Skip to forum
Zgłoszenia do wyzwa...

Notifications
Clear all

[Closed] Zgłoszenia do wyzwań biegowych

45 Posts
18 Users
0 Reactions
3,464 Views
Thorek

W tym temacie możecie zgłaszać się do wyzwań biegowych PokerStrategy.com. Jedyne wymagania jakie musicie spełnić to posiadanie zestawu nike+ oraz rejestracji w serwisie nike+. Więcej o nike+ dowiecie się z tego tematu.

Zabawa jest przeznaczona tylko dla polskiej społeczności PokerStrategy.com, dlatego do wyzwań można dostać się jedynie przez zaproszenie. Jeżeli masz chęć wziąć udział w rywalizacji, zgłoś się w tym temacie, podając swój nick w serwisie nike+, a następnie zaproś w tymże serwisie do listy znajomych użytkownika o nicku Thoreczek (mail - thoro@toya.net.pl).

Przygotowaliśmy dla was następujące wyzwania...

Wyzwania zespołowe:

* Bieg do 10 000 km - podobnie jak w forumowej zabawie Wyścig do miliona dolarów, tak i tutaj nasi użytkownicy będą sumowali swoje wyniki, aby przebiec wspólnie 10 000 km. Aby dać wam większą motywację ustaliliśmy limit czasowy do 31 października 2010 roku.
* Wyścig regionalny - użytkownicy przydzielani są według miejsca zamieszkania do jednego z 5 zespołów (centrum, południowy-zachód, północny-zachód, południowy-wschód, północny-zachód) i walczą o jak najlepszy wynik swojego regionu.

Wyzwania indywidualne:

* Najszybszy bieg na określonym dystansie - podobnie jak w większość naszych wyzwań, rywalizacja toczy się do 31 października 2010 roku. W tym czasie możecie poprawiać swoje wyniki na każdym z trzech dostępnych dystansów (1 km, 5 km oraz 10 km). Wyzwanie jest przeznaczone dla osób, które skupiają się na czasach, a nie na ilości przebiegniętych kilometrów.
* Najwięcej kilometrów w 180 dni - w tym wyzwaniu nawet osoby, które dopiero zaczynają przygodę z bieganiem mogą skutecznie włączyć się do rywalizacji, ponieważ oprócz dużych dystansów liczy się również systematyczność.
* Pierwszy, kto przebiegnie 500 km - to wyzwanie dla osób, którym bieżnia i inne ścieżki biegowe nie są obce. Stawiamy sobie dość ambitny cel, ale miejmy nadzieję, że dzięki temu motywacja będzie większa. W tym wyzwaniu wygrywa osoba, która jako pierwsza przebiegnie 500 kilometrów.

44 replies
billabong8

jesli tak to z checia sie zglosze !

billabong8

a co trzeba miec w zestawie nike+

Thorek

Jeżeli masz chęć wziąć udział w rywalizacji, zgłoś się w tym temacie, podając swój nick w serwisie nike+, a następnie zaproś w tymże serwisie do listy znajomych użytkownika o nicku Thoreczek. Proszę, aby dawać tutaj tylko zgłoszenia, według powyżej podanej drogi :).

billabong8

zglaszam sie,z checia podejme rywalizacje !

Thorek

Podawajcie w poście zgłoszeniowym swój nick z serwisu nike+ i zapraszajcie mnie do znajomych w serwisie nike+ (nick: Thoreczek). Inaczej nie damy rady tego ogarnąć :), a informacje o nike+ znajdziecie pod tym linkiem.

billabong8

moj nick w serwisie nike+ to billabong8 ,wyslalem zaproszenie do Thoreczek lecz wydaje mi sie ze do zaproszenia potrzebny jest Twoj adres email

Thorek
Mooris

Mój nick to baksu. Już zapisałem się do zabawy :)

mmortezz

nick: mmortezz
Niedawno przyjales ode mnie zaproszenie do znajomych ;)

Urbi23

Nick jak na forum

Nabijamy dla południa! :)

Szwejk

Wyzwanie podjęte, Szwejk!

nick w nike taki jak na forum. Wyzwanie 10 000 km i północny zachód :D

Zestawu nike jeszcze nie mam ale w ciągu najbliższych 2 tyg. powinien być :D

slimy3

o nareszcie :D slimyPL _thumbsup:

Urbi23

Thoro, wysłałeś już zaproszenia do challenge'y i nie umiem ich znaleźć czy jeszcze tego nie zrobiłeś czy w ogóle inna opcja? :)

kaczuba

Thorek pewnie jeszcze nie wytrzeźwiał :facepalm:

Thorek

Zaproszę wszystkich 10 kwietnia, bo strona jest tak kiepsko skonstruowana, że pojedyncze zapraszanie dobiłoby mnie :).

whiler

to i ja pobiegam

nik w nike+: smo0th

Thorek

Witamy na pokładzie. Panowie nie ociągać się. Zgłaszamy się.

deltoos

Szkoda, że nie mam nike+ bo akurat biegam stosunkowo sporo więc może bym Wam trochę pomógł :)