Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rookie + Stars + FL

28 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,784 Wyświetlenia

Witam

Przygode z pokerem zacząlem jakies 2 miesiace temu na FT z 50$ ktore przegralem w niecale 2 dni . Nie pamietam juz nawet w jaki sposob ale gralem pewnie strasznie Loooose itd. No coz bylo minelo .

Od niedawna zacząlem grac na PartyPoker tam konto mialem troszke wczesniej niz na PS wplacilem 25$ i tak w te 2 tygodnie grajac BSS ( niezgodnie z BRM )

doszedlem do 100$ pozniej BR sie wachal 100$-110$ . Postanowilem sprobowac czegos nowego i czytajac wszystkie artykuly z sekcji FL jakie byly mi dostepne odpalilem 4 stoliki .10/.20 z dobrym skutkiem :) padl moj pierwszy royal :) i jakos zarobilem 20$ BR juz byl 130$

w ostatnich 3 dniach przezylem straszny downswing na NL i FL bynajmniej nie bylo to spowodowane moimi bledami pozatym zagralem kilka turnieji i tylko 1 w kasie i jakos tak wyszlo ze br stopnial do 90$ .

Juz nie raz mialem podobne sytuacje i wiedzialem ze dam rade i faktycznie zaczolem grac 100% SSS na 6 stolikach . po okolo 1k handow odpalilem 9
.

na ta chwile
BR=117.85 $

Zaraz wkleje 2 fajne rozdania z sesji SSS dzisiaj :D

* Na ta chwile moim celem jest wyrobienie bankrolla do grania BSS na nl10 ( tutaj tylko jesli znajde dobre stoliki ) i jak najszybsze wyrobienie bankrolla na BSS nl25 :)

27 odpowiedzi

Known players: (for a description of vp$ip, pfr, ats, folded bb, af, wts, wsd or hands click here)       
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/pfr/af/wts/ats/foldbb/w$sd;UTG+2$13,46:///////;UTG+1$5,91:///////;UTG$9,90:///////;[/tg]
0,05/0,10 No-Limit Hold'em (10 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Texas Grabem 1.9 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is BU with A♣, A♥. CO posts a blind of $0,10.
UTG raises to $0,50, UTG+1 calls $0,50, UTG+2 calls $0,50, 4 folds, Hero raises to $1,81 (All-In), 2 folds, UTG calls $1,31, UTG+1 calls $1,31, UTG+2 calls $1,31.

Flop: ($7,49) J♦, 2♣, 7♣ (3 players)
UTG bets $5, 2 folds.

Turn: ($12,49) 2♦
River: ($12,49) 9♠

Final Pot: $12,49

Results follow (highlight to see):
Hero shows [ Ac, Ah ] two pairs, Aces and Twos
UTG shows [ Kh, Js ] two pairs, Jacks and Twos
UTG wins $5 USD with two pairs, Jacks and Twos.
Hero wins $7.12 USD with two pairs, Aces and Twos.

Known players: (for a description of vp$ip, pfr, ats, folded bb, af, wts, wsd or hands click here)     
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/pfr/af/wts/ats/foldbb/w$sd;SB$5,67:///////;Hero$2,11:///////;UTG+1$5,18:///////;MP1$3,69:///////;[/tg]
0,05/0,10 No-Limit Hold'em (9 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Texas Grabem 1.9 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is BU with A♦, K♦
UTG+1 calls $0,10, UTG+2 folds, MP1 calls $0,10, 3 folds, Hero raises to $0,50, SB calls $0,45, BB folds, UTG+1 calls $0,40, MP1 calls $0,40.

Flop: ($2,10) 4♥, K♥, 4♦ (4 players)
SB checks, UTG+1 checks, MP1 checks, Hero bets $1,61 (All-In), SB calls $1,61, UTG+1 calls $1,61, MP1 folds.

Turn: ($6,93) 9♣ (2 players)
SB checks, UTG+1 bets $2, SB raises to $3,56 (All-In), UTG+1 raises to $3,07 (All-In).

River: ($13,56) J♣

Final Pot: $13,56

SB shows [ Qc, Kc ] two pairs, Kings and Fours
Hero shows [ Ad, Kd ] two pairs, Kings and Fours
UTG+1 shows [ 7h, 7c ] two pairs, Sevens and Fours
SB wins $0.49 USD with two pairs, Kings and Fours.
SB wins $5.83 USD with two pairs, Kings and Fours.
Hero wins $6.59 USD with two pairs, Kings and Fours with Ace kicker.

