Skip to forum
Turniej niepodległo...

Notifications
Clear all

[Closed] Turniej niepodległości (11-11-2009)

101 Posts
49 Users
0 Reactions
7,310 Views
Mooris

W środę 11 listopada odbędzie się specjalny turniej dla graczy polskiego PokerStrategy. W turnieju tym zagrają także nasi admini, za wyeliminowanie których będą specjalne nagrody.

Szczegóły w newsie:
Turniej niepodległości

Zapraszamy do komentowania.

100 replies

platforma?

jaka platforma?

Mooris

Full Tilt Poker

bedzie simon gral?:)

VictorM

Jeszcze nie potwierdził, ale przyznam, że liczymy na niego.

TehGamer

jak bedzie gral to bedzie bounty ?

simon1989

Zagram :)

ssspeeder

a dzis grasz cos czy odpoczynek? :f_biggrin:

simon1989

Napisane przez ssspeeder
a dzis grasz cos czy odpoczynek? :f_biggrin:

Grałem satelitke do tego za 1k$ FTOPS-a co jest dzisiaj o 3 w nocy ale odpadłem KJ na TT JxxxT... tak więc idępoogląda film, poanalizowa ręce itd :) Dzisiaj dzień/noc bez pokera :)

Mooris

Już 60 osób się zgłosiło. Zapowiada się ciekawie :)

Byqu

Troszku duży rake jak na wpisowe, ale dla przyjemności sprawdzenia się chętnie też z wami pogram :)

Będzie jakaś nagroda dla tego kto odpadnie jako pierwszy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ????

skalar26

Napisane przez simon1989
przewidujesz jakies bounty za eliminacje,sory za glupie pytnie przeciez ty to wygrasz

simon1989

Napisane przez skalar26

Napisane przez simon1989
przewidujesz jakies bounty za eliminacje,sory za glupie pytnie przeciez ty to wygrasz

hehe a to pytanie do Filipa chyba :D

mam pytanie konto założyłem przed chwilką i czy jak dostane przelew od innego gracza będzie on potraktowany jako pierwszy depozyt ??

A może dodatkowo za wyeliminowanie jakiegoś trenera dostałoby się z nim darmowy trening?

salyk

Napisane przez dabropl
mam pytanie konto założyłem przed chwilką i czy jak dostane przelew od innego gracza będzie on potraktowany jako pierwszy depozyt ??

Nie będzie mógł inny gracz Ci zrobić przelewu. Aby mógł, musisz mieć jakąś historię wpłat na rachunku.

VictorM

Simon, Ty chyba masz jutro trening podczas tego turnieju? Będziesz podawał jakie masz karty, pleasseee ;)?

simon1989

Napisane przez VictorM
Simon, Ty chyba masz jutro trening podczas tego turnieju? Będziesz podawał jakie masz karty, pleasseee ;)?

hehe trening statusowy :D To bedzie strerzona tajemnica :D

Napisane przez salyk

Napisane przez dabropl

Nie będzie mógł inny gracz Ci zrobić przelewu. Aby mógł, musisz mieć jakąś historię wpłat na rachunku.

Nie prawda. Ja przelalem koledze, ktory dzisiaj konto zalozyl i nic nie wplacal ;)