Skip to forum
3 miesiące pracy z ...

Notifications
Clear all

[Closed] 3 miesiące pracy z PS dało rezultaty.

11 Posts
9 Users
0 Reactions
1,275 Views
WielkiSzu

W pokera gram już ponad rok, na NL50 z bonusami zarabiałem trochę grosza. Niestety w styczniu tego roku nastąpiła katastrofa. Przegrałem 30 BI w około 2 tygodnie.

Postanowiłem zrozumieć popełnione błędy z pomocą Poker Strategy, którego członkiem jestem od dawna ale chadzałem własnymi ścieżkami. Przerobiłem jeszcze raz dokładnie wszystkie artykuły, obejrzałem filmy, uczestniczyłem w treningach. Do tego przeniosłem resztki bankrolla na FullTilta w którym poziom określany jest jako wysoki, aby było trudniej i walczyłem :)

To były bardzo trudne 3 miesiące z masą upadków i wzlotów. Jednak było warto. Jakość mojej gry wzrosła bardzo i mogę pochwalić się bardzo wysokim winrate.

Gram tylko 4 stoły z maksymalnym naciskiem na poprawność decyzji.
Obecnie zadomawiam się na NL100, które mając w zapleczu doświadczenie i wiedzę wcale nie jest straszne. No i dalej praca, praca, praca...

10 replies

No i co tu można powiedzieć:D Chyba podwiesimy ten temat!

Myśle, że przez taki feedback pracownicy pokerstrategy mogą czuć satysfakcję i dodatkową motywację do dalszej pracy, więc po prostu dzieki w ich imieniu i oby tak dalej!:D

piachu01

No nieźle;) Gratuluję

btw. na FTP działa Ci normalnie PT? Ściągałeś jakiegoś patha? Bo mi nie pobiera dużej ilości rąk dlatego nie mam nigdzie jak statów wkleić;/

WielkiSzu

PT działa ok, raz na jakiś czas niektóre ręce znikają ale mi to nie przeszkadza. Mam standardową wersję, importuję pliki w czasie gry co 1 min.

piachu01

Mi też to nie przeszkadza, ale dość często nie importuje tych z największymi wygranymi;D

kesil

nie pozostaje nic tylko pogratulowac ;)

Ja również gratuluję i dziękuję za miłe słowa w imieniu całego polskiego PokerStrategy. :)

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów!

Gratulacje i powodzonka ! :)

Aż się ciepło na sercu robi, jak się czyta takie rzeczy :)

Powodzenia i wytrwałości w dalszym rozwijaniu kariery!!

Pozdro

Walderam

Gratuluję, podziwiam, znakomite wyniki!!!

Niestety nie dla mnie NL, zbyt nerwowy jestem, tym bardziej szacunek w moich oczach zdobywasz tak skuteczną grą!!!
Jeszcze raz gratuluję i życzę jak najwięcej sukcesów, mnożenia bankrolla i jak najmniej bad beatów!!!

Very nice ! naprawdę by podnieść się z takiego doła trzeba mieć dużo zaparcia i cierpliwości w sobie, powodzenia w dalszej grze i May the flop be whith you!

Pozdrawiam lucanik