Skip to forum
888poker - bonus od...

Notifications
Clear all

888poker - bonus od pierwszej wpłaty

68 Posts
43 Users
3 Reactions
31.2 K Views
dlrzz

Bonus od pierwszej wpłaty 100% aż do 888 $ + Pakiet Bonusowy warty 88 $
Za pierwszy depozyt na 888poker, wynoszący co najmniej 10 $, otrzymasz bonus 100% aż do 888 $ oraz 9 tokenów do turniejów dla pierwszych depozytorów.

Za swoją rejestrację za pośrednictwem PokerStrategy.com 888poker przyzna także ticket do odbywającego się co miesiąc turnieju "iGoodies Free Tournament", w którym można wygrać produkty firmy Apple.

Dodatkowo 888poker da ci również bonusową paczkę wartą 88 $. Wystarczy tylko się zarejestrować, by ją otrzymać. Znajduje się w niej darmowa gotówka oraz kolejne tokeny turniejowe. Możesz ją odebrać, sprawdzając swoje konto pocztowe po założeniu konta na 888poker.

Ograniczenia czasowe
Nie ma wymaganego czasu na dokonanie pierwszej wpłaty, aby aktywować bonus.

Po dokonaniu wpłaty masz 90 dni na wyrobienie całego bonusu. Nawet jeśli nie uda ci się go wyrobić w całości, po okresie 90 dni będziesz mógł zatrzymać pieniądze, które zarobiłeś.

Wyrabianie i uwalnianie bonusu - raty
• Aby wyrobić bonus, musisz zdobywać tzw. Bonus Points. Zdobywasz je za grę przy stołach na prawdziwe pieniądze. Za każde 100 Bonus Points 888poker przeleje na twoje konto 10 $.

Pakiet bonusowy 88 $: Po weryfikacji swojego adresu e-mail (konieczna przy odbiorze bonusu), 888poker nagrodzi cię 1 $ w gotówce oraz 7 $ w ticketach turniejowych (przez tydzień otrzymasz 14 ticketów o wartości 0,5 $ każdy, po dwa tickety dziennie). Aby otrzymać kolejne raty (składające się z 1 $ w gotówce + 7 $ w ticketach), musisz je uwolnić, zdobywając Bonus Points. 250 Bonus Points uwalnia jedną ratę (możesz uwolnić tylko jedną ratę o wartości 8 $ dziennie). Prosimy zauważyć, że po rejestracji masz tylko 14 dni na wystąpienie o przyznanie tego pakietu (sprawdź wiadomości email od 888poker).

Kliknij tutaj i zarejestruj się już teraz na 888poker!

Powiązane tematy
888poker: promocje i informacje

Reply
67 replies
Lubyczanin

Siema!

Czy aby otrzymać bonus od depozytu muszę wpisać przy wpłacie jakiś promotion code czy po prostu dokonuje wpłaty i jestem happy?

Z góry dzięki za odpowiedź. :fdrink

Reply
Lubyczanin

Anyone? ;)

Reply
Skibcio

Witaj Lubyczanin,

Gdyby kod bonusowy byłby wymagany to podalibyśmy go w pierwszej wiadomości w tym wątku. Nie ma kodu bonusowego.

Pozdrawiam.

Reply
YsiuM

Czy bonus 100% aż do 888 $ oraz ten z bonusowej paczki (paczka 88$) jest wyrabiany równocześnie ?

Czy stosunek ugranego rake'a do wyrabianego $ z bonusa jest ta sama w przypadku obu bonusów ?

Reply
Skibcio

Witaj YsiuM,

Tak możesz to wyrabiać oba bonusy jednocześnie.

Nie rozumiem, Twojego drugiego pytania :( Mógłbyś wyjaśnić o co Ci chodzi?

Pozdrawiam.

Reply
YsiuM

Chodzi o zestawienie:
- ile $ raku potrzebuje na odblokowanie 1$ bonusu (w obu przypadkach)

Reply
Skibcio

Hej,

To jest przecież opisane w pierwszym poście w tym wątku:

Napisane przez dlrzz
Wyrabianie i uwalnianie bonusu - raty

• Aby wyrobić bonus, musisz zdobywać tzw. Bonus Points. Zdobywasz je za grę przy stołach na prawdziwe pieniądze. Za każde 100 Bonus Points 888poker przeleje na twoje konto 10 $.

