Seria Essenece for Pros to kompletny materiał do opanowania Single Raised Pots.
Szukając pomysłu na serię filmów, zacząłem od przeszukiwania stron coachingowych. Ogrom materiału mnie przytłoczył. Znalazłem wszystko, a jednocześnie nie znalazłem nic co było spójne treścią - kompletne. Chaos może być gorszy od niewiedzy. Ilu z Was zaczynało rozmowę na skype: "Siemasz, wydaje mi się że bardzo dużo wiem, ale nadal nie mogę wszystkiego sensowanie poukładać"
Jednocześnie forma edukacji jest w/g mnie błędna. Ucząc Was od trzech lat zauważyłem, że dużo ważniejsze jest pokazanie "jak się uczyć" niż "jak grać". Zwróćcie uwagę ile jest filmów z gry live, a jak mało jest filmów pokazujących sposoby dzięki którym trener doszedł do takiego poziomu myślenia. Od tego założenia, zacząłem konstruować plan. Kończąc mogę śmiało powiedzieć, że Essence for Pros to przedstawienie wszystkich czynności, które doprowadziły mnie do obecnego poziomu w SRP.
W pierwszej części "Samodoskonalenie - jak pracować?" dowiecie się jak wyjść z sytuacji "got stuck" - długiego okresu b/e lub gorzej. Oprócz tego przedstawię konstrukcję rozgrzewki i organizację czasu. Z części "Practical skillz" nauczycie się jak posługiwać się filtrami (filtry zawarte w seri), co następnie pokaże analizując baze SuperNova Elite tombo_pl (3x SNE z dodatnim winrate). Poza tym dostosujemy się do przeciwników których nie lubimy i poznamy ABC PIOsolvera. Pokażę w jaki sposób pracować z innymi graczami.
II
Druga część to rdzeń preflop. Dlaczego rdzeń i dlaczego filmy skoro range można wysłać w formie zdjęć? Możemy policzyć jaki jest optymalny range preflop z symulacją postlop, ale nie możemy stosować tego same range dla każdej sytuacji na stole. Przedstawiam wam w jaki sposób adaptować range w zależności od charakteru stołu na którym gracie. (range zawarte w pliku do flopzilli)
III
W tej części zaczynamy pracę z PIOsolver. Program który bez umiejętnej interpretacji może zrobić więcej szkody niż pożytku. Pokazuję w jaki sposób budować gameplany, które są ŁATWE do zapamiętania. Zwracam uwagę co jest ważne, a co musimy ignorować. Przerabiamy sytuację: EPvsBU i EPvsBB, a tak na prawdę: EPMPvsCOBU i EPMPvsBB. W całej serii Essence For Pros pracujemy na TYCH SAMYCH boardach, żeby różnica w rangach była widoczna w gamplanach - III i IV rozdział to esencja tej serii.
IV
Tym razem poruszamy się na pozycjach BUvsBB i SBvsBB. W dzisiejszych czasach obrony blindów z 60% rangem KAŻDY się gubi. Spróbujemy zoptymalizować naszą grę w tych spotach, bo perfekcji nie osiągnie nikt. Będziemy porównywać EV a nie equity co pomoże zrozumieć konstrukcję range as CC. As PFR strategia cbet 33% to już standard. Pytanie jak z wielu was na prawdę ją rozumie?
V,VI,VII
Live Game i SR nl50-nl1k
Bonus
Kiedy grać GTO a kiedy exploit play?
Dostęp do prywatnej części kanału youtube
1. Samodoskonalenie - Jak pracować
• Got stuck - what to do? (utknąłeś - co robić?) (19min)
• Warm Up / Afirmacje / Zmiany w grze (23min)
• Zorganizuj się (10min)
• ABC PIOsolver (14min)
• Dlaczego i jak pracować z innymi graczami? (12min)
• Jak analizować swoją sesję? (40min)
• Jak posługiwać się filtrami? (21min)
• Analiza bazy gracza supernova elite tombo_pl. (77min)
• Dostosuj się do przeciwnika (55min)
2. PREFLOP core
• Open Raise range (8min)
• 3bet range (15min)
• Cold Call range (13min)
• Call vs 3bet/4bet range (6min)
3. Postflop tight ranges SRP EP/MPvsCO/BU
• EP/MP vs CO/BTN with PIOSOLVER x5 boardów (68min)
• EP/MP vs BB with PIOSOLVER x5 boardów (72min)
4. Postflop wide ranges SRP as PFR and CC
• BBvsBU with PIOSOLVER x5 boardów (96min)
• BBvsSB with PIOSOLVER x5 boardów (108min)
5. Live session REGULAR nl50/nl100/(nl200)x2 (45-60min)
6. Live session ZOOM nl50/nl100/nl200/nl500z (45-60min)
7. Session review ZOOM NL100/NL200/NL500z (45-60min)
BONUS:
Kiedy grać GTO a kiedy wybierać alternatywne linie i sizingi?
Dostęp do prywatnej części kanału YouTube Essence for Pros - Free Zone
Łącznie: 45 filmów
Cena 399$
Wśród pierwszych 30 osób rozlosuję: 1x licencje PRO PIOsolver o wartości 475$, 2x trening ze mną o wartości 260$, 3x 50% zniżki na trening o wartości 195$, 4x ocena 10 rozdań w formie video.
NIE PŁACIMY OD RAZU, ponieważ sprzedaję w momencie otrzymania 30 deklaracji o chęci zakupu. Liczbę osób chętnych będę updatował w tym wątku. W momencie 30 deklaracji poinformuję o starcie sprzedaży tutaj i na fb. O pozycji na liście decyduje czas wpłaty a nie lista deklaracji!
INSTRUKCJA:
1. Deklarujesz się na skype (soek111) lub na FB podając maila.
2. Czekasz na start sprzedaży i dane skrill/net+/P*.eu
3. Wpłacasz
4. Czekasz 3 dni (chyba że wszyscy wpłacą instant)
5. Dostajesz serię filmów.
Facebook
EFP YouTube
Twitch
Instagram
Privat YouTube