Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] New Bulgarian community

168 Posts
31 Users
0 Reactions
39.3 K Views

Originally posted by go6071
Да ви се похваля :) След 3 невероятни дена в Покер старс бях спечелил 32$, после за съжаление за още 3 дни ги изгубих - downswing + tilt = лоша комбинация. За щастие мисля, че downswing-a свърши, а взех да се справям с tilt-a доста по-добре след като прочетох сребърните статии за него. От два дена вече печеля бавно и стабилно. Успех и на другите на масите.

Браво на теб! Продължавай да четеш статиите и скоро ще те видим в Злато :P

Успех на масите!

MinervaBG

привет и от Стара Загора :)
аз играя от близо месец в FullTilt и за момента се вартя около 100$
играя предимно Сит&Гоу и отвреме на време NL10 кеш маси

darkonebg

Originally posted by DevilHand86
привет и от Стара Загора :)
аз играя от близо месец в FullTilt и за момента се вартя около 100$
играя предимно Сит&Гоу и отвреме на време NL10 кеш маси

Чудесно!
Бъди сигурен, че си прочел всички статии обаче, и особено тази , касаеща управлението на банката.За игра на НЛ10 със Голям стак ти трябват поне 20 бай-ина.
Както немалко хора са научили по трудния начин, всеки покер играч прави грешки, и то по много. Последиците от тези грешки могат да варират от незабележими до катастрофални, в зависимост от избрания модел за управление на банката.

Успех на Масите!

nvelev

Здравейте и от мен
Успех с начинанието - ще зарадвате всички ни. :)

darkonebg

Originally posted by nvelev
Здравейте и от мен
Успех с начинанието - ще зарадвате всички ни. :)
Хехе, накъде без теб нуубе!
Момчета и момичета, ето някой, от когото не е хубаво да се учите относно управлението на банката, било то във или извън покера :)
Той е малко срамежлив за да си го признае,но има доста опит в покера, но последната му банка отиде за кола, предпоследната за пиене и жени, а за пред пред последната никой не си спомня :).
Успех със новата и късмет на микро масите!

darkonebg успявя да ни изпревари всеки път... Чак се засрамих ;)

Добре дошли на всички, засега тук, а скоро и в българската страница :)

До скоро,

Надя

@ darkonebg,

Благодарим за активното учасите във форума!

Успех на масите! ;)

MinervaBG

nvelev

Хех :)
Така е срамежлив съм си, хвана ме... :rolleyes:
Видял съм / направил съм доста неща в покера, които не трябва да се правят - това не е за хвалене :ама...
( и Blackjack бях тръгнал да завладявам, но е -EV :tongue: )
Колкото до пред-пред последната май тя беше онази занулената в Mansion на НЛ 50 ХУ :).
Ниските лимити не са проблем стига да не ми пречупят търпението с твърде безкадърна игра. Ако не издрапам ще депозирам... не е сефте ;)

Здравейте на всички!Успех на хората заети с превода на този сайт, и лека работа естествено.Преди 3 дена се регистрирах и успешно изпълних теста, и вече съм по масите във Фултилт.Във форума прочетох,че условието за теглене е избиването на допълнителния бонус от 50$,а всичко останало като печалба може безусловно да се тегли.Въпросът ми е Дали правилно съм разбрал и Дали някой е теглил след като е започнал с бездепозитен бонус?Благодаря и успех по масите

darkonebg

Originally posted by cartacha
Здравейте на всички!Успех на хората заети с превода на този сайт, и лека работа естествено.Преди 3 дена се регистрирах и успешно изпълних теста, и вече съм по масите във Фултилт.Във форума прочетох,че условието за теглене е избиването на допълнителния бонус от 50$,а всичко останало като печалба може безусловно да се тегли.Въпросът ми е Дали правилно съм разбрал и Дали някой е теглил след като е започнал с бездепозитен бонус?Благодаря и успех по масите

Здравей и добре дошъл!
Правилно си разбрал, първоначалния бонус трябва да остане в акаунта ти докато не избиеш всичките 10 части по 5$ на следващия бонус.Всичко , натрупано отгоре, би трябвало да може да бъде изтеглено по всяко време, но имай в предвид, че Фултилт има доста стриктна система за безопасност и най-вероятно ще се наложи да депозираш някаква дребна сума , преди да можеш да изтеглиш по същия начин.Липсата на това правило е по скоро изключение и се среща доста рядко , и то само в по-малките зали.

Originally posted by niksy79
Аз в Пасифик... по неволя :) Просто немаше къде другаде да получа бездепозитния бонус поради стари акаунти. Инак ПокерСтарс определено повече ми харесва и обмислям скоро да депозирам там.

