Skip to forum
Freerolle Double Ac...

Notifications
Clear all

Freerolle Double Action na PokerStars

5 Posts
4 Users
1 Reactions
1,826 Views
dlrzz

Freerolle Double Action na PokerStars: złóż pierwszy depozyt i poleć przyjaciół

W dziesiątej serii organizujemy osiem freerolli na PokerStars z pulami po 1000 $. Będziesz mógł zarejestrować się do nich co tydzień w niedzielę, już od 5 kwietnia.

Już wpłacałeś? Zaproś znajomych!

Nie możesz grać we freerollach, jeśli już wykonałeś pierwszy depozyt na PokerStars, ale możesz wygrać w inny sposób. Jeśli znajomi, których zaprosiłeś na PokerStrategy.com, wygrają pieniądze w jakimkowiek freerollu, to taka sama kwota trafi na twoje konto Tell-a-Friend!

Im więcej graczy zaprosisz, tym większą masz szansę na wygranie nagrody we freerollu, nie rozgrywając ani jednej ręki.

Dodatkowo darmowe 40 $ na PokerStars (zobacz po prawej) jest dla twoich znajomych świetnym prezentem na start.

PRZYKŁAD: BobbyFishSticks poleca PokerStrategy.com dziesięciu znajomym, a dwóch z nich wygrywa pieniądze we freerollu: jeden 5 $, a drugi 50 $. BobbyFishSticks otrzymuje dodatkowo 55 $, a jego znajomi zatrzymują wygrane pieniądze.

Oczywiście możesz wykonać pierwszy depozyt ORAZ zaprosić przyjaciół, by zwiększyć swoje szanse na wygraną!

Szczegóły freerolla

Freerolle Double Action
Nazwa ID turnieju Data Godzina (GMT) Okres na depozyt/wejściówki do turniejów
Freeroll 1 1174132067 05 kwietnia 17:00 Wpłać do 2 kwietnia, by zagrać w 8
Freeroll 2 1174132069 12 kwietnia 17:00 Wpłać do 9 kwietnia, by zagrać w 7
Freeroll 3 1174132071 19 kwietnia 17:00 Wpłać do 16 kwietnia, by zagrać w 6
Freeroll 4 1174132072 26 kwietnia 17:00 Wpłać do 23 kwietnia, by zagrać w 5
Freeroll 5 1174132073 03 maja 17:00 Wpłać do 30 kwietnia, by zagrać w 4
Freeroll 6 1174132074 10 maja 17:00 Wpłać do 7 maja, by zagrać w 3
Freeroll 7 1174132077 17 maja 17:00 Wpłać do 14 maja, by zagrać w 2
Freeroll 8 1174132078 24 maja 17:00 Wpłać do 21 maja, by zagrać w 1

Pula nagród: 1000 $ w każdym freerollu

Okres na depozyt: dokonaj wpłaty przed czwartkiem poprzedzającym jeden z freerolli, a będziesz mógł zagrać w dalszych freerollach (zobacz poniżej).

Freerolle można znaleźć w zakładce Tourney -> Private klienta PokerStars.

PRZYKŁAD: jeśli wpłacisz przed czwartkiem 2 kwietnia, godz. 23:59 GMT, będziesz mógł zagrać we wszystkich ośmiu freerollach. Złożenie depozytu przed czwartkiem 9 kwietnia godz. 23:59 GMT umożliwi ci wzięcie udziału w siedmiu freerollach. Zależność ta powtarza się przez cały czas trwania promocji.

Nigdy nie wpłacałem jeszcze na PokerStars i chcę wziąć udział w promocji

Dokonaj pierwszej wpłaty do czwartku, a będziesz mógł zagrać w pozostałych freerollach.

Robiąc to, będziesz mógł wybrać pomiędzy bonusem 100% aż do 600 $ lub darmowymi 40 $ i 124 ticketami turniejowymi.

Wpłacałem już na PokerStars i chcę wziąć udział

Wystarczy, że polecisz przyjaciół na PokerStrategy.com i zachęcisz ich do złożenia pierwszego depozytu na PokerStars. Mogą oni skorzystać z bonusu 100% aż do 600 $ lub darmowych 40 $ i 124 ticketów turniejowych, a także wziąć udział we freerollach.

Jeśli któryś z nich wygra nagrodę w jednym z freerolli, otrzymasz równowartość tej kwoty na swoje konto TAF. Im więcej graczy polecisz, tym większą masz szansę na wygranie nagrody w jednym z freerolli - a wszystko to bez konieczności rozegrania choćby jednego rozdania.

Więcej specjalnych freerolli na PokerStars?

Zajrzyj na naszą stronę z freerollami na PokerStars

Jeżeli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i załóż je już teraz klikając tutaj.

Reply
4 replies
beezonix

Witam, wszystko zrobiłem jak trzeba, zapisałem się przez PokerStrategy, później pierwszy depozyt i nic. Na poczcie ze strony PokerStrategy cisza, na P* też żadnego kuponu do dzisiejszego turnieju z tej serii też nie ma ; (

Reply

Witam, niedawno dołączyłam do grona użytkowników pokerstrategy.com
Zauważyłam post powiązany z serią "Double Action" tak więc skusiłam się na depozyt na P*.
Z racji iż troszkę czasu zajęło supportowi weryfikacja mojego e-mail, depozyt uiściłam dopiero w piątek po południu, co skutkuje uczestnictwem w pozostałych siedmiu turniejach.
Lecz do tej pory nie widać żadnych biletów powiązanych z "Double Action"
Pytanko, a nawet dwa: ;-)
Ile czasu czeka się na te bilety?
Ewentualnie, czy jest możliwość iż bilety się nie pojawią, a ja i tak będę mogła się zarejestrować do turnieju?

Reply
Head Admin
spinek

Hej,

@beezonix
Na pewno zmieściłeś się w wymaganym terminie na wpłatę?

@Rybka09,
Z tego co pamiętam z poprzednich takich promocji, tickety powinny być przyznawane po zakończeniu okresu na wpłatę czyli w piątek, gdy będzie można podsumować, kto w danym tygodniu dokonał pierwszej wpłaty.

Pozdrawiam

Reply
beezonix

Zdążyłem, nawet widać to po dacie kiedy zacząłem nabijać punkty SP.. Ale to tylko jeden kupon przepadł przez opóźnienie, reszta na kolejne turnieje już dotarła, pozdrawiam ;)

Reply