:)

kfas

gl
PS. zacząłem

coz dzisiaj raczej na -

BR siegna znowu 89 $ strasznie pechowe SSS dzisiaj pozniej sesja FL

0,15/0,30 na 2 stolach :D ( tilt cholerka bo niezgodnie z BRM musze sie koniecznie opanowac )

rozdanie dnia :

[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/pfr/af/wts/ats/foldbb/w$sd;MP3$7,41///////;MP1$4,33:///////;MP2$11,12:
///////;Hero$7,82:///////;[/tg]
0,15/0,30 Fixed-Limit Hold'em (9 handed)

Preflop: Hero is SB with Q♠, Q♥
2 folds, MP1 raises, 4 folds, Hero 3-bets, BB folds, MP1 calls.

Flop: (7,00 SB) 6♠, Q♣, K♦ (2 players)
Hero checks, MP1 bets, Hero raises, MP1 calls.

Turn: (5,50 BB) Q♦ (2 players)
Hero checks, MP1 bets, Hero raises, MP1 3-bets, Hero caps, MP1 calls.

River: (13,50 BB) 2♠ (2 players)
Hero bets, MP1 calls.

Final Pot: 15,50 BB

MP1 shows [ Kh, Ad ] two pairs, Kings and Queens
Hero shows [ Qs, Qh ] four of a kind, Queens
Hero wins $4.42 USD with four of a kind, Queens.

i na tym FL odrobilem ponad 10$
BR = 104,45 $

UPDATE przed snem zagralem 4 x sng 1 $ i poszlo calkiem calkiem :) .

2 x 1st 1 x 2nd i 1 bad beat AK vs A10 zlapal 10 ;]

co daje nam :

BR = 111,70 $

swoja droga party ma chyba najgorsza oferte w turniejach jaka jak narazie widzialem na poker roomach i te fee z kosmosu ;d

dzisiaj gralem prawie same sng 1$-3$ i bardzo podoba mi sie budowanie rolla w ten sposob... powiedzialem prawie bo gralem sesje SSS ktora znow na - ale nie z powodu mojej zlej gry poprostu bad luck KK vs AA moje QQ vs AK all przegrane ;D akcja dnia to all-in z moim JJ koles gral strasznie loose wiec wiedzialem ze jestem sprzodu ... flop AKA.... koles mial A2s.

z 98$ dzieki sng mam teraz znowu 111,24 $

btw te sng na party maja tylko jeden + ze graja tam same donki :O ja rozumiem ze te BI duze nie jest ale call 3beta z 74o? itd? ehh... trzeba bedzie poszukac innej platformy chyba zastanawiam sie nad Everestem czy Pokerstars.
napewno nic z ipoker :D .
BR = 111,24$

Coz przez ostatnie 2 dni BR sie strasznie wachal w granicach 90-120$ zaczolem grac sng 3$ speed / dzis jednak przy poradzie Nose ( eng. sng coach ) przeszedlem na Turbo z dobrym skutkiem .

przy br 120$ zagralem 3 turnieje naraz i uwaga wszystkie byly in the money!

przy czym choc raz kiedy mialem przewage i na pf i flopie bylem z przodu kolesiom nie dochodzily jakies runner - runners i udalo sie 2 razy zdobyc 1 miejsce i raz 3 ( tutaj szkoda bo byly szanse na lepsze ale przegralem coin flipa gdzie bylem z tylu z AQs vs 66 zdaza sie ;] ) . Pozatym sesje Fixed limit przyniosly mi niezly + dzisiaj w postaci 20$ i na to chwile moj br to :

140,70 $

wkoncu przekroczylem mocno ta przekleta granice 130 :)
SSS jak narazie sobie odpuscilem gram FL + sng i mysle ze przy tym zostane na jakis czas . Odwiedzam treningi czytam ile sie da i to nie tylko na ps :]

Tutaj akurat bylem mocno behind ;)

No-Limit Hold'em Tournament ($3), Blinds 600/1200 (4 handed)

Preflop: Hero is CO with 2♦, 2♥
Hero bets to 9,060 (All-In), BU raises to 3,660 (All-In), 2 folds.

