Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SnG mtt 0.5$

147 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
3,184 Wyświetlenia
NoisysHaRk

Ok postanowiłem się zapisać a co mi tam :P. Zawsze można jakiś status wyższy pyknąc, a do tej pory nigdy nie udało sie złota dobić :( Bd się starać grać póki mogę aczkolwiek niedługo wielkie zmiany w moim życiu i nie wiem jak to bd :P

Gram narazie 0,5$ 9os

Roll startowy 90$

Odpowiedz
Cytat
146 odpowiedzi
VanWiktor

wielki come back?:D jak tak to tym razem zycze wiekszego samozaparcia :)

Odpowiedz
Cytat
przemasso

Masz dobry roll do 45tek 0,5$. Polecam, sam grałem. Poziom tam jest zerowy :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

No siemka :-) no po pierwsze to graty za sukcesy. Mega postęp Wiktor. No w moim życiu troche zabrakło miejsca na pokera praca dziewczyna itd. I tak schodziło na drugi plan aż przestalem czasem jakaś gamblera ale to tak tylko. Teraz popracowałem sporo nad mindsetem jest lepiej i widze to :-) co prawda dalej mnie starsy irytują ale już nie w takim stopniu ;-myszka nie lata. Co do 45. Tak roll spoko sam je grałem ostatnio ale na razie chce się skupić na 9. Icm i te sprawy troszkę roll podbudować i walić na 45 albo 180 od razu 45 1.5$ a 180 0.5$ zależy od rolla. Nie gram 45 teraz również dlatego ze nie mam na tyle czasu zeby wytrzepać spoko volume na nich a niedlugo bd tego czasu jeszcze mniej i dopiero za miech dwa zobaczymy jak to bd.

Sorki za jezyk ale z tele nawalam bo w pracy jestem na noc :-)

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

Dzisiaj wieczorkiem po sesji pierwszy raport $MBC$. Było nie najgorzej do wczoraj no ale cóż chcieć jak nawet z 62o wyciągali ode mnie stacki :truestory: zobaczymy jak bd dzisiaj. GL4me :D

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

Update

Ilość rozegranych rąk/turniejów: 175
Typ gier: SnG
Zysk/strata: 2,17
Aktualny bankroll: 92,17$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

Dzisiaj mogła być niezła torba... Nie no aż tak to nie ale w pewnym momencie zostało mi 8 turków i prawie -20BI. Tylko dzisiaj oczywiście. Po porannej grze 2/3 HU wygrane ale i tak -2BI. A teraz skończyłem sesyjke (może jeszcze coś pocisne dziś) i mogło być nieciekawie ale na szczęście 6 ITM, z tego 6 HU a z tego 6 wygranych. Także jakieś tam BI do przodu w końcu, bo ile mozna dołować? :P :truestory:

:spade:Aha i dla tych którzy mają problemy z mindsetem polecam produkcje lechrumskiego. Przynajmniej mnie bardzo pomogło. Również seria artykółow matematyka w pokerze elBandito, również pomogło głownie w zrozumieniu pewnych nieodłącznych części pokera :P :spade:

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

Raz w dół raz w góre i w końcu jestem nadal b/e :) czyli nie najgorzej. Dzisiaj pooglądałem pare filmów poczytałem pare artów i znalazłem mnóstwo leaków w mojej grze, więc jest progres dzisiaj pare BI na plus wczoraj na minus i cały czas roll w tych samych okolicach.

Zleciłem cashout z Titana bo traffic na sng mnie przeraża (na micro nie wiem jak jest wyżej :P). Tylko w niedziele wieczorem da sie tam pograć, zostawiłem tam 30$ bo to jest kasa z bonusu więc na pewno jeszcze tam coś pocisne ale grał bd głównie na Pokerstars.

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

Ilość rozegranych turniejów: 337
Zysk/strata: 7,28
Aktualny bankroll: 84,89$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 2

O: No niestety trafiłem na lekki down. Cały czas pracuje nad grą, ale większość czasu poświęcam na filmiki mindsetowe. Największy wpiernicz był dwa dni temu na starsach -12BI. Nie jest to dużo i jeszcze nie ma mowy przy takim volume o jakiś swingach. Licze że w końcu coś zacznie żreć.

Na titan gram turki za 0,5€ i 1€. Fajnie się wczoraj zaczęło i ogólnie fajnie się grało no ale zabrakło trochę szczęścia w kluczowych akcjach. Dzisiaj postaram sie pograć sporo i mam nadzieje że skończą sie te magic rivery na starsach ;)

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

No ostatnio volume nie poraża a raczej przeraża. Wczoraj znalazłem torche czasu na gre jak wróciłem ze szpitala. Co ciekawe nie najgorzej mi poszło :) A w szpitalu byłem ponieważ o 7:30 rano urodził mi się syn :fuckyeah :D Ma na imię Kuba i za 18 lat gdy już poker w Polsce będzie legalny wygra Poland series of poker :P A serio na szczęście zdrowy i on i żona więc spoko.

A wracając do pokera to chwila gry i ponad 4$ na plusie na Pokerstars. Nieźle wreszcie siadały flipy a i raz nawet z 88 złamałem KK także raz na jakiś czas coś tam siądzie... Teraz z czasem bd krucho ale postaram się urywać ze 2 godzinki wieczorem żeby coś pograć :D Bo kasa się teraz jak najbardziej przyda :sdrink

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

:spade: Znowu wczoraj na plus. Fajnie się grało, postanowiłem zwiększyć do 12 stołów multi ale w późniejszych fazach jak zostaje 5-6 graczy to kurde strasznie trzeba się naklikać :P Ogarniałem ale 16 to już bd dla mnie za dużo w tym momencie. Volume lekko się zwiększyło dzięki temu ale dupy nie urywa. Grałem krótko bo jednak po pacy zmęczony to nie tak łatwo zwłaszcza po 2 zmianach.

