Skip to forum
Private coaching FA...

Notifications
Clear all

[Sticky] Private coaching FAQ

46 Posts
36 Users
3 Reactions
5,891 Views
Mooris

W tym wątku znajdziesz odpowiedzi na najważniejsze i najczęściej zadawane pytania dotyczące działu private coaching.

1. Co to jest private coaching?

• Private coaching jest działem, w którym możesz wykupić trening u trenera PokerStrategy.com
  • W dziale tym, możesz znaleźć oferty naszych trenerów dotyczące różnych odmian pokera.
  • PokerStrategy.com stanowi tylko platformę reklamową. Zawiązujesz umowę z trenerem a nie z PokerStrategy.com
  • Wszystkie szczegóły oraz płatności za usługę należy dokonać samemu (bez pośrednictwa PokerStrategy.com)

2. Jak wziąć udział w prywatnym treningu?

• Każdy trener posiada swój własny wątek w tym dziale. W wątku tym znajdziesz wszystkie najważniejsze informacje odnośnie oferty treningowej (odmiana, czas trwania, cena, kontakt z trenerem).
  • Wystarczy wpisać się do wątku trenera którego wybraliśmy. Później pozostanie już tylko omówienie szczegółów treningu.

3. Wziąłem udział w treningu – jak mam przekazać informacje zwrotne?

• Wystarczy, że wpiszesz się do wątku danego trenera.

4. Czy mogę w tym dziale sam otworzyć wątek dotyczący dyskusji o treningach?

• Nie, gdyż wpłynie to na przejrzystość działu. W tym dziale znajdują się tylko oferty naszych trenerów.

5. Czy mogę otworzyć swój własny wątek coachingowy?

• Nie. Tylko trenerzy PokerStrategy.com mogą wystawiać tu swoje oferty. Dział ten został przygotowany właśnie z myślą o nich.

6. Odpowiedzi na moje pytanie nie ma w [FAQ]. Co mam zrobić ?

• Jeśli masz ogólne pytanie dotyczące prywatnych treningów, zadaj je proszę w tym wątku.
  • Jeśli masz pytanie do konkretnego trenera możesz je zadać w jego prywatnym temacie.

Update - 3 lipca 2012

Prywatnych treningów mogą również udzielać uprawnieni do tego sędziowie oceny rozdań.

Pozdrawiamy
Załoga PokerStrategy.com

Reply
45 replies

nie dzialaja odsylacze: tutaj :evil:

Reply
Mooris

Sorki - to była wersja robocza i zapomniałem skasować :)
Jak trenerzy zaczną już wstawiać swoje oferty to zrobię taki przegląd

Reply
Petros86

Czy jest możliwość otrzymania faktury VAT za wykonaną usługę?

Reply
Byqu

Może być fajnie :D

Reply
Mooris

Napisane przez Petros86
Czy jest możliwość otrzymania faktury VAT za wykonaną usługę?

Jest to do ustalenia między Wami 0 jeśli trener będzie chciał/mógł to czemu nie :)

Reply
herekPL

A czy od 1 stycznia taka faktura będzie Ci potrzebna?

Reply

Napisane przez herekPL
A czy od 1 stycznia taka faktura będzie Ci potrzebna?

bardziej mnie zastanawia w jaki sposób trener miałby ją wystawić, hy? :f_confused:

Reply
Fafarafa

Abstrahując od prawnych możliwości wystawienia faktury, to jestem niezmiernie ciekaw po co komu ona?

Oczywiście no offence, no sarcasm, czysta ciekawość.

pzdr

Reply
slimy3

Napisane przez Fafarafa
Abstrahując od prawnych możliwości wystawienia faktury, to jestem niezmiernie ciekaw po co komu ona?

Oczywiście no offence, no sarcasm, czysta ciekawość.

pzdr

By sobie odpisać od podatku _biggrin:

Tak BTW, to byłby wyczyn! Odpisywac koszta za trening, ale nie opodatkowywać zysków z poekra _biggrin:

Reply
paueczka

Kiedy jakis trener z SnG sie oglosi? xD

Reply
mcmoe

Napisane przez xmarylin
bardziej mnie zastanawia w jaki sposób trener miałby ją wystawić, hy?

ja moge.
mam firme ktora jest upowazniona do wystawiania faktur z VATem. u mnie to by byl niemiecki VAT ktory wynosi 19% i nazywa sie w tym kontekscie "Mehrwertsteuer".
Masterjari tak samo moze ci wystawic fakture.

Reply
TimotheeS

A ja ciągle czekam, aż piachu bądź simon się ogłoszą ;)
Mam nadzieję, że się doczekam.... :f_biggrin:

Reply

Napisane przez Mooris
5. Czy mogę otworzyć swój własny wątek coachingowy?

• Nie. Tylko trenerzy PokerStrategy.com mogą wystawiać tu swoje oferty. Dział ten został przygotowany właśnie z myślą o nich.

W takim razie czy mogę założyć podobny wątek w innym dziale ? Jeśli tak to jaki będzie do tego najbardziej odpowiedni ?

Reply
wujekryba

Czy jest możliwy trening z muckinfellą? Jeżeli tak to w jakiej cenie i czy jest ona zależna od stawek?

Reply
Sanczezzo

Fella jak najbardziej daje treningi, niestety jest zbyt leniwy zeby napisac tutaj oferte :P bralem u niego trening, powiem tylko: tanio (owszem, zalezy od stawek), profesjonalnie, a co najwazniejsze skutecznie :) najlepiej napisz do niego na skypie, (mam nadzieje ze nie bedzie mial mi za zle ze go podalem) jego nick to "*****" , pozdro :)

Edit: muckinfella@gmail.com - muckinfella preferuje kontakt mailowy.

Reply
hempin

szukam trenera do treningu MTT - czy ktorys z naszych "wymiatajacych" trenerow udziela takowych?

Reply
michael93pl

A ja za to byłym zainteresowany treningiem SNG, posiada ktoś może tajne rządowe informacje u kogo można byłoby je załatwić ? ^ ^

Reply
avril1991

Witam!

Polecam: Private Coaching z tmfinger [SNG STT , SNG MTT]

Pozdrawiam

Reply
kuBakuDranski

Mozna sobie swoja oferte coachingowa na swoim blogu?

Reply