Prima Network $20.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 852919
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
MP: $25.90
CO: $36.45
BTN: $47.20
Hero (SB): $20.18
BB: $26.76
UTG: $21.46
Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with 8
A
J
9 ![]()
1 fold, MP calls $0.20, 2 folds, Hero raises to $0.60, 1 fold, MP calls $0.40
Flop: ($1.40) T
K
Q
(2 players)
Hero bets $1.00, MP calls $1
Turn: ($3.40) Q
(2 players)
Hero bets $2.30, MP calls $2.30
River: ($8.00) 3
(2 players)
Hero bets $4.00, MP folds
Final Pot: $8.00
Hero wins $7.60
(Rake: $0.40)
Przeciwnik w momencie rozdania byl prawie unknown mial cos w stylu 80/40 po 5 czy 8 rozdaniach a dopiero potem okazal sie super aggrofishem.
Na flopie betuje za 1$. Szczerze mowiac nie bardzo mam tutaj ochote budowac duza pule i zdradzac sile swojej reki OOP, bo jesli na turnie badz riverze spadnie drzewko, Q, K badz T to bede popelnial mase bledow OOP.
Z pasywnym przeciwnikiem gralbym tutaj pewnie za pot, ten po paru rozdaniach wygladal na dosc agresywnego wiec moj plan to relatywnie slaby jak na taka teksture flopa C-bet i na blanku c/raise na turnie
Turn mocno mi pokrzyzowal plany, ale jestem zdecydowanie bardziej happy zobaczyc Q niz np
tymbardziej ze przeciwnik tylko limpowal pf co nieco zmniejsza ilosc kombinacji broadwayow w jego zasiegu. Decyduje sie wiec na bet z intencja fold na raise.
Przeciwnik gral call. Jego range to wg mnie w tej chwili:
-drawy do ![]()
-slowplayowane fulle i karety co jednak stanowi mniejsza czesc jego rangu
-rece typu 2 pairs Kxxx + FD, ewentualnie gole tripsy
-czasami reka typu K+ FD na
Na river spada blank, jakoze ciagle uwazam ze on nie bedzie specjalnie czesto mial tutaj fulla gram bet (na raise easy fold) zeby ciagnac value od rak Qxx a kto wie czy nie jest to jakis totalny fish ktory sprawdzi mnie np z golym Ak
Linia ok?