:heart: Teraz zabiore się za analize bo wczoraj nawet nie zaznaczyłem sb spotów a było pare takich w których chciałbym sprawdzić swoje decyzje. Ale myśle że może wreszcie zaczęło żreć, bo tylu karet jeszcze nie miałem, w ogóle chyba jak dotąd jedne z pierwszych :) Ale najbardziej to mnie rozwaliło jak trzymając AJ spadło mi JJAAJ :spit: z resztą tą rękę postaram się wrzucić jak znajde bo nie jestem pewny jej rozegrania.

Odpowiedz
Cytat
Toluvel

Napisane przez rafalmigas
A w szpitalu byłem ponieważ o 7:30 rano urodził mi się syn :fuckyeah :D Ma na imię Kuba i za 18 lat gdy już poker w Polsce będzie legalny wygra Poland series of poker :P A serio na szczęście zdrowy i on i żona więc spoko.

Gratulacje! :fdrink

Najważniejsze, że zdrowy i szczęśliwy, a i imię bardzo ładne :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

A dzięki ;P Nawet spokojny dzieciak. Teraz zasiadam do gry zobaczymy ile bd mógł zagrać. Po graniu postaram się podsumować na szybko MBC. I chyba wpłace na Starsy równowartość tego co na Titanie bo przy dzieciaku nie ma szans na volume jak 9os co 5 min się otwierają i to w godzinach szczytu i to w lepszym dniu i na dodatek prawie Ci sami ludzie codziennie :D

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

Ilość rozegranych turniejów: 498
Zysk/strata: 11,63
Aktualny bankroll: 96,52$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 3

O: Dzisiaj znowu spoko gierka. Mam pare rąk i może wstawie je do oceny jak sam je preanalizuje i nie bd wiedział czy decyzje były poprawne. Dopiero dzisiaj udało mi się wskoczyć na dodatne ROI :P Co jak co ale wreszcie da się grać pare bad beatów pare lucky spotów, ważne że balans między złymi i dobrymi wynikami rozdań zachowany.

Napewno mindset jest już na spoko poziomie (oczywiście nadal jest sporo pracy), od jakiegoś czasu nawet nie patrze już na wynik rozdania, no czasem zerkne jak nwm co się stało ale już nie ma tyle łaciny ;D

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

Dzisiaj było by be albo na lekki minus gdyby nie to że odpaliłem pare 1,5$ i akurat nie siadło ;D Jednak nie komfortowo czuje się widząc jak po odpaleniu paru turnieji roll tak szybko spadł. Jednak poczekam do tych 100BI może troszkę zbyt zachowawczo jak na 9os, ale turbo to turbo :P A nie mam zamiaru grać z jakimiś scary money, czy po prostu gdy czuje się niekomfortowo na jakimś limicie.
Kase wpłaciłem już całą na P*. Na titanie coś zostało z bonusu więc tam bd grał co mi się spodoba :D

Planuję kupić jakieś fajne niedrogie słuchawki tak do 100zł. Jakby ktoś mógł coś polecić to zapraszam

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

Wszystko co straciłem wczoraj odrobiłem dzisiaj. Najlepsza sesja pod względem finansowym. +6$ volume jak zwykle szału nie robi, ale kolejny dzień utrzymuje te 30+ turnieji a teraz jest to wyczyn :D Może jak znajde czas to dziś jeszcze pogram ale wątpie.

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

Dzisiaj udało się pokonać 100$. I biorąc pod uwagę chore akcje jakie miały miejsce to jest nie lada wyczyn. Nwm ile razy trafiłem na KK dzisiaj ale zdecydowanie za często jak na jeden dzień :P

Tutaj mam wykres, tak to wygląda do tej pory(tylko 0,5$):

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk

:spade:Jeśli ktoś to czyta w ogóle to mam pytanie, czy 50 BI na 9os, 1,5$ TURBO wystarczy grając 9-12 stołów (głównie 12)??? :spade:

Ostatnio leciutki zjazd jakieś tam grosze. Ale co ciekawe walety ostatnie mnie ruchają na lewo i prawo i nie ma znaczenia czy trzymam AJ vs XX czy JJ czy inne karty vs Jx to z 90% przegrywam. Nie wiem czemu ale mam nadzieje że skończy się ta passa waleta, jak niektórzy mówili dupka. Pasuje mu ostatnio :D Na pewno soft jest rigged :P

Odpowiedz
Cytat
Toluvel

rafał nie jestem pewien bo nie grywam 9manów, ale przy sesji 9-12 stołowej 50BI wydaje się mało. Może jakiś ekspert od STT się wypowie.

Co by nie było - GL. Dziecko daje grać po nocach? ;)

Odpowiedz
Cytat
chylowski

Napisane przez rafalmigas
:spade:Jeśli ktoś to czyta w ogóle to mam pytanie, czy 50 BI na 9os, 1,5$ TURBO wystarczy grając 9-12 stołów (głównie 12)??? :spade:

MarioAK w swojej produkcji zakłada 50 BI przy 4-tablingu, 70 BI przy 6-tab, przy 9+ sugeruje 100 BI ale pewnie inni Ci napiszą, że spokojnie możesz grać ;)

Odpowiedz
Cytat