Skip to forum
Dla pokrzywdzonych ...

Notifications
Clear all

[Closed] Dla pokrzywdzonych przez kobiety

57 Posts
29 Users
0 Reactions
4,026 Views
diablik7

Wczoraj moja dziewczyna mowi: "Kochanie, zrobmy sobie taki spokojny wieczor na luzie, zrobimy pizze, wypijemy piwko, obejrzymy film, moze zagramy w pokera". Odpowiadam: "Kotku, ale wiesz, ze dzisiaj jest piatek, na stolikach duzo pijanych leszczy, ide dzis na rybki, ale miedzy sesjami bede robil sobie dlugie przerwy". Ona na to: "OK, to moze pokazesz mi gdzie tam sie klika, to bedziemy sobie robic sesje na zmiane, raz ty, raz ja, nauczysz mnie grac w pokera". Jak dla mnie swietny pomysl, zawsze chcialem wychowac sobie pokerzyste, probowalem kiedys z 12-letnim bratem, ale mama mi zabronila :( Ale oczywiscie rozsadek gora: "Agus, ale zaczniesz od NL2, to gra na grosze, ale dobra, zeby sie nauczyc". Placz i zgrzytanie zebow: "To ile ja wygram??? Ja chce grac na tych stawkach co ty!!!". Mowie: "Skarbeczku, bedziemy w tym programie do wykresow (PT3), obserwowac Twoja gre i jak bedziesz wygrywala, to zaczniesz wchodzic na wyzsze stawki, a ja Ci doloze kapital, na razie daje Ci 20$".

Po pierwszym dniu jej potyczek na NL2 niesamowity wynik -175 BB/100. Nie dala sie przekonac, ze nie wszystkie karty w kolorze nadaja sie do gry, ze dwie pary to nie zawsze dwie pary, ze kickery sa wazne, ze para parze nie rowna, a z gutshotem sprawdzila grubego pusha na turnie. :facepalm: I jeszcze teksty: "Patrz, gdybym Cie nie posluchala, to mialabym pare!"

Ale udalo mi sie ja przekonac, ze 3 karty po kolei to nie jest "prawie strit" :]

_cry:
Musialem sie wyplakac, ale zrobie z niej pokerzystke... Nie poddam sie tak latwo.

56 replies
Felicissimus

Bo dupa nauczyciel z Ciebie _biggrin:

Przecież każdy kiedyś jakoś zaczynał ;) Poczekaj jak Cię jeszcze dziewczyna zaskoczy :)

galer

eeee.. Po temacie to myślałem , że cię rzuciła.. ;)

"zawsze chcialem wychowac sobie pokerzyste, probowalem kiedys z 12-letnim bratem, ale mama mi zabronila"

Tekst roku. hahahahahahha

NotNever

Napisane przez galer
eeee.. Po temacie to myślałem , że cię rzuciła.. ;)

+1

Fafarafa

Ciesz się że nie jest taka:

Haha świetna opowieść ;)

SanHill

życzę Ci Diablik wytrwałości w tym co robisz. Na pewno dużym ułatwieniem i komfortem psychicznym jest fakt, iż dziewczyna podziela nasze zainteresowanie, hobby.
Bądź dla niej wyrozumiały a przyniesie to efekty.

Ty sam możesz teraz lepiej zrozumieć sposób "myślenia donków" ( oczywiście bez urazu dla Twojej dziewczyny. Pamiętajmy, ze każdy kiedyś zaczynał )
W moim towarzystwie ostatnio wiele koleżanek zainteresowało się pokerem live. Co weekend staramy się grać (6-9osob) i uwierz, że ten "prawie strit" podczas pierwszych sesji był normą ;)
Teraz dziewczyny wiedzą już dużooo więcej, uczą się i chcą się uczyć a przede wszystkim uświadomiły sobie, że poker to nie gra szczęścia a umiejętności. Sesje mają wyższy poziom a i atmosfera jest przyjemniejsza :)

Powodzenia Diablik :)
pozdrawiam

tomboysil

Na to nie patrz, patrz na serce.

ozi
ozi

Napisane przez tomboysil

Albo w te okolice ;)

SanHill

Napisane przez ozi

Napisane przez tomboysil

Albo w te okolice ;)

...Pamiętaj... najważniejsze jest wnętrze... ( powiedziałbym różowe i wilgotne :P )

Napisane przez SanHill

Napisane przez ozi

Napisane przez tomboysil

Albo w te okolice ;)

...Pamiętaj... najważniejsze jest wnętrze... ( powiedziałbym różowe i wilgotne :P )

Dno :facepalm:

Napisane przez Kleopatra23

Napisane przez SanHill

Napisane przez ozi

Napisane przez tomboysil

Albo w te okolice ;)

Dno :facepalm:
:facepalm: :facepalm:

arturszef

Nie mówi się dno tylko dół :) ewentualnie spód :)

A oddala ci przegrane pieniadze? Jak nie to komornika na nia naslij.

PatriceMilev

O co to ja miałem zapytać...
Ach! @Kleopatra23 wpadasz na zlot?

ee to ja myslalem ze cie panna zostawila + zrobila jeszcze cos H**owego - a ty poprostu miales smieszna przygode pokerowa ze swoja panna

Napisane przez Fafarafa
Ciesz się że nie jest taka:

kazda jest taka ....