Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] #2

43 Posts
19 Users
0 Reactions
3,642 Views
hellYeahEnT

Zakladam 2 topic bo wyznaczajac sobie tutaj cele moge pokazac ze jestem dobrym graczem, a to dobra motywacja.

Dzien 1:

Bankroll: 2,07$
nl 0,02/0,04
Cel na dzisiaj: Granie spokojnie, Tylko bedac pewnym swojej wygranej: Bede pasowal nawet top i over pary vs flushdraw(Nooby maja farta:/), dobrze wyselekcjonuje ten 1 stolik(usiade za 2 shortstackami) i postaram sie krasc blindy. Jak juz bede mial 4$ zaczne grac SSS na 2 stolikach. Na koniec sesji 6$+ - i od jutra 3 stoliki.
Ciezko bedzie ale lubie wyzwania :D

42 replies

twardy o.O

hellYeahEnT

Polak chce, Polak potrafi :D

Mialem schize kiedy musialem zagrac all in zeby pozostac w rozgrywce majac overpare, bo gdybym przegral to zostaloby mi 1,98 czyli za malo na wpisowe do stolika :D Ale na szczescie moje TT wygraly vs 99.
Chwile pozniej, kiedy mialem juz na 2 stolik, majac AK, na floopie A A 6 i zle zagralem bo za szybko i nie przemyslalem mocnego bida przeciwnika a ten mial 6 6. Ale nie przejmowalem sie bo bledy sie zdarzaja.
Moj dalej niepewny bankroll to: +7,83$

kesil

niech szcęscie biedzie z toba ;)
napewno sie przyda :D

Szacunek ! :D

hellYeahEnT

Dzisiaj mialem wyjatkowe szczescie to fakt. I z kartami i z blefami/stealblindami

hahaha ent :D poprawiles mi humor :P
jak masz pytania to wal na gadu smialo :D

hellYeahEnT

Raczej nie mam i wszystko wiem w teorii ale w praktyce jestem bardziej nieokielznany i gram za duzo rak i zle sie to moze skonczyc :]

Ent sadzac po tym, ze zostalo Ci 2$ to juz jest nienajlepiej :D

Thorek
hellYeahEnT

thened napisał
Ent sadzac po tym, ze zostalo Ci 2$ to juz jest nienajlepiej :D

Pozory ;)

Zobaczysz jeszcze bede Pro pokah playah!!

kfas

Lepiej idz namawiac kolegow na PS i zgarnij cos z TAF'u na normalne granie ;)

hellYeahEnT

dopoki mam 2 dolce to sie nie poddam =)

meonester

Powiem że bardzo ambitnie... Masz pewne szanse, może niezbyt duże ale zawsze. A nieznane są wyroki wartości oczekiwanej...

BTW, GL - będzie Ci potrzebne. :))

ent osiagnales niezly wynik grajac w wc3 wiec osiagnac to samo w pokera to tylko kwestia czasu, twoja zaparacie i checi samokszalcenia :]
co to rozdan to -> https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=3517

hellYeahEnT

Poker strasznie wciaga ale sprawia mi ogromna przyjemnosc, niestety musze sie teraz pouczyc do matury troche, dlatego wroce za jakis miesiac. Uwielbiam ta adrenalinke kiedy jest duzo w puli a ja mam duza szanse na wygrana :D

Masqb

hellYeahEnT napisał
Uwielbiam ta adrenalinke kiedy jest duzo w puli a ja mam duza szanse na wygrana :D

Ta adrenalinka na szczęście szybko mija;p

hellYeahEnT

Ta.. najczesciej na river :D

hellYeahEnT

Mass: Tez bym poogladal swoje czerwone staty ale nie dziala mi poker tracer ani ten elephant nic :O