Flop: (1813) 3♥, 5♠, 4♣
Turn: (1813) 2♣
River: (1813) 2♠

Final Pot: 1813

Hero shows [ 2d, 2h ] four of a kind, Twos
BU shows [ 9s, 9h ] two pairs, Nines and Twos
Hero wins 5,400 chips with four of a kind, Twos.
Hero wins 9,120 chips with four of a kind, Twos.

mysle ze kiedy dojde w FL na SH na party gdzie bedzie to 0,5/1 czyli jakies 500$ musze nazbierac to odloze ze stowke i wplace na everesta / pokerstars zeby pograc taniej sng i przy okazji zebrac troche strategy points .

moze sa to juz pierwsze efekty intensywnej nauki sng a moze tylo fart przekonamy sie dalej ;)

jakis dzien runner runner :D

0,10/0,20 Fixed-Limit Hold'em (9 handed)

Preflop: Hero is CO with 6♣, 6♠
UTG+1 calls, UTG+2 calls, MP1 folds, MP2 calls, MP3 folds, Hero raises, 3 folds, UTG+1 calls, UTG+2 calls, MP2 calls.

Flop: (9,50 SB) 2♥, J♠, 5♥ (4 players)
UTG+1 checks, UTG+2 bets, MP2 raises, Hero calls, UTG+1 folds, UTG+2 calls.

Turn: (7,75 BB) 6♦ (3 players)
UTG+2 checks, MP2 bets, Hero raises, UTG+2 calls, MP2 calls.

River: (13,75 BB) 6♥ (3 players)
UTG+2 checks, MP2 checks, Hero bets, UTG+2 calls, MP2 calls.

Final Pot: 16,75 BB

UTG+2 shows [ 8c, 8s ] two pairs, Eights and Sixes
MP2 shows [ Jd, 7d ] two pairs, Jacks and Sixes
Hero shows [ 6c, 6s ] four of a kind, Sixes
Hero wins $3.19 USD with four of a kind, Sixes.

Sng ciag dalszy... bylem juz przy 160$ ale pogralem troche cash game ( na odpowiednich limitach ofc i dopadl mnie hmmm pech + tilt i spadlem do 115$ ...

ale wrocilem znow do sng i juz 144$ i chyba przy sng zostane ;] czuje sie pewnie itd . Za PP kupilem nawet 2 wejsciowki na 6$ przy 105$ i skonczylem oba in the money 1 x 3th i 1 x 2nd moglo byc lepiej bo same fishe pchajace sie z A2 ale mialem straszne problemy z netem ciagle przerywalo i nie szlo grac pod koniec na szczescie kiedy mialem lacznosc to dostalem raz AQ i raz 1010 i widocznie sie utrzymaly ;P

przy br 180$ mysle ze przejde na sng 6$ ;]

upswinga ciag dalszy ;D dzisiaj gralem same sng praktycznie ... byla tam mala sesja na FL ale tylko po to zeby sprawdzic ten smieszny program Crusher ;d. tam bylem na 0

a w sng ciagle lepiej
wkoncu wygralem sng i co gorsze na drugim stoliku kiedy bylem cheap leader in the money trafilem na hmm bad beaty + 1 slow play i skonczylem na 3miejscu ... tutaj za bardzo sie dalem poniesc emocja bo byl 1 short ... to chyba byl moj 1 powazny blad dzisiaj przez ktorego stracilem buy ina

pozatym mialem jakos pecha do HU

i chyba z 4 - 2 miejsca dzisiaj ....

no jak narazie ciagle jestem in the money na przynajmniej jednym stoliku ktory gram ;] ( ze wzgledu na okreslenie przeciwnika i jego hand range - co naprawde bardzo pomaga w pushach pozniejszych ) gram 2 stoliki

BR = 167,77$

i cisniemy dalej :D

piachu01

Jedziesz z nimi;)

ehh zagralem stoliki cashowe i masa do tylu... przegralem PF all in KK vs AK .. do tego nie udane przejscie na 6$ i teraz br 144$ wniosek? zostaje przy turbo 3$ az bede mial 50 bi na 6$... zreszta ci ludzie sa tutaj tacy glupi ze az sie fajnie gra :D np.

Party Poker No-Limit Hold'em Tourney, Big Blind is t40 (10 handed) Hand History converter Courtesy of PokerZion.com

CO (t1560)
Button (t1120)
Hero (t1960)
BB (t2960)
UTG (t2760)
UTG+1 (t1920)
UTG+2 (t1960)
MP1 (t1760)
MP2 (t2000)
MP3 (t2000)

Preflop: Hero is SB with 7♣, 8♦.
2 folds, UTG+2 calls t40, MP1 calls t40, 1 fold, MP3 calls t40, 1 fold, Button calls t40, Hero completes, BB checks.

