Skip to forum
Wasze opinie na tem...

Notifications
Clear all

[Closed] Wasze opinie na temat letniej promocji "Zaproś Przyjaciół"

7 Posts
7 Users
0 Reactions
1,480 Views

Czołem!

Każdy pokerzysta powinien próbować zachęcić innych do gry w pokera.

Łatwą i przyjemną metodą, dzięki której możecie to zrobić, jest nasz program "Zaproś Przyjaciół".

PokerStrategy.com daje wam możliwość pomocy nowym graczom w rozpoczęciu ich pokerowej kariery.

Za każdego poleconego możecie dostać aż 100 $!

Żeby jeszcze bardziej was zachęcić, mamy dla was i waszych polecających coś nowego:

1. Dwie dodatkowe nagrody dla polecających

2. Dwa atrakcyjne freerolle dla poleconych, które odbędą się w lipcu

Szczegółowe informacje znajdziecie tutaj:

http://pl.pokerstrategy.com/news/content/33489

Czekamy na wasze opinie o tej promocji!

Ekipa PokerStrategy.com

6 replies
rimfiztrik

Świetna promocja. Mam pytanie: jak liczone są nowe osoby? Czy istotna będzie data zapisania się do PS czy też data zdobycia pierwszych punktów? Mam kilku znajomych, którzy się zapisali ale nie grali do tej pory i chciałbym wiedzieć jak bardzo mam się zmobilizować coby ich przekonać, że to najlepszy moment :]

150dolars

Jeśli przed 31 lipca zdołasz zwerbować przynajmniej pięciu nowych znajomych, to twoje konto promocyjne na PokerStrategy.com zasilimy kwotą 100 $*

1. Czy konto promocyjne zasilicie od razu kwota 100$ po uzbieraniu 5 znajomych którzy wyrobią 15pp? Czy hurtowo dopiero po 31 lipca?
2. Czy jak polece 10 znajomych to otrzymam 200$? a jak 50 znajomych to 1000$? Pozdrawiam

rimfiztrik:

Niestety musi to być kompletnie nowa osoba.

150dolars

1. Konto zostanie zasilone po 31 lipca.

2. Cytuję: "Jeśli przed 31 lipca zdołasz zwerbować przynajmniej pięciu nowych znajomych, ..."

Co oznacza minimum 5ciu, za 10 niestety nie dostaniesz 200 $.

Pozdrawiam.

tresor123

150dolars
zawsze możesz coś pokombinować z kimś ;D

Siwariusz

Kiedy przydzielicie to 100sp?

JoannaCS

Witaj Siwariusz,

promocyjne 100 StrategyPoints oraz 100 $ zostaną dodane do kont naszych użytkowników w dniach 5-9 sierpnia.

Pozdrawiam.