Skip to forum
Notifications
Clear all
360 Posts
117 Users
0 Reactions
81.1 K Views

Pentru VioletaPoker,

In primul rand felicitari pentru asa rezultate bune, si sper sa depasesti repede perioada de downswing si sa revii in forta :f_cool:.

Legat de retragerea fondurilor de la Full Tilt, poti consulta metodele de plata disponibile chiar la ei pe website. Cel mai bine este sa-i contactezi pe ei direct pentru a afla care este varianta cea mai rapida si a evita orice surprize sau intarzieri suplimentare. De fapt, prietena ta trebuie sa ii contacteze pentru ca ea este titulara si eventual cu ocazia asta poate sa si intrebe care este procedura din partea lor de a-ti da tie permisiunea sa folosesti contul astfel incat sa nu fie nevoie de fiecare data sa se ia legatura cu ea. Asa ar fi cel mai corect si in acelasi timp este si mai eficient pe termen lung ;).

Multa bafta in continuare si asteptam cu totii sa ne mai povestesti din succesele tale _cool:.

Mult noroc la mese!
Andra

:spade: :heart: :diamond: :club:

Reply

Am trimis un video de vreo 60 de min dar inca n-am primit raspuns sau confirmare ca l-au primit, sper sa-l fi primit :P

Reply

Cosmina scuze pt linkiul cu acel forum postat de mine ... dupa cum probabil ai observat era primul post al meu si nu stiam k nu am voie sa postez asa ceva.
In legatura cu retragerea am vorbit cu multe pers care m-au sfatuit sa fac asa cum am scris si in primul post ... depunere de pe un card visa si retragere apoi pe acelasi card este metoda cea mai eficienta si usoara pt mine, daca vor intervenii probleme o sa'i contactez normal dar sper sa nu fie.
Oricum cardul o sa fie gata sapt asta, sper ca maine sa'l elibereze banca, si sa fac prima retragere la inceputul sapt viitoare.
Vreau sa urez tuturor celor ce vor participa la evenimentele FTOPS de pe fulltilt, care incep in noaptea asta, multa bafta si premii cat mai mari.

Reply

Originally posted by uKwPlayer
@mmarina07: Cum ai ajuns de la 8$ la 720$ ? Jucand snguri sau cash games si cat timp ti'a luat?

Incepusem cu cei 50$ dar initial am jucat sng si am ajuns la 8$. Asa ca m-am apucat pe cash games. si incet incet am urcat. Apoi am marit limitele la NL10 si am jucat de cateva ori pe NL25 si NL50. Am dat de un downswing si acuma am aprox 500$ asa ca am coborat la NL10 pana ajung iar la 750$. Am jucat si sng dar putine de obicei pt relaxare la 1$ si cateva turnee dar nu am scos mare lucru de acolo.

Joc de aproximativ 2 luni- 2 luni jumate.

Violeta eu cred ca cel mai sigur mod pt cashout este direct in contul bancar.

Reply

Unde pot gasi imagini video cu un intreg turneu jucat ? am vazut aici pe pokerstrategy cateva dar erau numai cu masa finala.

Reply

Originally posted by drunkkillerrr
Unde pot gasi imagini video cu un intreg turneu jucat ? am vazut aici pe pokerstrategy cateva dar erau numai cu masa finala.

MTT nu gasesti, pt ca ar fi prea lung, dar poti sa te uiti la SnG's care sunt de la inceput, de la 10/20 blinduri cu 1500 chipuri.

Reply
uKwPlayer

si eu as fi interesat sa vad un astfel de video ..

Reply

Salut,
Abia acum vad ca exista o comunitate de romani pe site, ceea ce e foarte bine.
Am inceput ieri, am pierdut 20$ f repede la 0.10/0.25 NL, iar apoi am inceput sa joc la 0.05/0.10 si am revenit la un moment dat la 45$ din cei 50$ intiali.