Открих, че силата ми са Сит енд Гоу турнирите от десет и повече човека и вход 1+0.10 или 2.50+0.25(дабъл ор нотинг), където наистина се печели малко(на фона на инвестираното време), но пък за сметка на това постоянно и смятам засега да ориентирам времето и парите си натам :)
Все едно аз съм го писал този пост :) Същата причина с Пасифика, същите турнири играя.За сега е добре, скоро стават 100$(получих бонусът преди няколко дена) и започвам на 2.5+0.25.
Успех на всички! :)

@ a4kin,

Добре дошъл! :)

Желая ти успех и продължавай напред!

MinervaBG

Zdraveite, Dessi, Nade,

Nai-setne i az da moga da se vkliucha, uspeh i dano pokera nai-setne prevzeme i Bulgaria v pulna sila. Otnosno limitite az sum za po visokite, ako suberete malko banka riskuvaite i probvaite, igrata e mnogo po loose i shte vi e po-lesno da pechelite, na micro limiti mojete da izkarate nqkoi dolar za duvki eventualno ot rakeback smile haide oshte vednuj uspeh na vsichki pokerdjii i na nashite prekrasni hostessi smile

Originally posted by dpatarinsky
Zdraveite, Dessi, Nade,

Nai-setne i az da moga da se vkliucha, uspeh i dano pokera nai-setne prevzeme i Bulgaria v pulna sila. Otnosno limitite az sum za po visokite, ako suberete malko banka riskuvaite i probvaite, igrata e mnogo po loose i shte vi e po-lesno da pechelite, na micro limiti mojete da izkarate nqkoi dolar za duvki eventualno ot rakeback smile haide oshte vednuj uspeh na vsichki pokerdjii i na nashite prekrasni hostessi smile

Въобще не съм съгласен, с правилна игра точно при микролимитите се правят стабилни пари и по-важното научаваш повече за покера и как трявба да играеш, за да биеш после и по-големите лимити. Loose is wrong, tight is right. Правилният BRM e ключът към успеха. Един downswing при по-високите лимите придружен със слаба психика ще доведе до зануляване на банката. А ви уверявам, че downswing ще има. Всеки покер играч е имал голям downswing. Така че, подгответе се за най-лошото, надявайте се на най-доброто.

Поздрави,
go6071

Zdraveite, Dessi, Nade,

Здрасти Митко,

Радвам се да те видя активен и във форума ;)

Иначе ще се постараем да завладеем България, дано се получи :)

До скоро,

Надя

Waiboy

This thread is cool. I don't know what any of it says, but it just looks awesome!

Congrats on the new Bulgarian community!

Originally posted by Waiboy
This thread is cool. I don't know what any of it says, but it just looks awesome!

Congrats on the new Bulgarian community!

Waiboy,

Thank you, which in Bulgarian is ''Благодаря'' [blagodaria]!

MinervaBG

Zdraveite, Dessi, Nade,

Хей Пипи,

Благодаря за участието, желая ти успех в Щатите! Разбий ги! :P

MinervaBG

darkonebg

Zdraveite, Dessi, Nade,

С цялото ми уважение, не мисля че съвета е добър. Този сайт е за прохождащи играчи, и много от нас са се справили, минавайки през най-ниските лимити.Въпросното поведение - дай да седнем с цялата банка на една маса, пък ако ни върже, върже, принципно е в манталитета на българина и е главната причина в повечето сайтове да ни мислят за "european fish". Една от главните цели на този сайт е да научи на дисциплина в управлението на банката и качването на лимитите да е постепенно и да върви редом със теоретическото обогатяване на играча.
За нашите общи приятелки съм напълно съгласен обаче ;).

Originally posted by go6071

Въобще не съм съгласен, с правилна игра точно при микролимитите се правят стабилни пари и по-важното научаваш повече за покера и как трявба да играеш, за да биеш после и по-големите лимити. Loose is wrong, tight is right. Правилният BRM e ключът към успеха. Един downswing при по-високите лимите придружен със слаба психика ще доведе до зануляване на банката. А ви уверявам, че downswing ще има. Всеки покер играч е имал голям downswing. Така че, подгответе се за най-лошото, надявайте се на най-доброто.

Поздрави,
go6071

Добре казано, това е правилното поведение за всеки сериозен играч.

Един бърз въпрос - Коклко време имам в Pacific-а за да изиграя тези 5000$? За вторият бонус пиеше срок, но не и за пъвроначалните 50$.