Skip to forum
Level Up - powiększ...

Notifications
Clear all

Level Up - powiększ swój status w sierpniu

61 Posts
21 Users
0 Reactions
3,013 Views
dlrzz

Level Up: prosty sposób na podwyższenie statusu i zdobycie gotówki w sierpniu!

Graj przez 20 dni w sierpniu, aby wejść o poziom wyżej, zdobywając złoto, platynę lub nawet Diament w naszej powracającej promocji Level Up.

To doskonała okazja, aby osiągnąć wyższy status i czerpać jeszcze większe korzyści z oferty PokerStrategy.com!

Wystarczy, że w sierpniu przez 20 dni będziesz zdobywał ilość punktów, która zakwalifikuje cię do podniesienia statusu w Level Up. To nie koniec - niektóre z naszych partnerskich poker roomów zaoferowały nagrody pieniężne dla grinderów uczestniczących w tej promocji. Nie musisz rozgrywać 20 dni kolejno po sobie i możesz sobie robić dni odpoczynku.

Wyliczenia w promocji Level Up

Aby otrzymać upragniony status, należy każdego dnia przez 20 dni w sierpniu zdobyć następującą ilość StrategyPoints:

Wyliczenia dla Goldzłotego statusu
10 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 200 StrategyPoints
20x 10 bonusowych StrategyPoints każdego dnia + 200 StrategyPoints
100 bonusowych StrategyPoints + 100 StrategyPoints
Suma = Goldzłoty status
Wyliczenia dla Platinumplatynowego statusu
90 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 1800 StrategyPoints
500 bonusowych StrategyPoints + 500 StrategyPoints
Suma = Platinumplatynowy status
Wyliczenia dla Diamonddiamentowego statusu
320 StrategyPoints każdego dnia przez 20 dni 6400 StrategyPoints
900 bonusowych StrategyPoints + 900 StrategyPoints
Suma = Diamonddiamentowy status

Uczestniczące poker roomy i nagrody

Niektóre poker roomy nagradzają gotówką za pomyślne wypełnienie założeń promocji i zdobycie wyższego statusu. Wysokość wynagrodzenia zależy od wykonanego celu punktowego.

Zdobądź powyższe cele StrategyPoints na jednym z poker roomów i zdobądź gotówkę:

złoty status - 20 $

platynowy status - 50 $

diamentowy status - 100 $

Poniższa tabela pokazuje poker roomy uczestniczące w promocji Level Up oraz te rozdające gotówkę.

Level Up - przegląd poker roomów
Poker room Level Up? Gotówka? Poker room Level Up? Gotówka?
PokerStars PokerStars Check - Poker770 Poker770 Check Check
William Hill William Hill* Check Check PKR PKR Check Check
Winner Poker Winner Poker Check - EuroPoker EuroPoker Check Check
Titan Poker Titan Poker Check Check Betfair Poker Betfair Poker Check -
Unibet Poker Unibet Poker Check Check paddypowerpoker paddypowerpoker Check -
24hPoker 24hPoker Check Check Betfred Betfred Poker Check Check
Poker Heaven Poker Heaven** Check Check bet365 bet365 Check -

*Płacone na konto Tell-a-Friend

**Obydwie sieci biorą udział

UWAGA: zalecamy, aby użytkownicy nie próbowali grać tylko tyle, żeby spełnić określone cele StrategyPoints (np. tylko 10 SP na dzień), ponieważ z powodu zmian w walutach i innych czynników postrzegane 10 SP może być zarejestrowane jako np. 9,7 SP. Prosimy również uważać na czas serwerów poker roomów, który nie musi zgadzać się z czasem, z którego będziecie otrzymywać StrategyPoints.

Jeśli załapiesz się na nagrodę, zostanie ona przelana na twoje konto pokerowe na początku września.

Reply
60 replies
barteq88

Czyli zwykłe wyrobienie złota się nie liczy, czy chodzi tylko o ten taki bonus 100 SP jeśli będę się trzymał 20 dni po 10 SP?
I czy jak wyrobię złoto na swój sposób, to też otrzymam gotówkę na TAFa, czy nie?