Apoi am inceput sa experimentez, am jucat pe 2 mese, am jucat cam 2 ore si am vazut ca stagnez la 35$ +/- 2$. Am mai deschis o masa - 3 in total - m-am mentinut bine pe cateva minute, dupa care am obosit.

Actualmente mai am 16$ si ma gandesc care-i pasul urmator. Ma gandeam sa joc la limit, dar nu vad marile beneficii. Cert e ca nu voi mai juca multitable.
Ceva sugestii?

Nu m-am bagat la nici un SNG sau vreun tournament pana acum.

Reply

Ce ai cautat la NL25? cu 50$? Ai citit despre Bank Roll Management doar ca sa iei quiz-ul si dupa aia a disparut ca si cum nu ar fi existat niciodata?

Eu te-as sfatui sa te hotarasti ce vrei sa joci FL/NL/SnG sa recitesti articolele de la categoria respectiva, sa urmezi BRM-ul strict si poate iti revii (asta daca nu ai peste un downswing urat)

Reply
andreibalint

Am un prieten care juca cu 70$ NL 1$-2$. M-a amuzat teribil. Unii pur si simplu isi doresc sa piarda.

Reply

Oameni buni nu mai puneti concluzii dupa o zi de joc ... f nesemnificativ, iar ceea ce ai facut tu deus e prostia intruchipata, abia dupa min o luna de joc se poate spune cate ceva despre cum ai jucat, ce ai gresit, ce ai facut bine, si ce trebuie sa faci in continuare
Eu te sfatuiesc sa joci SnG-uri de 1.1 cu aia 16, un joc standard TaG fara nebunii si fara bluffuri, asa ar fi trebuit sa faci cu aia 50 de la inceput.
Eu am incepu la sng-uri de 2.2 pt k eram f sigur in ceea ce vreau sa fac si stilul de joc pe care trebuie sa'l aplic
Aplica o strategie corecta si nu lasa gandul ca e posibil sa pierzi tot sa te macine si sa iti influenteze jocul ... in fond nu pierzi nimik.

Reply

salutari dragi tovarasi si pretini,

mai intai de toate, ma bucur ca ai nostri ca brazii s-au intrunit in aceasta "societate secreta"
eu sunt proaspat, asa ca sa ma prezint.
sunt Florin, stau in Bucuresti de ceva timp si joc FL/FR 10/20 cent. am inceput sa joc acum aprox. 2 luni si fac pasi inceti, dar siguri catre limitele superioare. cand am sa ma fac mai mare ;) am sa trec si pe la SnG/MTT si NL cash.

si inainte sa termin vreau sa-i felicit pe adminii "societatii" noastre pt ce au inceput sa faca si nu in ultimul rand pe "cartita" noastra din tabara "inamica" :tongue:, adik pe vhalee.

succesuri dragilor, la poker si nu numai...

Reply

hello:). O intrebare va rog: pe full tilt pot folosi elephantu?:)

Reply
dirtttttt

@ ICamy: da se poate folosi, vezi ca au scos versiunea 0.68beta.

Reply

vreau sa stiu daca este legal elephantu sa-l folosesc pe full tilt poker, poate am formulat gresit intrebarea. Multumesc anticipat.

Reply
dirtttttt

Este legal normal. Nu ai voie sa ti mesele deschise fara sa joci la ele in timp ce merge elefantul sau pokertrackerul.

Reply

multumesc mult dirt !

Reply

In primul rand tin sa va salut pe toti.

Sa ma prezint... Ma numesc Adrian sunt din Bucuresti, am 20 de ani si sunt student. Recent am observat acest thread si ma bucur sa gasesc o comunitate de romani.

in rest ... va doresc bafta la mese.

Cu stima,

Adrian.

Reply

E vreun roman Diamond sau Black Member sau o sa fiu eu primul ? :P _thumbsup:

Reply

nu nu ... eu voi fi primul ... :)

unde joci stelistule ?

Reply