Grasz w nocy i chcesz z kimś pogadać, podzielić się wrażeniami, opowiedzieć o swojej grze w turnieju. W tym jednym miejscu spotykają się wszystkie nocne marki.
Czynne od 22.00
Miłej nocnej gry!
Grasz w nocy i chcesz z kimś pogadać, podzielić się wrażeniami, opowiedzieć o swojej grze w turnieju. W tym jednym miejscu spotykają się wszystkie nocne marki.
Czynne od 22.00
Miłej nocnej gry!
84\174 i totalne bezkarcie, a jak juz dostane mala parke to stawiaja mnie na alliny. bez sensu;)
smiesznie bo przeczytalam Twoj wpis o przenosinach w watku turniejowym i sobie pomyslalam "no tak... nocne Polakow rozmowy"... wchodze - patrze - wow trafilam
Goldfisha napisał
ja poki co bez fajerwerkow...w 180 SNG zostalo 140 graczy... ja aktualnie nr 50... zobaczymy jak sie skonczy... oby nie za szybko![]()
Gram tego SnG, zostało pięciu, jestem trzeci
już pierwszy, podwoiłem się JJ vs Q2.
Zostało 4, trzy płatne.
Goldfisha napisał
smiesznie bo przeczytalam Twoj wpis o przenosinach w watku turniejowym i sobie pomyslalam "no tak... nocne Polakow rozmowy"... wchodze - patrze - wow trafilam
![]()
Admin musi wyczuwać potrzeby i nastroje swoich ludzi, prawda?
![]()
JacekPL napisał
Gram tego SnG, zostało pięciu, jestem trzeci
już pierwszy, podwoiłem się JJ vs Q2.
Zostało 4, trzy płatne.
a jaki dokladnie grasz?? mozemy razem jakis jeden zagrac
btw a za 13 min zaczyna sie tur z gwarantowanym 20k
ale pula juz jest wieksza... ktos probuje? :>
ja tez pomyślałem o takim tytule ![]()
a u mnie? wypity RedBull uderza w tętnicę ![]()
w turnieju oszołomy wycinają się allinami, a na stolikach banda rosjan dla których kilka $ w tą czy w tą, to nie różnica - i dobrze
Goldfisha napisał
btw a za 13 min zaczyna sie tur z gwarantowanym 20k
ale pula juz jest wieksza... ktos probuje? :>
Ja już dzisiaj nie dam rady, jutro ma ósmą do pracy!!!
no i finito. 141 miejsce i 150$. minus buy in to prawie 100 do przodu. a mialo byc tak pieknie:) dobranoc wszystkim
Bziku napisał
no i finito. 141 miejsce i 150$. minus buy in to prawie 100 do przodu. a mialo byc tak pieknie:) dobranoc wszystkim
ladny wynik
Tobie rowniez dobrej nocy