Napisane przez baranek
4x 0,5$ szalenstwo![]()
Ja już raz całego dolara dostałem
Ciekawe ile razy uda się shipnąć na 4000 rozegranych Hands?
Jest dzienny limit, po wykorzystaniu wyskakuje odpowiedni komunikat w okienku chatu
2$ w 160 rozdań bb/100 wychodzi piękne ![]()
Nie gram na co dzień zooma ale mam pytanko, widać zwiększoną liczbę fishy w związku z promo (NL10)? Może warto się tymczasowo przerzucić
BLP11
Moim matematycznym okiem jest lepsza bo minimalna wygrana jest większa o 50% niż w JacksOrBetter`
Jak to odpalić? tam gdzie jest chat/hands...itd nic się u mnie nie pojawia!?
Dobra mam, musiałem wymusić Update.
pozdro
Dziwna dynamika. Co chwila dostaję z niczego alliny bo trzymają karty do układanki i ciężko mi wyczuć kiedy sprawdzić. No i soft potrafi mnie wku$%^c, bo parę razy na 1 kartę zostaje 20+ rąk i nic nie spada. Są trzy asy to 2x AK z tym czwartym, para jopów i też przypadkiem nie te i potrafię się zagotować :why:. No ja rozumiem, że musza to jakoś podkręcić, by za łatwo nie było, ale mnie akurat wku#$a hehe i parę razy machnęłem jakieś blefy z tyłka byle siadło (szczególnie jak są dwie). Najlepiej w ogóle mieć już dwie karty załatwione przed 30 rozdaniami, wtedy na 80% się ułoży. Jak nie ma reset od nowa, szkoda nerwów. Najlepsze, że na początku myślałem, ze trzeba ułożyć 10 kart i myślałem, że do zrobienia, a tu tylko połowa i tak się męczę.
UP
człowieku tutaj trzeba tylko grać swojego pokera, a promocja x3 wpadnie ci w max 1.5k rozdań
Dokładnie co up napisał. Stoły zrobią się dużo luźniejsze i wygrasz BI, jak jakiś fish wrzuci K2o na Twoje AA, bo mu K brakuje, żeby $0.5 wygrać.