Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] PokerStrategy.com w 2009 roku - wasze opinie

14 Posts
11 Users
0 Reactions
1,683 Views

Żegnamy stary rok i witamy nowy. Jest to wspaniała okazja, by spojrzeć obiektywnie na ostatnie 12 miesięcy naszej pracy. Prosimy was - społeczność PokerStrategy.com o wyrażenie swojej opinii w tym temacie. Liczymy na wiele komentarzy.

• Czy udało nam się w minionym roku umożliwić rozwój naszej społeczności?

• Czy zyskaliśmy dla was więcej osobistej wartości?

• Z czego jesteście najbardziej zadowoleni?

• Co waszym zdaniem możemy ulepszyć?

Pomóżcie nam ocenic naszą pracę w 2009 roku, abyśmy mogli zrobić dla was jak najwięcej w 2010.

Jeśli chcecie, możecie również zagłosować na nas w prestiżowych Nagrodach iGB

http://www.igbaffiliateawards.com/content/vote

Jesteśmy nominowani w kategoriach "Affiliate of the Year" i "Poker-Affiliate of the Year".

Jeśli wolicie wyrazić opinię o PokerStrategy.com w bardziej osobisty sposób, napiszcie do nas:

polish@pokerstrategy.com

13 replies
ozi
ozi

Powinno być jakieś wykorzystanie dla 'Lifetime StrategyPoints', które służą chyba jedynie do wyrobienia licencji Elephanta, a tak to jedynie 'leżą i się kurzą' (zniżki w sklepie? promocje? wymiana na jakieś gadżety?) ;)

I taki szczególik, który jest troszkę dziwny - statusy na PS nie mają odzwierciedlenia w limitach na jakich się gra, np. złoto, które daje dostęp do materiałów z nl100, wyrabia się bez problemu na nl10 :P

Napisane przez ozi
złoto, które daje dostęp do materiałów z nl100, wyrabia się bez problemu na
nl10 :P

grając sss...
bss dopiero NL25 ;)

TheNaturat

Napisane przez ozi
I taki szczególik, który jest troszkę dziwny - statusy na PS nie mają odzwierciedlenia w limitach na jakich się gra, np. złoto, które daje dostęp do materiałów z nl100, wyrabia się bez problemu na nl10 :P

Zgadzam się z tym, jednak nie widzę szans na zmiany - tu jest problem z mentalnością, jak dać coś ludziom to im się to należy, jak zabrać to będzie taki płacz że się odechce czegokolwiek...
Wystarczy spojrzeć na userów domagających się filmu simona z turnieju o wpisowym 1k$ od brązu czy srebra

ozi
ozi

Napisane przez xmarylin

Napisane przez ozi
złoto, które daje dostęp do materiałów z nl100, wyrabia się bez problemu na
nl10 :P

grając sss...
bss dopiero NL25 ;)

nl10 BSS SH here ;<

ano możliwe, ja myślałem o FR :)

Mooris

Rozwijamy się - uważam że wszystko idzie w dobrą stronę, a rok 2010 przyniesie jeszcze więcej powodów do zadowolenia.

Imo powinna byc mozliwosc podpiecia pod PS kont zalozonych bez kodu bonusowego pokerstrategy. Mysle ze wiele osob byloby z czegos takiego zadowolonych. Poza tym chyba jest okej ;d

Już nie wypisujcie głupot że dla NL to za łatwo, bo świat na cashówkach NL-a się nie kończy, i jakieś zaostrzenie tych limitów tylko by godziło w graczy SNG / MTT. Kolejna sprawa, kto niby powiedział że to ma odzwierciedlać limity ?????
To przecież odzwierciedla ile się nabija rake'u, to przecież nie jest tajemnica i magii tu nie ma :)

Według mnie 2009 był dobry pod względem filmików i innych nowych treści na stronce.

Natomiast z systemem Zaproś przyjaciół (TAF) jest coraz gorzej i gorzej. Cała procedura trwa i trwa, zanim wyjdzie na jaw, że tak czy siak od początku potrzebny był skan dowodu. To wszystko nie jest przedstawiane ludziom od razu, to wszystko "miało być wyrywkowo" a jest już zawsze. I nie wiem czy te same standardy są stosowane wobec polskich jak i niemieckich poleconych dla przykładu.

