Skip to forum
Mundial 2010 - dysk...

Notifications
Clear all

[Closed] Mundial 2010 - dyskusja

641 Posts
101 Users
0 Reactions
30.4 K Views
SamRadziwill

And we're off, yeah! =)

Nie widziałem jeszcze tematu z wymianą opinii o mistrzostwach, meczach itp., więc zakładam, żeby fani futbolu mieli gdzie się podziać ;)

A teraz siadam do oglądania otwarcia, pozdr.

640 replies
kaczuba

Nie będzie czasu na granie w pokera, trzeba oglądać. W meczu otwarcia przewiduję remis, a Urugwaj wygra z Francją. :]

Thorek

Ja niestety siedzę w pracy, ale na mecz już zasiądę przed telewizorkiem :). Ciekawe czy jak zwykle w meczu otwarcie będzie mało bramek, czy może chłopaki się rozstrzelają.

SamRadziwill

Lol, prezydent RPA to niezły krejzol :D

A co do dzisiejszych meczów: spotkanie otwarcia jest dla mnie kompletną zagadką, będę kibicował gospodarzom, ale raczej marnie widzę ich sznase w tych mistrzostwach...

Francuzi natomiast powinni poradzić sobie z Urugwajem. Poza dwoma gwiazdami w napadzie nie widzę w składzie ekipy z Ameryki większych gwiazd i nie sądzę, żeby byli w stanie przeciwstawić się kogutom.

kNoq001

osobiscie wynikow nie bede obstawial, licze po prostu na dobre mecze w tych MŚ
a moim cichym faworytem jest Hiszpania

kaczuba

Francuzi bez formy, skłóceni, psim swędem (piłka ręczna) weszli w ogóle do Mistrzostw, a Urugwaj ma najbardziej bramkostrzelny napad świata, jednakże ostatnio na Mundialu też wszyscy Francuzów skazywali na porażkę a weszli do finału, więc zapowiada się super-ciekawy mecz.

jabbac

kaczuba podobnie sądzę ;)

za rpa przemawia to że są gospodarzami, ale im więcej bramek tam padnie, tym większa szansa dla Meksyku obstawiam 0-0/1-1 ;)

meksyk ma fajnych młodych i dobrze zagrali w ostatnim meczu z ITA, dla mnie są faworytem do 1. miejsca w grupie

urugwaj gra europejską piłkę i ma atak marzeń

francja z kolei potrenowała sobie w warunkach wysokogórskich, poza tym jak nie wierzę we Francuzów, to im się zawsze udaje, a teraz bardzo w nich nie wierzę, stawiam na bramkowy remis dziś wieczorem, może urugwaj 2-1 wygra ;)

SnikerS89

A mnie już skręca na samą myśl o tym pieprzonych trąbkach na trybunach :facepalm: Tego słuchać się nie da, trzeba będzie mecze bez głosu oglądać...

Majare

RPA vs Meksyk 0:1, Urugwaj vs Francja: 0:1. Atak Urugwaju dzisiaj się nie sprawdzi. Francja w ważnych meczach potrafi się pozbierać, choć towarzyskie, czy eliminacyjne idą im beznadziejnie. Mistrz świata- Hiszpania, król strzelców- D. Villa, najwięcej strzelonych bramek na mundialu- Holandia. Finał- Holandia vs Hiszpania. Mam nadzieję, że te typy się sprawdzą :)
Pozdrawiam.

rafaeelloooo

Mundial przez internet :)

http://sport.tvp.pl/fifa2010/wideo-live/grupa-a-rpa-meksyk/1750081

EDIT: przez te trąbki czuje się jakbym oglądam Puchar Świata w skokach w Zakopanem :D

Jarzab86

Meksyk nigdy nie wygrał w meczu otwarcia. Dziś typuję dwa remisy :) O i zaczęło się :) ;)

jabbac

też puściłem dwa X ;)

ale strasznie cisną murzynków z rpa ;)

krzyziu1

przed wejsciem na stadion powinni zabierac te pier... trabki :/

obstawiam ze w TOP3 bedzie USA

Urbi23

Lubański nie zna przepisów :facepalm:

rafaeelloooo

Ale błąd sędziego :facepalm:

Kaczmarol

Napisane przez rafaeelloooo
Ale błąd sędziego :facepalm:

spalony przecież był

Na moje nie było spalonego, bo przy słupku stał obrońca RPA...

Trąbki skomentuje krótko... :facepalm:

nie zgodze sie z wami jak mówią zasady linię spalonego wyznacza bramkarz a zawodnik który strzelił bramkę w momencie podania był za bramkarzem. BARDZO DOBRA DECYZJA SĘDZIEGO.

juz oszukali meksyk :D nie bylo spalonego