• Po rejestracji 888poker nagrodzi cię 2 $ w gotówce oraz 6 $ w ticketach turniejowych. Aby otrzymać kolejne raty (składające się z 2 $ w gotówce + 6 $ w ticketach), musisz je uwolnić, zdobywając Bonus Points. 250 Bonus Points uwalnia jedną ratę. Prosimy zauważyć, że masz tylko 14 dni na wyrobienie całego pakietu bonusowego.

1 $ rake'u to 2 punkty.

Pozdrawiam.

Reply
nuskei

Jak dlugo trzeba czekac na mail po rejestracji?

Reply
Skibcio

Witaj nuskei,

Mail powinien przyjść od praktycznie od razu po rejestracji... Wiem jednak, że wielu użytkowników go nie otrzymuje, nie przechodzi filtrów antyspamowych. Warto wtedy napisać do supportu (wcześniej sprawdzając folder ze spamem).

Pozdrawiam.

Reply

Nie widzę gdzie wyświetlają się Bonus Points i jak dokładnie zdobyć tą liczbę 250 pkt. Z góry dzięki za pomoc :)

Reply

Czy mogę przy pierwszej wpłacie dodatkowo skorzystac z jakiegos kodu bonusowego? Czy stracę wtedy bonus od pierwszej wpłaty?

Reply

No właśnie ?

Reply
Ssebekk

Napisane przez namiot666
Czy mogę przy pierwszej wpłacie dodatkowo skorzystac z jakiegos kodu bonusowego? Czy stracę wtedy bonus od pierwszej wpłaty?

Możesz użyć kodu, nic nie stracisz a tylko zyskasz. Pozdro

Reply
damian7033

Ten bonus jest chyba już nieaktualny. Teraz jest max do 400$. Natomiast czy deponując ponad 400$ można tą nadwyżkę wypłacić i dalej być uprawnionym do bonusu?

Reply
Head Admin
spinek

Hej damian7033,

Cały czas obowiązuje bonus 100% do 888$. Bonus od pierwszego depozytu dla osób zarejestrowanych przez PokerStrategy.com jest po prostu większy niż ten widoczny na stronie 888poker.

Bonus uwalniasz zdobywając Bonus Points. Nie powinno być problemów z dokonywaniem wypłat w trakcie wyrabiania bonusu.

Pozdrawiam

Reply
micleo

Bardzo pomocny wątek

Reply
Garden70

Witam,

Tydzień temu (25.01.) założyłem konto na 888 poprzez link PokerStrategy. Otrzymałem odpowiedź, że moje dane są analizowane i jeśli się będę kwalifikował to w przeciągu 72 godzin otrzyma Wecome Bonus. Po 2 dniach otrzymałem e-mail z propozycję:

Get $10 EXTRA, absolutely free to celebrate 888poker having over 10 million players.
Simply deposit $30 using this promo code: GET10FREE & get:
$10 Instant Bonus
100% up to $400 Welcome Bonus and your full Welcome Package.

Certified by online authorities such as McAfee, TRUSTe & more, 888poker is the most-trusted name in the game.

Hurry, this offer is valid for 14 days, so…

Czy to jest ich standardowe postępowanie? Z opisu PokerRoomu i warunków otrzymania Welcome Bonusu wynika raczej, iż 88$ w postaci jakiegoś pakietu otrzymujemy natychmiast po założeniu konta. Poza tym dla graczy z PS bonus od wpłaty wynosi do 888$ a nie do 400$.
Co powinienem zrobić aby otrzymać darmowe 88$? Czy ważna jest kolejność: konto->depozyt->bonus; a nie konto-> bonus->ewentualnie depozyt i bonus do 888$ ?

Pozdrawiam i dzięki

Reply
szakal1910

pytanie trochę odbiegające od tematu. W czasie gry mój status i punkty na 888 poker zostały wyzerowanie i od tego momentu mam naliczane od zera i od nowa zaczynam status.?!gdzie mogę dowiedzieć się w czym tkwi problem?.Może ktoś z was miał podobny problem?

Reply
djalbert182

Napisane przez PokerStarsAAA
Nie widzę gdzie wyświetlają się Bonus Points i jak dokładnie zdobyć tą liczbę 250 pkt. Z góry dzięki za pomoc :)

Nie widzę odpowiedzi, czy to to samo co Reward Points?

Reply