Flop: (t240) 6♠, 4♣, 5♠ (6 players)
Hero bets t200, BB folds, UTG+2 calls t200, MP1 folds, MP3 calls [t1960] , Button calls [t1080] , Hero calls [t1740] t200, UTG+2 folds.

Turn: (t640) Q♦ (3 players)

River: (t640) 9♣ (3 players)

Final Pot: t640

Results in white below:
Hero has 7c 8d (straight, nine high).
MP3 has Ts Td (one pair, tens).
Button has 8c 4h (one pair, fours).
Outcome: Hero wins t640.

conv. sie sypnol i zle poty sa .... wygralem w tym rozdaniu cos ponad 5kT

ostatnio sprawdzalem moj ROI z tych 3$ i w runie dosyc krotkim bo 50 sng ( tylko tyle moglem wgrac do programu ) mialem roi 60% o.O wiec zostaje przy sng a cashe sobie odpuszczam na jakis czas.

boobaaboo

Życzę powodzenia,

zostaje przy sng a cashe sobie odpuszczam na jakis czas.

ja też już jakiś czas temu zostawiłem SSS dla SnG i jak do tej pory nie żałuje

sng sa jednak swingi + dalej na cash nic nie wchodzi i tak mielismy miejscami 110$

jednak siadlem na spokojnie do turbo sng i odrobilem 3 winami na 4 stoly otwarte ^^ do 140$ i znow na fl 0,15/0,30 zaczely sie swingi troche spadlem i znowu otworzylem 4 sng tym razem zeby przygotowac sie na wejscie na wyzszy limit SPEED (5minut blindy ale troche inna struktura )

i 2 x 1st 1x3rd moglo byc lepiej ale moje AA poleglo na QT ola pf w tym 4.... koles mial 3miejsce w staku ja zaraz za nim ... jeszcze jak sie usmiechnolem kiedy zrobil z buttona ola na mojego blinda ....

trudno .... btw wczoraj padly mi na FLOPA! z 4 karety

typu :

ja TT

flop TT6 ;] albo akcja dnia

ja 88 i nie wiem dlaczego 4 capy ;[ za dobre juz oddsy mialem

flop 88A no to miodzio ;]
BR = 150,74$ + 10$ z rake backu ale bede czekal na 25$ bardziej sie oplaca...

coz... przez ostatnie dni dopadl mnie tilt + mega downswing kiedy potrafilem przegrywac poty kiedy do rivera bylem z przodu. i jakos tak sie stalo ze doszedlem do momentu 60$ -.- przezywalem juz downswingi nie raz ale takiego nigdy... zrobilem sobie 2 dni przerwy wkoncu usiadlem i pomyslalem ze skoro tak szybko zbudowalem wczesniej bankroll grajac NL to moze jednak FL nie jest dla mnie... wiec teraz siedze grajac znowu SSS + BSS co daje efekty.

br to teraz 50 euro . przed przerwa bylo 35 chyba ;p

szczerze podziwiam wygrywajacych graczy FL tutaj jednak liczy sie zelazna dyscyplina i umiejetnosci . Wkoncu niezaleznie od limitu wygrywamy w ilosci blindow ale tez przegrywamy tyle samo .

Oczywiscie nadal gram sng tylko nie 3$ tylko 1$ raz to swingi dwa to fakt ze nie czuje sie komfortowo z 30BI na party gdzie graja wariaci ;] . Planuje ugrac teraz kolo 200$ i zdecydowanie zmienic pokerroom prawdopodobnie na fulltilt czy pokerstars .

55 euro wlasciwie dzieki jednemu rozdaniu

gdzie postanowilem zagrac b.agresywnie z 2 parami na zlimpowanym pocie majac A10 flop A106rainbow i polecialy 2 all in niestety kolesie mieli male stacki ale razem I BI ( jeden pokazal Q7o ;O nastepny A6 :) ) uzbieral + jakies mniejsze poty i wlazlo 5 euro :) .

teraz gralem 2 turnieje ( freeroll + players club za 100 PP ) niestety odpadlem .

teraz bede gral freeroll z 7k$ w puli tylko 3,3k ludzi :[ pewnie szybko odpadne ale beda lecialy all iny ;D bo gram zeby wygrac ;]

ps: odpalilem tez 4 sng i 2 wygralem 1 odpadlem na poczatku moj set vs runner runner flush i ostatni odpadlem TPTK vs bottom set . zdaza sie :)

hand na koniec dnia :

[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/pfr/af/wts/ats/foldbb/w$sd;UTG+2$12,12:///////;Hero$5,27:///////;[/tg]
0,02/0,04 No-Limit Hold'em (9 handed)

Preflop: Hero is UTG+1 with A♣, A♠. CO posts a blind of $0,04.
Hero raises to $0,20, UTG+2 calls $0,20, 7 folds.

