PIERWSZY WPIS
Witam!
Jako ze ostatnio coraz czesciej zaczalem zagladac na PokerStrategy postanowilem zalozyc tu swojego bloga. Mam ostatnio maly kryzys pokerowy dlatego moze przyczyni sie on rowniez do ustabilizowania mojej gry ![]()
W texas holdem gram od roku. Zaczalem oczywiscie od promocji na PokerStrategy. Hehe jeszcze dzis pamietam jak drukowalem sobie artykuly o SSS
Jednak nigdy nie gralem na stole shortstackiem. Po otrzymaniu 50$ zaczalem grac full stackiem na NL5. Udalo mi sie potroic bankroll i otrzymac kolejne 100$. Wtedy wyplacilem cala kase i zostawilem 20$ na everest poker, dzieki ktorym zbudowalem roll.
Full ringi gralem do sierpnia poczym przeszedlem na stoly shorthanded, ktore gram do dzis. Ogolnie gralem prawie codzinnie ale bardzo niewiele.Wiec wszystko przedemną dopiero:) Tak naprawde powazniej zaczalem grac dopiero od grudnia. Wszystko szlo ok do polowy stycznia gdzie zlapalem mega downswinga, stracilem sporo buy-inow na NL100 co z kolei spowodowalo TILT u mnie i w bardzo glupi sposob tracilem bankroll. Zrobilem krotka przrwe, po ktorej dostalem malego upswinga i zrobilem 10BI na NL50Ł w 2,500rozdan tylko po to zeby je oddac w kolejnych 1000 rekach
Potem kilka bad beatow i znow tilt... postanowilem wyplacic wiekszosc bankrolla. (troche ponad 1500$) i Zostawilem sobie tylko 900$ na gre i zaczalem jakby od poczatku zmagania na NL25
Po jakis 2 tygodniach dobilem do 1500$ i przeszedlem kilka dni temu na NL50. Jednak jak narazie ten limit nie jest dla mnie łaskawy. Zagralem niewiele bo 2,500rak a i tak zdarzylem zaliczyc niezla sinusoide. Stracilem 3BI, wczoraj odrobilem na 0, i dzis znowu zakonczlem sesje na -180$
I wlasnie to sklonilo mnie do prowadzenia bloga, poniewaz zniecierpliwiony oddalem 2BI naprawde w glupi sposob. Teraz bede wklejaj rozdania z sesji wiec to powinno mnie powstrzymac od glupiego grania co by wstydu sobie nie robic ![]()
Ok, dzis nie bede jednak wklejal zadnych rozdan, wykresow ani statystyk.
Jutro wplacam bankroll na PokerKings i od tego momentu zaczniemy gre:)
Chyba, ze ktos poleci mi inny room gdzie jest duzo loose fishy ![]()
Cele ktore bede staral sie osiagnac to:
-conajmniej 1k rozdan dziennie
-wklejac najwieksze przegrane i wygrane na blog do analizy.
-nie wyplacac kasy do NL100 ![]()
-przegladanie i komentowanie rak innych graczy.
Bede gral na limicie 25euro, 4 stoly. No moze od jutra 6 poniewaz kupuje nowy monitor i nie bede musial sie meczyc na 14''
Stan konta: 860 euro