Witam serdecznie wątek zakładam w celu wysłuchania opinii na temat mojego pierwszego treningu live, który odbył się dziś. Jeżeli macie ochotę zobaczyć mnie ponownie zapraszam do udzielania się tutaj i wyrażenia swoich opinii, tych złych oczywiście też
Fajny trening, akcja nie powalała ale to już kwestia losowa, kilka przydatnych rad usłyszeliśmy, z czasem na pewno jeszcze trener i gierki się rozkręcą
Polecam bardzo dobry trening, duża wartość merytoryczna i luźna atmosfera:f_thumbsup:
Jak wyżej, wszystko konkretnie, rzeczowo, profesjonalnie. Nic tylko czekac na kolejne treningi:f_drink:
Wpadłem popatrzeć jak radzi sobie nowy trener i na pewno wpadnę na kolejny trening mimo że obecnie gram dużo niżej , duża dawka wiedzy , wszystko fajnie wyjaśnione , każdy spot rozegrany według wcześniej założonego game planu .
Cieszę się, że się podobało w sumie to 1 trening live, więc delikatny stres był, ale chyba nie wyszło aż tak źle ![]()
Dla spóźnialskich trening można już obejrzeć w dziale wideo ![]()
http://pl.pokerstrategy.com/video/36712/
Cześć!
Kolejny "show" z gierki live GoverNa666 odbędzie się 24.03 (wtorek) o 20:00 - zapraszamy!
Pozdrawiam.
Nie lubię ringów, ale akurat treningi Govera są super solid, tak jak i gierka. Bardzo fajnie omawia spoty, nie za szybko ale i nie ma zbędnego pier***enia. Rzeczowe coachingi w dobrym stylu, zawsze mniej spazzuje jak sobie obejrzę przed sesją. Podobno następny trening dopiero za miesiąc
pewnie przez Wielkanoc, więc może dałoby radę wcisnąć coś w międzyczasie.
Pzdr.
http://pl.pokerstrategy.com/video/37033/
Trening już dostępny dla tych osób których nie było ![]()
Dziękuje bardzo za pozytywne opinie na temat treningów, staram się jak mogę tak abyście byli jak najbardziej zadowoleni i wyciągali z nich jak najwięcej
Bardzo mi się podobają treningi i filmiki Govera, omawia on spoty bardzo konkretnie, zwraca uwagę na najważniejsze elementy w danym rozdaniu. Jak się go słucha to widać, że zna się na tym o czym mówi. Przekazuje dużą ilość informacji w krótkim czasie.
Very good training. Thank you ! I miss FR videos in CZ/EN community.
/// I am from Czech republic. And I live close to Poland border - I understand Polish bud I can not write in Polish
Napisane przez nikoro309
Bardzo mi się podobają treningi i filmiki Govera, omawia on spoty bardzo konkretnie, zwraca uwagę na najważniejsze elementy w danym rozdaniu. Jak się go słucha to widać, że zna się na tym o czym mówi. Przekazuje dużą ilość informacji w krótkim czasie.
Mogę się tylko pod tym podpisać
Cieszymy się, że podobają się Wam treningi GoverNa, w najbliższy czwartek zapraszamy na 20:00, tym razem akcja będzie na PokerStars
Witam serdecznie, czwartkowy trening już dostępny dla nieobecnych ![]()
http://pl.pokerstrategy.com/video/37131/
Witam w czwartek w tym tygodniu o godzinie 20:00 odbędzie się kolejny trening z gry live nl50 na PokerStars.
Serdecznie zapraszam.
Napisane przez GoverN666
Witam w czwartek w tym tygodniu o godzinie 20:00 odbędzie się kolejny trening z gry live nl50 na PokerStars.Serdecznie zapraszam.
![]()
Hejka.
Nie wiem czy był trening, ale nagrania w dziale wideo na pewno nie ma, oso chodzi ?
![]()