Skip to forum
Notifications
Clear all

Wygraj do 1 000 000 € ze Skrillem w Brazylii!

6 Posts
5 Users
0 Reactions
834 Views
dlrzz

Aż do 13 lipca Skrill daje wszystkim swoim użytkownikom szansę na wygranie wycieczki na najciekawsze sportowe eventy oraz do 1 000 000 € w gotówce!

Ciągle można zgarnąć trzy pakiety wycieczkowe, które są rozdawane w loteriach "Super Sports Prize Draws" co poniedziałek od 23 czerwca do 7 lipca.

Losowanie do "€1m Draw" - którego zwycięzca ma zagwarantowane przynajmniej 50 000 € - odbędzie się w poniedziałek, 14 lipca.

Jak mogę wziąć udział?

1. Zaloguj się do swojego konta Skrilla i dołącz do promocji.
2. Jeśli nie masz jeszcze konta, możesz stworzyć je za darmo i wtedy dołączyć do promocji.
3. Otrzymasz jeden ticket do losowania/losowań za każde 1 transakcji na swoim koncie.
4. Uczestnicy mogą zbierać tickety do losowania tylko od momentu dołączenia do promocji.

Losowanie wycieczek

• Ciągle możesz zgarnąć jedną z trzech wycieczek, jeśli się zarejestrujesz. 

• Tickety do poszczególnych losowań zdobywa się co tydzień od poniedziałku, godziny 00:00 CET do niedzieli, godz. 23:59 CET.

• Liczba ticketów zostaje zresetowana do 0 co tydzień po każdym losowaniu.

Szczegóły losowań
Data Nagroda - pakiet wycieczkowy
Tydzień 4 - 23 czerwca Champions League Final, Berlin
Tydzień 5 - 30 czerwca The Masters, Augusta
Tydzień 6 - 07 lipca Brazilian Formula One, Sao Paulo

The €1m Draw

• Tickety do losowania "€1m Draw" można zdobywać od 19 maja do niedzieli, 13 lipca godziny 23:59 CET.

• Losowanie "€1m Draw" odbędzie się w poniedziałek, 14 lipca.

Pełny przegląd promocji oraz zasady i warunki znajdziecie tutaj.

Reply
5 replies
spiner

Gdzie można zobaczyć wyniki losowania?

Reply
szczelon

Witaj spiner

Wszystko co dotyczy Twojego pytania jest ujęte w pkt 7 zasad i warunków promocji, które znajdziesz tutaj

Pozdrawiam

Reply
lastusermw

Parę dni temu kliknąłem "Weź udział w losowaniu" (od razu przeniosło mnie do przeglądu konta- bez żadnego komunikatu), w między czasie wykonałem kilkanaście transakcji (zakupy przez internet, wypłaty z bankomatów- o ile te też się liczą) i dziś dostałem maila, że na razie mam 0 ticketów.
Co robię nie tak i gdzie można sprawdzić ilość posiadanych biletów? :pcuser:

Reply
Head Admin
spinek

Cześć lastusermw,

A w jaki sposób dokonywałeś zakupów przez internet? Bezpośrednio za pośrednictwem Skrilla (w niektórych sklepach sie da) czy karty? Bo w regulaminie nie ma nic o losach za płatności kartą, więc chyba się nie liczą.

Zdaje się, że losy można tylko otrzymać za przelanie pieniędzy do partnera Skrill czyli np. do pokeroom'u.

Nie wiem czy gdzieś można sprawdzić ilość losów, wątpię.

Dostałem też ten email z podaną liczbą losów w losowaniu głównym i liczbą losów do najbliższego losowania wycieczek.

Pozdrawiam

Reply
lastusermw

Bo w regulaminie nie ma nic o losach za płatności kartą, więc chyba się nie liczą.

W takim razie wszystko jasne .

Reply