Na początku, hm... witam wszystkich ![]()
Może się przedstawię na początku. Mój nick normalnie to U-Boot, ale rejestrowałem się na Poker Strategy, bo kumpel chciał mieć więcej poleconych, nie sądziłem wtedy że poker mnie tak wciągnie (lubiłem pokera, ale nie widziałem siebie jakoś w grze na prawdziwe pieniądze:P). Zarejestrowałem się ot tak, wpisałem ubooter, bo akurat wtedy kumpel do mnie tak zagadał i zostało jakoś :P, przeczytałem arty i zaświeciła mi się lampka
- wcześniej wydawało mi się że czytanie ludzi itd, to w pokerze są jakieś czary czy cuś ![]()
Na forum już jestem jakiś czas, ale tak dzisiaj coś mnie wzięło na założenie sobie bloga...pokerowego oczywiście :P, mam nadzieję, że dzięki niemu będę sumienny podczas potyczek pokerowych oraz w jakiś sposób poprawi to moją samodyscyplinę. Mam dość przerzucania się na fixed na no limit, potem znowu fixed i tak w kółko aż do dziś... Od dziś tylko No Limit !
Odkąd przeniosłem się z Mansiona na Poker Stars(wcześniej w sumie starałem się ugrywać bonusy, nie koncentrując się na podnoszeniu swoich umiejętności) staram się grać regularnie - przynajmniej 1k rozdań dziennie. Dzisiaj wbitkę sobie zrobiłem na nl25, gdyż jestem po lekkim cashoucie (opłata za studia - na 5tym roku, trochę spotkało mnie nieprzyjemności ze strony prowadzących etc, etc...nie będę się tu rozpisywał na ten temat, bo to blog pokerowy!). Hm..., aaa, pisałem że dziś zrobiłem wbitkę na nl25, grałem FR. Wynik nie najlepszy... - 2bi :P, kowboje dzisiaj mnie zawiodły i to strasznie (-40$). W sumie w jednym rozdaniu przyznam się, że lekko stiltowałem, ale pula była 100$ na flopie 34J(4 graczy all-ina wrzuciło:P), aż śmierdziało setem, ale jakoś nie umiałem w to uwierzyć :P, ale łudziłem się, że RIVER STARS przyniosą mi tym razem szczęście i będę tym szczęśliwym dzieciakiem z reklamy Full Tilta z Chrisem Fergusonem, no...ale niestety...skończyło się na reloadzie ![]()
Sety..dzisiaj też strasznie...mnóstwo par..ale setów nie było widać.., jak dostałem seta, to board było AQ8JT, ja ofc 88...koleś pokazał AK.
Muszę nauczyć się kontrolować emocje na nowych limitach, na niższych to było luźno - dobrze się czułem i nie było żadnego problemu. Dzisiaj już troszku gorzej ![]()
Mam nadzieję, że w końcu trafią mi się lepsze karty i Poker Stars mnie nie zawiedzie ![]()
Czytając blog Bilsona jestem jednak dobrej wiary
Hm, póki co chyba wszystko. Idę trochę odpocząć do 21, a potem kolejna 2 godzinna sesyjka, 6 stołów FR nl25.
Troszkę się rozpisałem, ale to tylko tak w pierwszym poście ![]()
Powodzenia przy stołach.
Pozdrawiam,
U-Boot.