Flop: ($0,50) A♦, J♥, 2♦ (2 players)
Hero checks, UTG+2 bets $0,32, Hero calls $0,32.

Turn: ($1,14) 7♦ (2 players)
Hero bets $0,68, UTG+2 calls $0,68.

River: ($2,50) 2♠ (2 players)
Hero bets $1,50, UTG+2 raises to $5,00, Hero raises to $4,07 (All-In).

Final Pot: $11,57

UTG+2 shows [ Js, Jc ] a full house, Jacks full of Twos
Hero shows [ Ac, As ] a full house, Aces full of Twos
UTG+2 wins $0.93 USD with a full house, Jacks full of Twos.
Hero wins $10.11 USD with a full house, Aces full of Twos.

na flopa mialem dwie mozliwosci ze wzgledu na to ze to byl TAG raczej. albo bet i liczyc jak glupi ze trafil cos albo slowplay :) no i ofc wybralem to 2 ;]
po tym jak dal bet 2/3 puli juz wiedzialem ze ma jedna z 3-4 rak AK/AQ/AJ/JJ

z wiadomych wzgledow wszystko wskazywalo na JJ wiec dalem call ;]
turn porostu okropny nie ze wzgledu ze balem sie drawa bo bylem w 80% pewien ze go nie ma tylko ze on sie mogl go wystraszyc a jak zobaczylem river to juz widzialem jak jego stack wedruje do mnie :D.wsumie fakt faktem ze trzeba to bylo na flopie zalatwic ale ja poprostu lubie takich ludzi sprowadzac na ziemie kiedy robia insta ALL IN a ja insta CALL i pozmiatane xD

co do freerolla 7k$ to szlo calkiem ladnie wygralem JJ vs 88 pozniej AA vs 55 ale niestety uleglem na coin flipie AK vs 1010 ( koles walna 6 all-ina pod rzad wiec musialem sprawdzic ) ja AK na flopie 0 pomocy - trudno ;]

65 euro i moglo byc wiecej szczegolnie ze dostalem 0 akcji kiedy 5 razy mialem AA w przeciagu 20 minut moze no ale ... bywa.

nadal idzie do przodu chociaz moglo byc lepiej... juz na poczatku dnia mialem +10euro i pozniej juz bylo - / + 2euro .

no powoli sie odbudowuje co wazniejsze znowu wierze w siebie i wrocil komfort gry ;) teraz ide spac bo przez te asy w tilt popadne...

i hand standardowo :D

1 RAZ OD DLUZSZEGO CZASU moje KK sie utrzymalo !!! YEAH

0,02/0,04 No-Limit Hold'em (8 handed)

Preflop: Hero is BU with K♠, K♥
2 folds, MP2 calls $0,04, MP3 folds, CO calls $0,04, Hero raises to $0,24, SB raises to $0,44, BB folds, MP2 calls $0,40, CO folds, Hero raises to $2,00, SB raises to $3,56, MP2 calls $3,12, Hero raises to $4,96 (All-In), SB raises to $4,04 (All-In), MP2 calls $1,40.

Flop: ($14,04) J♠, 2♦, 9♥
Turn: ($14,04) 3♣
River: ($14,04) 3♥

Final Pot: $14,04

SB shows [ Ac, Kc ] a pair of Threes
MP2 shows [ Ts, Th ] two pairs, Tens and Threes
Hero shows [ Ks, Kh ] two pairs, Kings and Threes
Hero wins $1.75 USD with two pairs, Kings and Threes.
Hero wins $11.59 USD with two pairs, Kings and Threes.

jeszcze przedchwilka przegralem coin-flipa z kolesiem v.loose na tilcie bo przegral w 2 rozdania 75% stacka mial ( kilka BI ) i wszedl all - in na moj raise z AKs taki instant mogl oznaczac ze ma pocketa albo gorszego asa ;] ja call i pokazal 33 ofc nic mi nie doszlo nawet backdoor flush ;p

Witam ponownie

moze na poczatku napisze co dzialo sie w ostatnim czasie... ale dosyc krotko ;]

Na party gralem dosyc dlugo SSS - potem FL od 0,25/0,5 do 0,5-1 i przy br okolo 600$ musialem wyplacic kase( nie bede tutaj za duzo o tym pisal ale mysle ze w moim przypadku byla to jak najabrdziej sluszna decyzja )

