W tym wątku znajdziesz odpowiedzi na najważniejsze i najczęściej zadawane pytania dotyczące działu private coaching.
1. Co to jest private coaching?
- Private coaching jest działem, w którym możesz wykupić trening u trenera PokerStrategy.com
- W dziale tym, możesz znaleźć oferty naszych trenerów dotyczące różnych odmian pokera.
- PokerStrategy.com stanowi tylko platformę reklamową. Zawiązujesz umowę z trenerem a nie z PokerStrategy.com
- Wszystkie szczegóły oraz płatności za usługę należy dokonać samemu (bez pośrednictwa PokerStrategy.com)
2. Jak wziąć udział w prywatnym treningu?
- Każdy trener posiada swój własny wątek w tym dziale. W wątku tym znajdziesz wszystkie najważniejsze informacje odnośnie oferty treningowej (odmiana, czas trwania, cena, kontakt z trenerem).
- Wystarczy wpisać się do wątku trenera którego wybraliśmy. Później pozostanie już tylko omówienie szczegółów treningu.
3. Wziąłem udział w treningu – jak mam przekazać informacje zwrotne?
- Wystarczy, że wpiszesz się do wątku danego trenera.
4. Czy mogę w tym dziale sam otworzyć wątek dotyczący dyskusji o treningach?
- Nie, gdyż wpłynie to na przejrzystość działu. W tym dziale znajdują się tylko oferty naszych trenerów.
5. Czy mogę otworzyć swój własny wątek coachingowy?
- Nie. Tylko trenerzy PokerStrategy.com mogą wystawiać tu swoje oferty. Dział ten został przygotowany właśnie z myślą o nich.
6. Odpowiedzi na moje pytanie nie ma w [FAQ]. Co mam zrobić ?
- Jeśli masz ogólne pytanie dotyczące prywatnych treningów, zadaj je proszę w tym wątku.
- Jeśli masz pytanie do konkretnego trenera możesz je zadać w jego prywatnym temacie.
Update - 3 lipca 2012
Prywatnych treningów mogą również udzielać uprawnieni do tego sędziowie oceny rozdań.
Pozdrawiamy
Załoga PokerStrategy.com