Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] t8s nl100

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
200 Wyświetlenia

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $1(BB) Replayer
BB ($114)
($132)
UTG ($98.50)
Hero ($100)
CO ($51.21)

BB posts (SB) $0.50

Dealt to Hero 8♣ T♣

fold, Hero raises to $3.50, fold, fold, calls $2.50

FLOP ($7.50) A♥ A♣ 8♠

checks, Hero bets $4, raises to $9, Hero calls $5

TURN ($25.50) A♥ A♣ 8♠ 4♦

checks, Hero checks

RIVER ($25.50) A♥ A♣ 8♠ 4♦ Q♣

bets $12.75, Hero calls $12.75

BB: 27/11/2.1 3bet vs steal: 7% c/r flop: 30%
afq: 27/30/39

Fold flop jest chyba zbyt weak? Flop nie jest dla niego dobry do c/r. Nie jest to jednak zbyt dobry flop do c/r. Pytanie czy jest na tyle ogarnięty, żeby to wiedzieć? Nie mam zadnej notatki co do jego bet sizingu. Blefując powinien raisować więcej. Pytanie, czy on to wszystko wie. Turn checkam dla indukcji blefów, celem callowania rivera.

2 odpowiedzi

Przydało by się ile masz na niego rąk bo jak on np 1raz na 3 grał ch/r flop to to nam nic nie mówi.

Pf zdecydowanie wole grac 2,5-3bb na CO/BU

F Jego ch/r tak naprawdę nie wiadomo co oznacza wątpię żeby to robił z Ax najczęściej widzę tam jakieś brodwaye/pp dlatego zdecydowanie też jestem za callem.

T jego ch najczęściej oznacza poddanie pota i ja bym tutaj w 100% betował przy okazji ciągniesz value od PP / K-high a na raise masz easy fold a tak wdajesz się w gusing game na R bo nie wiesz jaką on ma tendencje blefów na takich boardach. Ty masz tylko T8 i zgarnięcie pota w tym momencie jest jak najbardziej ok.

I penie betował byś tu z 88 AK/AQ

R Myślę że on nigdy nie betuję tak mało z blefem najczęściej zobaczysz tam Qx ewentualnie przykiszone Ax dlatego ja to folduje.

Flop to zdecydwanie bet/call. Do takiego size nie mozesz spasowac majac pare 8 i pozycje.

Turn check to std.

Jezeli chodzi o rivera to mysle, ze powinienes callowac. Przeciwnik moze blokowac w ten sposob 8x, z ktorym zcrowal flopa. To samo dotyczy nizszych par, czyli 22-77. Bez dokladniejszych readow nie mozesz wykluczyc takze tego, ze przeciwnik nie ma mozgu i spazuje w tym spocie z air.

Turn checkam dla indukcji blefów, celem callowania rivera.

W takim razie snapuj rivera.

Blefując powinien raisować więcej.

Donki robia rozne dziwne rzeczy, wlaczajac w to blefowanie za wszytkie ulamki pota.