Zaczolem grac znowu na FullTilt od 50$ co ciekawe budowalem moj bankroll przez sng HU 2$+0,15$ ( 1v1 czy tez z 4-8 graczami czasem nawet wieksze jesli sie takowe zdazaly) z dobrym skutkiem , naprawde szlo mi dobrze i kiedy moj br rozrosl sie do okolo 400$ zaczolem grac ( trzeba tutaj podkreslic! ze wiem ze zle zrobiem ) HU 1/2$ FL ale dokupujac sie po 50$ itd. tutaj szlo mi naprawde dobrze
potrafilem ogrywac typow w 20-30minut z 50-100bb niekiedy oczywiscie szlo to w druga strone pozatym zajolem dosyc wysokie miejsce na MSOP dajace mi XXX $ dlatego zaczolem grac przy br 1,5k$+ HU FL 2/4$ ale tylko 2 sesje raz ogralem typa na 50 bbi raz wyszedlem miejwiecej na +/- 5bb. I tutaj znow podjolem decyzje o cash outcie przedewszystkim dlatego ze chcialem odpoczac od pokera i poswiecic troche czasu na teorie . ( kasa ktora wyplacilem lezy nie tknieta i w kazdym momencie moge ja wplacic spowrotem )

Ale przechodzac do sedna sprawy i powodu dla ktorego odkopalem moj blog

Czekajac na non-deposit bonus z pewnego zrodla na TitanPoker (O.O) wszedlem po pracy na kochany soft sprawdzic czy moja kasa juz doszla i wyskoczylo mi okienko ( DOSTALES 50$ bonusa ZA DOLACZENIE SIE DO ZABAWY Czy cos w tym stylu ) okazalo sie ze jest to BONUS od TITANA a moj bonus z www nadal jest w trakcie dostarczania :D.

Tak Oto postanowilem, z racji tego ze titan oferuje naprawde wiele limitow HU FL budowac bankroll od tych 50$ ( czekajac na wspomniany wyzej bonus ) :D

tak wiec :

BR 50$ aktualny limit 0,05/0,1 HU FL wio!

plan z titanem upadl .

Gram teraz na starsach - chcialem zaczac od SSS nl25 na 12-16 stolikach z racji tego ze tutaj mam tylko laptopa ale to jak tam ludzie graja mnie dobija...
-10bi w jeden dzien przy normalnej grze itd. i naprawde nie mam ochoty sie tam meczyc. Niestety nie mam rolla na swobodny multitabling na nl50 SSS dlatego postanowilem budowac rolla na FL zaczynajac od 9-12 stolikow 0,25-0,5 FR

i tak oto wykresik z wczorajszych kilku krotkich sesji ( musialem wstawic go w $ bo elephant przynajmniej trial :P jak narazie zle liczy bb na 0,25/0,5 wyliczylo mi +400b ale +100$ czyli to tak jakby liczylo jako BB 0,25 ja nie wiem czy tak jest zawsze czy jak ? ( to moja pierwsza stycznosc z takimi programami )

PS : niedlugo powinna mi przyjsc licencja na PT3 czy ktos moze dysponuje wieksza baza danych na 0,25/0,5 FL FR STARS i moglby ja mi udostepnic?

bylbym BARDZO wdzieczny.

Dzisiaj gralem troche mniej ( tylko 1k handow ) z powodu nieoczekiwanego dnia w pracy ( :D ) na 0,25-0,5 bylem dzisiaj na + okolo 20$

i z BR 435$ postanowilem zaatakowac FL FR 0,5/0,1

niestety z wykresem bedzie problem... bo zacząłem grac przed polnoca a skonczylem po ... w dodatku bylo to z 31/1 a wczesniej wkradla mi sie jakas dziwna sessja 70 rak - 10$.

dlatego powiem ze na nowym limicie czulem sie nie poczatku dosyc malo swobodnie i doslownie z kazda reka widzac co robia Ci ludzie Coraz lepiej. i kiedy dochodzilo do -30$ w pewnym momencie zdolalem to odrobic ( zmniejszajac liczbe stolow do 6 ) i wyjsc jeszcze 7 big betow na + i tak na dzisiaj to zakoncze.

Mysle ze jutro tez pogram mixa 9 stolow 0,25-0,5 a potem 6 na 0,5-1. I tak dopuki nie bede sie czul tam naprawde luzno tak jak na limicie na ktorym gram obecnie.