Skip to forum
888.com $20.000 Fre...

Notifications
Clear all

Czy weźmiesz udział we freerollu? Poll is created on Mar 25, 2010

[Closed] 888.com $20.000 Freeroll

31 Posts
19 Users
0 Reactions
4,439 Views

PokerStrategy.com zostało wyróżnione nagrodą "Najlepszego pokerowego affiliate" za rok 2009. Chcieliśmy uczcić to prestiżowe osiągnięcie organizując w kwietniu 5 specjalnych freerolli z pulą dodaną o wysokości 20 000 $!

Piąty freeroll odbędzie się na 888.com Pacific Poker:

• Data: 25.04.2010, 12:00 GMT
  • Dostępne miejsca: 6000
  • Rejestracja: Musisz mieć konto założone przez PokerStrategy.com i dokonaną chociaż jedną minimalną wpłatę w wysokości 30 $. Jeżeli tego nie zrobiliście, nadal jest szansa zanim zacznie się turniej.

Więcej szczegółów znajdziecie tutaj: KLIK.

Co o tym myślicie? Weźmiecie udział?

Zagłosujcie abyśmy mogli poznać wasze opinie.

Dziękujemy

30 replies

Jeżeli pierwsze 50$ jakie daje PokerStrategy dla ludzi, którzy zdali test, otrzymałem na PacificPoker, to liczy się to jako depozyt?

bialas910

Mam to samo pytanie :)

bMh
bMh

Nie jest potrzebna :P Ja mialem konto zalozone przez PS nigdy nie robilem wplaty i bez problemow moglem grac we freerollach PS. Poza tym kapital startowy traktowany jest jako 1st deposit.

grzesiek

do kasacji.

dexter182B

przepraszam za głupie pytanie, ale jak można się zapisać?

dexter182B

oki konto mam kasa juz byla przelana, ale nigdzie nie mogę znaleźć jak dostac się na ten turniej.

Mozna jakos sprawdzic czy konto zakładało sie przez pokerstrategy ?

matelusz

Napisane przez eskulap
Mozna jakos sprawdzic czy konto zakładało sie przez pokerstrategy ?

Sprawdź, czy na twojej stronie domowej możesz rozwinąć dany pokerroom i sprawdzić ilość punktów. Innym sposobem jest mail do supportu pokerroomu.

TheScythe

kiedy rozpoczna sie zapisy do tego rolka?

ja też z podobnym pytaniem co poprzednik... kiedy rozpoczynają się zapisy?

ahmedzik2009

dzień przed...

TheScythe

Napisane przez ahmedzik2009
dzień przed...

dzieki :D

no to lecim z :f_pleased:

Witam.

Poniżej znajdziecie informację na temat freerolla.

1) W związku z dużą liczbą uczestników w poprzednich freerollach, zwiększyliśmy liczbę miejsc do 6000 z myślą o tym, aby każdy kto chce wziąć udział w turnieju, mógł tak zrobić.

2) 888.com może ustawić dwie różne daty rozpoczęcia rejestracji – jedną wyłącznie dla wybranych graczy, drugą dostępną dla wszystkich pozostałych.

Rejestracja dla graczy wybranych rozpocznie się o godz. 6.00 GMT (6 godzin przed turniejem).

Rejestracja dla pozostałych graczy zostanie otwarta o godz. 12.00 GMT czyli o tej samej godzinie co turniej, w związku z czym żaden inny gracz nie będzie mógł się już zarejestrować.

W Lobby będzie wyświetlona jako godzina rozpoczęcia rejestracji godzina dla pozostałych graczy, więc uważajcie, żeby się nie pomylić. Jeżeli kwalifikujecie się do gry we freerollu (konto podpięte do PokerStrategy.com + wpłata 30 $ do 21 kwietnia), będziecie mogli się zarejestrować już od godz. 6:00 GMT do 11:59 GMT (przypominamy, że rejestracja jest możliwa jedynie do momentu, kiedy wszystkie miejsca nie zostaną zapełnione).

rybik1986

Gdzie mozna znalesc ten turniej w jakiej zakladce:) w turniejach go niewidze jak narazie chyba ze go jeszcze nie ma??

GreaverPL

Ja mam pytanie, bo chyba nie padła odpowiedź na to. Czy kapitał startowy liczy się jako depozyt?

ahmedzik2009

Mylisz się, już padła odpowiedź.... ;)

(poszukaj)

GreaverPL

Pablos pisze, że kapitał startowy się nie liczy, a bmh że się liczy ;p