I pytanie odnośnie samej gotówki. Na WH za złoto mam $20, ale na TAFa. Czy ja te $20 mogę od razu wypłacić na WH, albo poprosić WH by nie słał mi na TAFa (bo to bez sensu)?

Aaa, i super. Z TAFa można u Was wypłacać dopiero powyżej $50, ha. No to ta promocja jest prawie, że bez sensu, bo ja to $20 miałbym bardzo długo zamrożone. Zmieńcie to na minimum $10-20, bo ludzie się pogniewają :truestory:

Reply
Skibcio

Witaj barteq88,

Aby otrzymać 20 $ gotówki oraz bonusowe StrategyPoints należy w 20 różnych dniach zdobyć co najmniej 10 StrategyPoints. W przypadku gdybyś jednego dnia zdobył 200 StrategyPoints to nie otrzymasz gotówki oraz bonusowych punktów.

Na William Hill gotówkę możesz otrzymać tylko na konto Tell-a-Friend. Jeśli chcesz ją wypłacić na Skrill lub Neteller to musisz zaprosić kilku znajomych na PokerStrategy.com, za których otrzymasz gotówkę.

Jeśli chcesz to możesz kupić dwa 10 $ bankrolle na Poker770 z pieniędzy zgromadzonych na koncie Tell-a-Friend.

Pozdrawiam.

Reply
barteq88

Witaj Skibcio!

Oooo, to z tym bankrollem na 770 widziałem w sumie i cieszy mnie, że można wykupić to razy 2. W takim razie zwracam honory tej promocji :P

Nie rozumiem tylko jak 200 SP miałoby przekreślić wszystko, kiedy jest napisane, że przynajmniej 10 SP dziennie? Oczywiście nie boję się o 200 SP jednego dnia (nawet gdybym chyba torbę zaliczył :D), ale jest jakiś limit, czy jak?

Co by się stało jakbym zdobył złoto w połowie m-ca (czy jakoś tak) i chciał kontynuować z tymi 10 SP+ dziennie?

Reply
Skibcio

Źle mnie zrozumiałeś :(

Nie ma limitu zdobytych StrategyPoints. Jednak jeśli chcesz otrzymać nagrodę to musisz zdobyć co najmniej 10 StrategyPoints w 20 różnych dniach sierpnia. W przeszłości wielu użytkowników myliło ten zapis i wyrabiało te punkty nie w 20 dniach, a np. w 3-4... lub liczyło bonusowe punkty.

Jeśli np. pierwszego dnia zdobędziesz 7500 StrategyPoints (Diament), a później w 19 różnych dniach będziesz zdobywać co najmniej 10 StrategyPoints to otrzymasz 20 $. Status nie ma w tym przypadku znaczenia.

Gdyby coś było jeszcze nie jasne to daj znać.

Pozdrawiam.

Reply
barteq88

Już wszystko rozumiem, dzięki :)

Pozdrawiam.

Reply
Forfiter88

Gram na titanie, ile muszę dziennie ugrac club points żeby to równało sie 10 SP??

Reply
Skibcio

Witaj Forfiter88,

Na Titan Poker otrzymujesz 17 Titan Points za 1 $ rake'u.

Dodatkowo otrzymujesz 3 StrategyPoints za 1 $ rake'u

Musisz ugrać 10 StrategyPoints, czyli ~3,33 $ rake'u, a to daje ~57 Titan Points dziennie. Pamiętaj jednak, aby nie grać tylko tyle, aby wyrobić minimum, bo wielu użytkowników w poprzednich edycjach pomyliło się i wyrabiało np. po 9,95 StrategyPoints.

Polecam też zapoznać się z tymi tematami:

-> Titan Poker: promocje i informacje

-> Titan Poker VIP System

Pozdrawiam.

Reply
Jarzab86

Mam czterdzieści pare dolców na TAF, więc wybieram WH do grania :coolface:

Lubię tą promocję :milord:

Reply
boxer82

Dobre promo . Myślałem że już złota nie wyrobię ale może jednak
Gram na poker 770? Ile muszę zdobyć ich punktów zeby zdobyc 10 SP
Jak u nich jes liczony rake? Jak statystyka w PT4 pokazuje rake odprowadzony na poker 770 ?