A i jeszcze jedno, jeśli jest jakaś duża luka w materiałach, to jeśli chodzi o SnG, no i oczywiście MTT. Mówię tu o artykułach, bo filmiki/treningi git.

Mooris

Napisane przez Danny917
Imo powinna byc mozliwosc podpiecia pod PS kont zalozonych bez kodu bonusowego pokerstrategy. Mysle ze wiele osob byloby z czegos takiego zadowolonych. Poza tym chyba jest okej ;d

To nie jest do końca nasz wymysł. W takich przypadkach prosimy zgłaszać się bezpośrednio do roomu. Poker roomy nie chcą dopisywać kont do affiliatów - tak mają gracza tylko dla siebie, a tak muszą dzielić bonusy pomiędzy affiliata.

Napisane przez Danny917

yhy... zgadza się, wiele osób by się ucieszyło.

natraj

Czy udało nam się w minionym roku umożliwić rozwój naszej społeczności?

Nie wypowiem sie za spoleczność ale w mojej opinii tak było

Czy zyskaliśmy dla was więcej osobistej wartości?

Dla mnie to spore wartosci. Dzieki wam mam nowe lozko i komputer a jutro kupuje pralke :)

Z czego jesteście najbardziej zadowoleni?

Jako nowy w tym roku najbardziej cieszy mnie kapital startowy ktorego nie udalo mi sie roztrwonic dzieki artykulom i trenerowi magicowi. To jego filmy i treningi otworzyly mi oczy na solidne SSS

Co waszym zdaniem możemy ulepszyć?

rake races dla poszczegolnych statusow byly by niezle bo wtedy nawet brązy z mikro stawek mogly by sobie grindowac pod rakeback od PokerStrategy. No i oczywiscie Sklep za punkty chociazby z symbolicznymi kartami i koszulkami co by miec pamiatke z logo firmy :f_cool:

Napisane przez Jakub
• Co waszym zdaniem możemy ulepszyć?

Obecnie najbardziej korzystają osoby które raczkują z pokerem i dostają kapitał początkowy + mocne podstawy do gry + prawie każdy filmik jest super i czegoś uczy, albo gracze z TOP TOP TOP którzy nabiją masę SP i otrzymują $$$ w rake race i inne takie bajery.

Jak dla mnie przydałyby się jakieś wynagrodzenie i dla trochę słabszych graczy, ale również należących do elyty! Np. poprzez jakieś losowania. Powiedzmy że losujemy 3 treningi za friko. 1 ląduje do ludzie złoto+, 1 leci dla platyna+ i jeszcze jeden dla diamentu+. Czyli gracz z diamentem ma realną szansę na trafienie takiego treningu, a pozostali mają mniejszą, ale jednak mają szansę.

Fajnym bajerem byłoby np. zrobienie jakieś promocji że powyżej ileś SP / miesiąc się coś dostanie. I wtedy bym rywalizował sam ze sobą. Np. jakaś tam kwota za zrobienie 15k SP w styczniu. 15k SP jest realną granicą, ale przynajmniej nie muszę konkurować z jakimiś mega grinderami, tak jak ma to miejsce w walce o treningi dla TOP 3 graczy.

Nie chcę mi się wymyślać konkretnych promocji i mówić o konkretnych liczbach, jednka chciałbym zwrócić uwagę na problem że np. 21 TOP polski gracz podobny profit od PS, co np. najsłabszy gracz z platyną.

Mnie to mocno nie przeszkadza, bo jest to dla mnie naturalne że idąc na iPoker / Ongame / Bossmedię czy inne sieci z wieloma roomami, po prostu zgłaszam się do innego affilate z wyższym rakeback wypłacanym w $. Jednak teraz gram na Starsach i z chęcią bym coś od Was dostał. :f_cool:

Petros86

Ja oczekuję podpisania umowy z co najmniej kilkoma nowymi roomami z sieci B2B, Merge, Cryptologic, a w szczególności z jakimś mniej popularnym roomem sieci Ongame.