Skip to forum
Enter the matrix - ...

Notifications
Clear all

Enter the matrix - Cold call & 3bet

15 Posts
7 Users
16 Reactions
4,719 Views
rusher88

Cześć!

Na poprzednich kursach dostałeś wskazówki dotyczące tego z czym otwierać z poszczególnych pozycji. Ale na tym oczywiście gra się nie kończy, więc tym razem chciałbym przedstawić Ci zakresy, które callować oraz 3betować przed flopem.

Na początku kursu postawię na to, aby pokazać Ci w jaki sposób tworzone są poszczególne zakresy, natomiast w dalszej jego części wyjaśnię dokładnie, kiedy oraz w jaki sposób modyfikować te zakresy, tak, abyś był w stanie dostosować się do nietypowych sytuacji.

Przebieg kursu:

1. Callowanie oraz 3betowanie przeciwko EP MP (wąskie zakresy)

2. Callowanie oraz 3betowanie przeciwko CO, BU i SB (szerokie zakresy)

3. Analiza zakresów z zaproszonym gościem

Jak zawszę zapraszam o 19:00 we wtorki!

Reply
14 replies
adasko99

siemano, kiedy bedzie filmik z pierwszego coachingu? :D

Reply
Skibcio

Hej,

Filmiki pojawiają się zawsze kilka godzin przed kolejnym treningiem. Pierwsze nagranie będzie u nas online 6 grudnia.

:f_drink:

Reply
admiral1991

Czy będą treningi co 3betować vs 2 graczy OR i call OR ???

Reply
Skibcio

Przypominam o tym, że możecie wysyłać filmy na następny trening, info z newsa: https://pl.pokerstrategy.com/news/content/99179/

Jeśli również szukacie profesjonalnej pomocy, skierowanej konkretnie pod waszą grę, to teraz macie szansę takową otrzymać. Wystarczy wrzucić na serwer film ze swojej sesji, a link umieścić w wątku Enter the matrix - Cold call & 3bet. Z waszych propozycji wybierzemy jedną, która w przyszły wtorek zostanie przeanalizowana na treningu.

Reply
Skibcio

Nikt nie jest zainteresowany analizą jego gry :(

Reply
adasko99

ja obecnie grinduje NL1 14 godzin dziennie zeby znowu golda wbic zeby obejzec trening co nie :f_cool:

Reply
Skibcio

Tylko te treningi to są darmowe :D Jeśli spóźnisz się na trening to nagranie jest od srebra, a nie od złota ;)

Reply
adasko99

ja akurat na inny filmik inny zbieram :f_cool:

Reply
Matibb2

kiedy bedą dostepne filmy z tego kursu ?

Reply
Skibcio

Hej,

Nie było mnie online ostatnio. Nagranie z 3 części jest już od kilku dni dostępne. 4 część ostanio pominęliśmy, bo nikt nie wysłał filmu do analizy :(

Pozdrawiam.

Reply
visca

Nie ma dzisiaj treningu? Jeszcze kilka godzin wisiał.

Reply
szymo228

Można jeszcze wysyłać nagrania do analizy z micro ?

Reply
Skibcio

W okresie między świętami, a nowym rokiem robimy z reguły wolne od treningów. Jest nimi po pierwsze mniejsze zainteresowanie, a z drugiej strony część trenerów też czasem robi sobie wolne ;)

szymo228 czekaliśmy na to nagranie 3 tygodnie... trochę długo. Od przyszłego tygodnia rozpoczniemy prawdopodobnie nową serię treningów. Więc zaglądaj do naszych newsów i na forum, bo na pewno będziemy jeszcze potrzebować jakiś nagrań na przyszłe treningi.

Reply
szymo228

Ok wcześniej po prostu nie zaglądałem tutaj i nie widziałem ,że była tak możliwość. Będę zaglądał jak będzie opcja to coś podrzucę :)

Reply