witam bardzo serdecznie wszystkich, ktorzy postanowili tu zajrzec :))) postaram sie co jakis czas napisac tutaj kilka slow odnosnie mojego pokerowego postepu.. tudziez uwstecznienia jesli cos sie nie uda ![]()
tak wiec zaczynamy... to co najwazniejsze to chyba bankroll... po rozpoczeciu budowaniu go (na dobre) 6 kwietnia wyplacilam 400$ i obecnie mam ponad 250 na koncie FullTilt Poker. Dotego dochodzi 100$ czekajace na Titan Poker ugrane z wplaconych 20$, ale 60$ wygralam na ruletce wiec nie ma sie czym pochwalic
Najczesciej gram 6 osobowe turnieje SnG na FTP za 11+1$...czasem zdarza mi sie rowniez zagrac jakis turniej, i na tym pokerowym polu idzie mi calkiem niezle, bo na 8 turniejow mam 5 w kasie
I to chyba tyle tytulem wstepu... wlasnie gram turniej... zostalo 26 a 9 jest w kasie... i wlasnie z 2 miejsca spadlam na 20 :/ wbita na seta...
Aaa, to będę pierwszy ![]()
Powodzenia
w nabywaniu umiejętności, powiększaniu bankrolla i pisaniu bloga
oj Panowie chyba ktorys z Was nieszczerze powodzenia zyczyl... w obu dzisiejszych turniejach na Titanie slabiutko strasznie poszlo... moze dlatego ze musialam kilka innych rzeczy jednoczesnie robic i nie moglam sie skupic na przeciwnikach..ale tak czy siak rozczarowana jestem :/ nastepnym razem musi byc lepiej
pozdrawiam i startuje z SnG na FTP
no Maggman od razu widac ze szczery facet... gralam wlasnie 2 turnieje na raz i w jednym jestem dosyc wysoko... a drugi ( 90 players SNG KO 10+1$) wlasnie skonczylam na 3 miejscu (100,80$ + 6$ za wyeliminowanie 3)
pozdrawiam wszystkich cieszacych sie ze mna moimi sukcesami
Wow ladnie wyniki, gratz. Ja sie zrazilem do turniejow i tylko cashowki gram, tym bardziej podziwiam ^^
dziekuje za wyrazy uznania
dolozylam kolejne 150$... 100$ wyplacilam a 50$ dolaczylo do 250$ na koncie FTP... 500$ wyplacone + 300$ na koncie FTP + 120$ na Titanie + min. 80$ rake back za kwiecien.... 1000$ jak w morde strzelil :))) hip hip....
WoW, jestem pod wrażeniem. Taka ilość niezłych wyników w tak krótkim czasie.
Gratki, gratki.
Goldfisha napisał
... dolozylEM kolejne 150$... 100$ wyplacilAM ...
kurde coś mi tu nie gra
lukasz728 napisał
Goldfisha napisał
... dolozylEM kolejne 150$... 100$ wyplacilAM ...kurde coś mi tu nie gra
![]()
Goldfisha ma problemy z osobowością
![]()
Naucz mnie tak grac turnieje..:). a tak serio to chetnie bym sobie podpatrzyl jak grasz, jesli to nie problem. Rewelacyjny wynik jak na tak krotki okres czasu.. szczerze podziwiam.
spoko nie ma problemu... nie wiem czy moj sposob grania jest wlasciwy do nasladowania ale poki co wychodze na nim mocno na +
na FullTilt mozesz mnie latwo i dosc czesto znalezc (request a friend)... jak juz znajdziesz daj znac moge wowczas sprobowac zagrac jakis turniej i zobaczymy jak wyjdzie
Sposób gry bez zarzutu, graliśmy już kiedyś razem, fakt, że to był freeroll, ale grałaś dobrze jak na moje oko:)
Ja niestety do turniejów gdzieś zagubiłem moje szczęście sprzed wielu wielu lat.
Ech co to były za czasy gdy wygrywało się freerolle na 15k graczy:D
Pozdrawiam i życzę sukcesów:)
dzieki Walderam za uznanie, ale szczerze nie pamietam bysmy byli razem przy stole :)) a na bank bym zauwazyla :> chyba ze mnie obserwowales :))hmmm... z freerolli to chyba tylko te na Titanie.. a tam niestety nie pokazalam sie ze zbyt dobrej strony... na poczatku nawet dobrze bylo, ale pozniej jedna pechowa gra, a po chwili jedna glupia (nie uwierzylam graczowi ktory dal all-in przebiajajac pule ok 4 krotnie ze ma top pair top kicker) i wylecialam...
za to dzis znowu 7 miejsce w 90 SNG 10+1$... bylam liderem na poczatku FT... dostalam JJ - z jednym agresywnym typem zallinowalam sie na preflopie i pokazal A8.. na turnie wszedl A... nastepna reka... na SB dostalam 44... wszyscy spasowali wiec uderzylam bo blindy i ante byly juz baaardzo wysokie... BB pokazal 88... ostatnia reka ja all in z AT (bylam na przedostatnim 6 miejscu) sprawdzil mnie typ o 3k wiecej zetonow ( 5 miejsce) z 75o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! flop AT5 turn 5.... brak slow
ale 2 gentelmenow stanelo w mojej obronie i nazwalo go idiotami itp
faktycznie to "gentelmenow" napisane, nie ma takiego zabarwienia ironicznego jak pomyslane przeze mnie