Skip to forum
Codzienne Letnie Wy...

Notifications
Clear all

Codzienne Letnie Wyzwania na PokerStars

40 Posts
31 Users
0 Reactions
4,204 Views
dlrzz

Jak mogę wziąć udział?

Każdy gracz PokerStars znajdzie swoje wyzwania w specjalnym oknie "Summer Daily Challenge" i każdego dnia od 12 sierpnia do 4 września o godzinie 00:00 ET będą one aktualizowane.

Aby zacząć wykonywanie zadania, po prostu kliknij "Start" w tym oknie i śledź swoje postępy.

Kiedy już wykonasz Daily Challenge, otrzymasz ticket do określonego All-in Shootoutu, które będą rozgrywane codziennie o godzinie 14:05 ET.

Każdy shootout posiada pulę nagród od 10 000 $ do 30 000 $, a zwycięzca otrzyma przynajmniej 1000 $ oraz ticket turniejowy warty 215 $.

Letnie Bonusowe Wyzwanie po 150 000 $

Jeśli dodatkowo w oknie z wyzwaniami zarejestrujesz się do "$150K Summer Bonus Challenge" i ukończysz 10 Dziennych Wyzwań, otrzymasz ticket do specjalnego turnieju $150,000 Bonus All-in Shootout, który odbędzie się 6 września o godzinie 14:05 ET.

Ten specjalny turnieju rozda 100 000 $ w gotówce oraz 50 000 $ w ticketach WCOOP. Zwycięzca otrzyma przynajmniej 10 000 $ oraz ticket 5200 $ do Main Eventu WCOOP!

Jeżeli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i załóż je już teraz klikając tutaj.

Reply
39 replies

Hej,
Ma ktoś jakieś skuteczne rozwiązanie problemu z otwieraniem się okna z letnimi wyzwaniami ?
U mnie to wygląda tak że po kliknięciu przycisku z letnimi wyzwaniami uruchamia się nowe okienko i jest w nim napisane że "Page is not available!"

Anyone ?

Edit: Na komórce działa dobrze :thinking:

Reply
kk43506

U mnie żadnych błędów nie ma, używasz zwykłego P* czy tej nowej siódemki?

Reply

zwykłego, nie lubię zmian ;P

Reply
Fastjack09

to i tak masz dobrze
mi po kliknieciu w te durne "promocyjne" zakladki robi blue screena z systemu
i to nie jes pierwsza zakladka ktora....

? cos iim sie tam wydaje ze sa druigm googlem i beda mi tak latwo scanowac kompa/instalowc trojany, whatever..

Reply
kk43506

@up
Ja tam mam siódemkę i jest zajebiście :pokerface:

tesz se wgrajcie i po kłopo :nh

Reply
SparcoPL

Z ciekawości zajrzałem które miejsca miałem w dwóch poprzednich shotoutach i o dziwo pomimo zarejestrowania nie ma mnie na listach turniejowych. Czyżby trzeba być online żeby brać udział w tym lotto play a nie tak jak kiedyś tylko rejestracja do turnieju ???

Reply
MrWorms

Możesz być offline, ważne żebyś się tylko zarejestrował do turnieju.

Reply
SparcoPL

To w takim razie czemu nie ma mnie na listach graczy w zakończonych już turkach a zawsze od razu po zdobyciu ticketu się rejestruje.

Reply
tias1

witam mam ten sam problem rejestruje się a potem nie mogę znaleźc siebie w wywnikach :(
w pierwszym challenge kiedy kase wpłaciłem to byłem w turnieju ale już pozostałych to nie :(
napisałem do suportu zobaczymy co odpisza

Reply
zajcur

Przeciez amortank i tak mial racje - softy sa rigged, nie bierzcie udzialu !
Ja ostatnio w tych 3 shootoutach nie zarobilem ani centa i to samo w dotychczasowych challengach :rage:

Moze soft ma ukryty plan. Jesli sie nie poddam to bedzie top2 w glownym challengu :thinking:

Reply
Piter3m

Sprawdźcie czy podczas wyszukiwania poprawnie wpisujecie swoje nicki, zdaje się że wielkie i małe litery też mają znaczenie

Reply
SparcoPL

Dziwna sprawa ale wysłałem żądanie wyników turniejowych z 10 ostatnich turków i tam niby jest że brałem udział i miejsca które zająłem więc chyba wszystko jest w porządku i nie trzeba być online.

Reply
greg9666

coś z tymi turniejami jest nie tak :thinking: już drugi dzień z rzędu zawieszają mi soft biały ekran i brak odpowiedzi, muszę wyłączyć z menadżera następnie uruchamiam i jest wszystko OK. Tylko miejsce w turnieju jak zwykle bez kasy :ayfkm: Ma ktoś tak samo?

Reply
zajcur

u mnie sie zgadza tylko to, ze w 7 turniejach nic nie zarobilem :ayfkm:

Reply
AArvanity

jasne ze to jest rigged mi wyrzuca soft za kazdym razem w 3-5 rundzie

Reply
Skibcio

Hej,

Lista osób w tych turniejach jest tak duża, że niestety oprogramowanie czasem może się przywiesić na słabszych komputerach.

Jeśli macie wątpliwości dotyczące udziału w turnieju to polecam napisać do supportu PokerStars:

-> support@pokerstars.pl

Nie zapomnijcie podać ID turnieju.

Pozdrawiam.

Reply
EPiC88

Napisane przez greg9666
Tylko miejsce w turnieju jak zwykle bez kasy :ayfkm: Ma ktoś tak samo?

Tak, mamy tak samo :coolface:

Reply
kabulek

U mnie pojawia się okno turnieju, po czym od razu znika. 6/6 razy tak było, co ciekawe w tym samym czasie mam ok 10-15 odpalonych sng i normalnie działają. Komp z Nasa - dyski ssd 8gb ramu itd.

Reply
SparcoPL

Mi się wczoraj udało urwać 2$ a jak chcecie wiedzieć które miejsca mieliście to wyślijcie żądanie z historii turniejów tam wszystko jest tylko spora ściana tekstu bo ponad 20k ludzi ale na końcu każdej listy jest wasze miejsce w turnieju

Reply