Reply
Skibcio

Hej,

Napisane przez boxer82

Gram na poker 770?

Ja nie wiem gdzie będziesz grać w sierpniu :coolface:

Na Poker770 punkty są trochę inaczej liczone (zależ to od tego w co grasz i na jakim limicie, jest to opisane w Poker770 VIP Club). Z tą różnicą, że na Poker770 otrzymujesz 5 StrategyPoints za 1 $ rake'u. Trzeba też pamiętać, że na Poker770 oraz na Titan Poker i innych poker roomach otrzymuje się czasem bonusowe punkty, które nie powinny być przez was liczone. Liczy się tylko wygenerowany rake oraz zdobyte StrategyPoints.

-> Poker770: promocje i informacje

-> Poker770 VIP Club

Rake na iPoker to weighted contributed. Do tego obowiązuje zasada no flop, no drop. Oznacza to, że jeśli nie było flopa to rake nie jest pobierany. Zdecydowana większość poker roomów stosuje tą metodę naliczania rake'u.

W PokerTrackerze jest to statystyka My C Rake Contributed. Jednak z liczeniem rake'u przez trackery pokerowe jest trochę zamieszania (forum PokerTrackera) W historii rozdań podana jest tylko ostateczna ilość pobranego rake'u, a nie ilość rake'u pobranego od poszczególnych graczy. Mogą być małe różnice w tym co faktycznie zostało pobrane, a tym co pokazuje PokerTracker.

Pozdrawiam.

Reply
barteq88

Mam jeszcze takie pytanie, czy jak jednego dnia ugram mniej niż 10 SP to od razu eliminuje mnie to z promocji, czy ważne, żeby w ogóle wyszło 20 dni po te 10 SP?

Reply
Forfiter88

Napisane przez barteq88
Mam jeszcze takie pytanie, czy jak jednego dnia ugram mniej niż 10 SP to od razu eliminuje mnie to z promocji, czy ważne, żeby w ogóle wyszło 20 dni po te 10 SP?

Wystarczy, że w sierpniu przez 20 dni będziesz zdobywał ilość punktów, która zakwalifikuje cię do podniesienia statusu w Level Up. To nie koniec - niektóre z naszych partnerskich poker roomów zaoferowały nagrody pieniężne dla grinderów uczestniczących w tej promocji. Nie musisz rozgrywać 20 dni kolejno po sobie i możesz sobie robić dni odpoczynku.

Reply
Raul1984

Czy można punkty wyrabiać w 2 różnych roomach np. 6pkt dziennie na Unibecie a 4 pkt dziennie na Titanie?
W sumie jest 10 dziennie.

Reply
Skibcio

Hej,

Dzięki Forfiter88 za wyjaśnienie :sdrink

Raul1984 niestety nie będzie to sumowane. Punkty należy uzbierać na jednym poker roomie, aby za grę na nim otrzymać nagrodę.

Pozdrawiam.

Reply

Rozumiem, że liczymy od 00:00 do 23:59:59 polskiego czasu? Czy liczy się czas, który podaje poker client, bo u mnie mam jakiś dziwny GMT+ileśtam i nie wiem czy dziś wyrobiłem. :badteeth:

Reply

niezle

Reply
queristo

A co jeśli grałbym na dwóch poker roomach jednocześnie i przez 20 dni na każdym wyrabiałbym po 10 SP? Na każdym otrzymam po 20 $ bonusu?

Reply
Jarzab86

Napisane przez queristo
A co jeśli grałbym na dwóch poker roomach jednocześnie i przez 20 dni na każdym wyrabiałbym po 10 SP? Na każdym otrzymam po 20 $ bonusu?

Tak

Reply
Skibcio

Cześć,

Jeśli na dwóch poker roomach spełnicie warunki to otrzymacie 2 x nagrodę.

hahabazinga liczy się czas serwera na danym poker roomie, a nie czas obowiązujący w Polsce.

Pozdrawiam.

Reply