Skip to forum
[Komunikat] Powitaj...

Notifications
Clear all

[Komunikat] Powitajcie Knockout88 - nowego sędziego MTT

16 Posts
11 Users
0 Reactions
1,167 Views
imgoingtomirage

Witajcie!

Dzisiaj do naszego grona sędziów MTT dołączyła nowa osoba - Knockout88! Będzie on oceniał w obu działach, zarówno stawki poniżej jak i powyżej 11 $.

Sędziemu życzę powodzenia a Wam drodzy użytkownicy wielu ciekawych dyskusji i szybko rosnącego skilla! :)

Reply
15 replies

Witaj i powodzenia!

Reply
tojaczajka

Hej!
Trochę biedne to przedstawienie nowego judga, moglibyście się wysilić i napisać coś więcej, np.; jakie gra stawki, jak długo ra w pokera, jak przebiegała jego kariera pokerowa, jakie ma plany związane z pokerem. Jeżeli nie macie takich informacji, bo zatrudniliście go po znajomości (sarkazm) to wklejcie chociaż jakiś wykres!!!

Reply
Gifl

to wklejcie chociaż jakiś wykres!!!

To ja może pomogę :)

Spoiler

Reply
LudwikXIV

Napisane przez tojaczajka
Hej!
Trochę biedne to przedstawienie nowego judga, moglibyście się wysilić i napisać coś więcej, np.; jakie gra stawki, jak długo ra w pokera, jak przebiegała jego kariera pokerowa, jakie ma plany związane z pokerem. Jeżeli nie macie takich informacji, bo zatrudniliście go po znajomości (sarkazm) to wklejcie chociaż jakiś wykres!!!

+10

Reply
Knockout88

Witam mam na imię Tomek, turnieje MTT gram od okolo 2 lat, wcześniej multitablingowalem turnieje SnG 18-27 os, rozegralem ich okolo 30k. Oto link do mojego wykresu . Na 888 mam jeszcze kilkanascie k $ plusu. Niestety SharkScope ich nie uwzglednil.
Będę się staral dobrze spisywać w roli sędziego, i użytkowników jak i siebie nauczyć czegoś nowego. Pozdrawiam

Reply
tojaczajka

Napisane przez Knockout88
Witam mam na imię Tomek, turnieje MTT gram od okolo 2 lat, wcześniej multitablingowalem turnieje SnG 18-27 os, rozegralem ich okolo 30k. Oto link do mojego wykresu . Na 888 mam jeszcze kilkanascie k $ plusu. Niestety SharkScope ich nie uwzglednil.
Będę się staral dobrze spisywać w roli sędziego, i użytkowników jak i siebie nauczyć czegoś nowego. Pozdrawiam

Hej!
Dzieki bardzo, fajnie że się przedstawiłeś i uprzedziłeś przełożonych:)
Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Reply
Knockout88

Spokojnie panowie już się przedstawiam:), Najniższe stawki jakie gram to 5r (ale tego jest raczej malo) najwyższe to 50r. Moj obecny avg wynosci 40-50$.

Reply
ultrac

Po prostu o godzinie 20.27 Knockout napisał na innym kanale komunikacji, że sam tu wrzuci wykres :truestory:

Więc zbulwersowanie i teorie spiskowe nie były potrzebne ;)

Pozwolisz, że edytuję Twój post, tak żeby było widać grafikę _cool:
E: niestety jest zakaz hotlinkowania z tego serwisu :( Polecam na przyszłość http://tinypic.com/

GL! Oby karty sprzyjały.

Reply
LudwikXIV

Na 888 grasz pod jakim nickiem jeśli można wiedzieć? Pytam z ciekawości.

Reply
Knockout88

Na 888 mogę ujawnić nick, QuagmireXXX.
Hosting zmieniony na http://tinypic.com/

Reply

Pogratulować wykresu. Naprawdę robi wrażenie :)

Reply
viy67

No, ale to jest chyba wykres z sng, a to ma być trener mtt ;)

Reply
GrindingMachine

to raczej wykres mtt, av stake 24$ przy proficie blisko 100k i 6 k volume to chyba niemożliwe przy sng ;p

Reply
persii

dlaczego twoje nicki są takim sekretem?

ludzie przeczytaja oceny i rozpracuja twoja gre? :D :rolleyes:

Reply
Knockout88

Nie chce narazie ujawniac nickow ,ale w przyszlosci moze zloze oferte treningową wtedy z pewnoscia sie ujawnie:)
Ps.
PokerStrategy dostalo moje nicki i poniekad je zweryfikowalo.
Pozdrawiam

Reply