Skip to forum
2 zlot poskiej społ...

Notifications
Clear all

[Closed] 2 zlot poskiej społeczności - Kraków 2010

21 Posts
19 Users
0 Reactions
3,254 Views

Chciałem wszystkim bardzo serdecznie podziękować za przybycie na zlot. Dawno się tak dobrze nie bawiłem. Było rewelacyjnie. Nie mogę się doczekać następnego, który będzie jeszcze w tym roku (niestety nie będę mógł prawdopodobnie na nim być z racji rotacji).

Na prawdę czuję się rewelacyjnie po tym jak mogłem każdemu z was uścisnąć dłoń i wreszcie wiedzieć z kim codziennie rozmawiam na skype czy forum.

Nie poznałem jeszcze nigdy w życiu tak dużo, tak wartościowych i rewelacyjnych ludzi na raz.

Pozdrawiam i proszę o krótki feedback.

20 replies
mazaq

następny zlot nad morzem :f_cool:

damianpat
Fitas

Zarówno Kasia, Filip oraz Kuba moje zdanie i opinie znaja, ale powtórze dla wszystkich - REWELACJA.
Swietny weekend z wyjatkowymi ludzmi - dziekuje wszystkim za przybycie. =)

Turniej stał nieco pod znakiem zmeczenia, ale miło sie grało, szczególnie z pozycja na Pyszalka - wielkie pozdro :P

Czekam na zdjecia, bo niektóre sa epickie :P

imfar

Dzięki wielkie.
Było genialnie, tyle wesołych scenek... po prostu git.

Filip... nie będzie Cię na następnym zlocie... Say what.. ?! Gdzie mogę zaprotestować...?

Countit

po prostu zaczestuje paroma serduszkami za super zlot!

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

KrisB27

normalnie klasa!!! Admini stanęli wyżej niż zadanie by to wskazywało ;)

a tak poważnie to integracja naprawdę profesjonalnie i przygotowana i zrealizowana

TimotheeS

No Filip, moje zdanie znasz :D
Super zlot, świetni ludzie, genialna atmosfera, przyjemna gra w PF ;)
Miło było poznać tylu ludzi z którymi na co dzień się rozmawia na skype, gg czy forum!
Do następnego (chyba da się coś wykombinować żebyś jednak był?? :D:D:D )!!!
Pozdro!

PatriceMilev

Było epicko. Przydałoby się tylko dodatkowe budzenie :f_pleased:.

muckinfella

Generalnie nigdy nie przypuszczalem, ze poznam Taaaaakich managerow i tylu swietnych alkoholikow grajacych w pokera :) Pozdr!

rusher88

To i ja sie dopisze, chociaz moglem zostac tylko na before party... :D Ale i tak mimo wszystko uwazam ze bylo mega :D Pewnych rzeczy sie raczej dlugoooo nie zapomni :D ( Thoro, Timo i pare innych osob, ktorych nie pamietam :D:D - wiecie o co chodzi :D )

Czekam na nastepny raz ;)

wma21

Spotkanie rewelacja. Juz nie moge sie doczekac nastepnego.

solmyr9

Było świetnie! Odwaliliście kawał dobrej roboty organizując to wszystko ale podziękowania należą się też wszystkim obecnym za zrobienie przyjaznej atmosfery ;)
Mam nadzieję, że znowu zlot odwiedzi Kraków.

Przestancie tak zachwalac bo mi zal dupe sciska caly dzien! :f_cry: Zazdroszcze:) Moze w sierpniu jakas partyzantke nad morzem? ;)

salyk

Było nieziemsko :D

Tyle pozytywnie chorych akcji w jednym miejscu już dawno nie było ;)
MEGA.

Po prostu: byle do następnego! :f_thumbsup:

pozdrowienia dla wszystkich poznanych ludzi :D

Napisane przez filipCMpl
... Dawno się tak dobrze nie bawiłem. Było rewelacyjnie. ...

dobrze gada, wódki mu dać!

naprawdę było za grubo i nie pozostaje nic, jak tylko czekać na następny zlot!
pozdro dla wszystkich !

KrisB27

nawet hymn imprezy zagrano;) Monopol - na melanżu

cóż innego rzec jak tylko że impreza była co najmniej wypasiona na maxa i nie ma słów właściwie na jej opisanie...

PS. co złego to nie ja - kogo obraziłem to przeproszę!
(w pierwszej kolejności barmankę Asie...)

Thorek

Mówiłem to 1000 razy już i może staję się nudny, ale impreza była mega zaje... Generalnie jak wstalem o 8 rano w sobtę, żeby wyjechać tak do niedzieli do 1 w nocy prawie cały czas na chodzie, poza dwoma godzinami snu od 6:30 do 8:30 w sobotę. Genialnych akcji było po prostu mnóstwo i nie sposób wszystkie opowiedzieć. Niestety tylko dla nas zrozumiałem będą zrozumiałe teksty typu "Jadziu, chodź zobaczyć co tu się stało", bo to po prostu trzeba było zobaczyć :D. Niemniej jednak boję się kolejnego zlotu, bo tendencja jest wyraźnie zwyżkowa, więc strach pomyśleć co będzie na czwartym zlocie PS. Wtedy to już chyba kosmos :). Kocham was all.

Mooris

To i ja się dołączę :)

Nie będę powtarzał tego co zostało już napisane, więc napiszę tylko:

+1

:D

Dzięki

Dziękuję wszystkim raz jeszcze za przybycie i feedback. Niedługo się pojawi materiał filmowy i zdjęcia.

Było super - nie zapomnę tych świetnych chwil spędzonych z wami.

Pozdro6000