Usuwasz poprzednią instalację, ściągasz instalkę z ich strony i instalujesz na nowo. CZEGO NIE POLECAM...
A więc po chwili ogarnięcia tego softu nowego - to jest jakaś parodia, nie da się normalnie na tym grać - żadna z opcji które zaznaczymy praktycznie nie działa. Odznaczyłem aby okienka mi nie wyskakiwały, gdy jest moja kolej, bo tak się grać nie da przy kilku stołach gdy wykonuje się pewną akcję np. podaje wartość betu, a tu 3 okna mi na raz wyskakują. Opcja odznaczona - nic się nie zmienia, opcja zaznaczona też nic się nie zmienia i nie pomaga nawet łopatologia typu wyjdź, wejdź, zrestartuj soft etc. To samo tyczy się np. pokazywania najlepszego układu, szkoda miejsca mi na takie coś, odznaczam zawsze tą opcję ale co a różnica i tak pokazuje.
Jestem na maksa sfrustrowany, chciałem ostro dzisiaj przygrindować ale jak można grać 8 stołów gdy co sekundę każdy wyskakuje jeden na drugi i nie da się tej opcji wyłączyć. Jakaś parodia to jest...
Tak jak wyżej pisałem - nie mogę się dostać także do zakładki "my rewards", bo gdy klikam "show details" to nic się nie dzieje.
Fajnie też, że wszystkie notatki na graczy które miałem poznikały. SUPER.
Czy podoba Ci się nowy soft 888poker?
Na pytanie odpowiadam więc: nie bo najzwyczajniej w życiu nie działa jak należy.
Dodam na koniec jeszcze jak niemiłosiernie hud PT3 się pierdoli to jest po prostu nie do uwierzenia.
Nie zdzierżę chyba tych wyskakujących okien stołów TO JEST JAKIŚ ŻART????????
JESTEM NA TILCIE PO TYM, JAK KTOŚ WIE JAK TO ROZWIĄZAĆ TO NIECH DA ZNAĆ.
We wcześniejszej wersji softu wystarczyło odznaczyć opcje "pop up the game window" w zakładce "when is my turn" i wszystko grało. Teraz nie ma znaczenia czy opcja jest zaznaczona czy nie.
Jak ktoś gra kilka stołów kaskadowo to będzie świadomy tego, że tak się grać nie da.