolnej chwili ok? :f_biggrin: :f_biggrin:

Nasz Strażnik Texasu mnie wyprzedził i zrobił co trzeba także śpij spokojnie ;)

Reply
adasko99

dzieki :fdrink

Reply
fred7790

Spróbujcie załatwić możliwość podłączenia istniejących kont do Pokerstrategy.

Reply
queristo

Napisane przez fred7790
Spróbujcie załatwić możliwość podłączenia istniejących kont do Pokerstrategy.

A dlaczego P* miałby chcieć dzielić się prowizją z Pokerstrategy jeśli dany klient nie został zwerbowany przez PS?

Reply
adasko99

dobry pomysl mysle _thumbsup:

queristo:
chociazby dlatego ze dzieki podpieciu istniejacego juz konta PokerStars pod Pokerstrategy, tak czy inaczej klient taki bedzie gral wiecej i generowal wiecej rake'u dla PokerStars, poniewaz chce nastukac na PokerStrategy wyzszy status zeby sobie obejzec lepsze filmiki szkoleniowe :)

czyli tak czy inaczej PokerStrategy by spowodowalo ze taki gracz by gral duzo czesciej niz gra dotychczas _cool: _thumbsup:

taki sam efekt tylko z lekkim opózniaczem :)

Reply