Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Nowa sekcja video - opinie i propozycje

11 Posts
10 Users
0 Reactions
1,206 Views

Proszę wypowiadać się tutaj na temat naszej nowej sekcji filmowej.

Czekamy na wasze opinie i sugestie, jeśli znajdziecie jakieś błędy zamieszczajcie je także w tym temacie.

10 replies
Kloucek

Ogromny krok naprzód. Pogratulować projektantom!

To pierwsze wrażenie, podejrzewam że wady mogą wyjść z czasem. Ale tak czy inaczej spory plusik.

edit. No dobra, zapisywanie kryteriów wyszukiwania mi nie działa (nic nie zapisuje) no i mała skucha z umieszczeniem przycisku "szukaj" (ot pierdoła, ale mycha idzie mi automatycznie na prawo od kryteriów, ot takie małe usability...).

salyk

Mi zapisywanie kryteriów działa elegancko. Kryteria są zapisane, potem trzeba po prawo tylko kliknąć szukaj. Nie wiem czy tak to było zamierzone, ale tylko tak to działa.

Ale dlaczego jest dwa razy NL BSS ? Jedno nie powinno być czasem SSS?

Bo czy FR/SH/HU to wybiera się gdzie indziej...

Janosikgdy

Ciekawa innowacja.
Super by było gdyby można było szukac także wg. platformy na które gra trener.

Napisane przez Janosikgdy

Ciekawa innowacja.

Super by było gdyby można było szukac także wg. platformy na które gra trener.

Można! Wystarczy wpisać nazwę poker roomu w okienku "szukaj" oddzielając ją od trenera przecinkiem lub spacją.

to jeszcze jest mocno nie dopracowane. po zaznaczeniu nl bss fr wyświetlają się filmy sss i sh, a chyba nie o to chodziło

kNoq001

przy niektorych filmikach zamiast autora sa cyferki, pewnie jakis blad

ogolnie duzy +

To samo zauważyłem. Zarówno w wyszukiwarce zamiast SSS jest zaznaczana opcja BSS, a także filmiki są źle zatytułowane BSS zamiast SSS.
Ale ogólnie gratki; keep on rollin baby :D:D

kempesKGB

przydalby sie jakis rozwijany pasek z wyborem jezyka albo dorzucic ich wiecej w formie ikonek jak w treningach, chociaz to chyba przestarzale rozwiazanie
jestem pewien, ze nie tylko mnie zdarza sie ogladac filmiki w innych jezykach niz polski i angielski, niby nie jest duzym problemem zmienic jezyka strony ale byloby bardziej pr0 ;)

Wyszczególnić bardziej kryteria i rozbudować system wybierania bo nie jest on za bardzo intuicyjny.

Do tego troszkę dziwnie że można wybrać mniejsze limity jak 5$ czy 2$ a do nich nie ma filmików ; P

Mooris

Jak dla mnie super :)