Ja sam pogriješio kod verifikacije, pa se sve zakompliciralo. Ak ne riješim s MB pokušat ću s nekom drugom firmom.
Devizni račun ti je u dolarima ili eurima?
Ja sam pogriješio kod verifikacije, pa se sve zakompliciralo. Ak ne riješim s MB pokušat ću s nekom drugom firmom.
Devizni račun ti je u dolarima ili eurima?
Originally posted by ChoChikun
Ja sam pogriješio kod verifikacije, pa se sve zakompliciralo. Ak ne riješim s MB pokušat ću s nekom drugom firmom.Devizni račun ti je u dolarima ili eurima?
Meni je u eurima ka i MB račun, velika greška ;(. Ako igraš na $ sobama definitivno napravi sve račune u $ jer će ti inače uzimat dobre provizije kod mjenjanja valuta (tečajne liste su im lopovske
)
o tome sam bas citao po forumima jucer ♦ 2% uzmu sebi pri svakoj promjeni valute ili tak nes, pa dok ti izmjenjas eure u dolare pa dolare u forinte pa forinte u tolare i onda tolare u eure, ostane ti taman dovoljno za kupit kruh i eventualno mlijeko
Jel neko nest cuo o novom zakonu o porezivanju online igara na srecu(tipa poker :rolleyes:, kladionica? Zanima me ako netko zna od kada stupa na snagu i ako se nekak moze izbjec oporezivanje(mozda preko moneybookersa?)
Originally posted by Sasa1234
Jel neko nest cuo o novom zakonu o porezivanju online igara na srecu(tipa poker :rolleyes:, kladionica? Zanima me ako netko zna od kada stupa na snagu i ako se nekak moze izbjec oporezivanje(mozda preko moneybookersa?)
Priča se da smo ovo godinu bez briga....a poslije ćemo vidit šta će bit....ja sam do sada redovito cashout preko bookersa ili direktno sa starsa na vizu po 600$ i niko nikad ništa nije pitao.....imam račun u erste.....
PS-dal je neko imao problema do sada ako je dignuo 10000$ u mjesec dana onako u komadu u erste?
Originally posted by extpan
Originally posted by Sasa1234
Jel neko nest cuo o novom zakonu o porezivanju online igara na srecu(tipa poker :rolleyes:, kladionica? Zanima me ako netko zna od kada stupa na snagu i ako se nekak moze izbjec oporezivanje(mozda preko moneybookersa?)Priča se da smo ovo godinu bez briga....a poslije ćemo vidit šta će bit....ja sam do sada redovito cashout preko bookersa ili direktno sa starsa na vizu po 600$ i niko nikad ništa nije pitao.....imam račun u erste.....
PS-dal je neko imao problema do sada ako je dignuo 10000$ u mjesec dana onako u komadu u erste?
hmm mislis moneybookers il kak vec?
-zar to nije nedostupno za hrvatsku? neg se moze samo u bih i tak okolo naokolo ![]()
Stari mi je rekao da se oporezuje novac od igara na srecu koji stavljas na vizu, mislim tipicno je u nasoj drzavi kako god okrenes da ce dizat frku na male ljude i male iznose a nitko nis ne pita one koji vrte milijune kroz mutne poslove ♦
Evo i mene, direktno iz Koprivnice :f_biggrin:.
Kolko vidim najbolja kombinacija za lovu je ERSTE-VISA-Poker klijent?
Evo da se i ja javim, premda čini se, nema ovdje baš nekih događanja.
ajspingvin bit ce da je tako ♦ barem cu tako sebi sad sredit pa cu moc potvrdit iz prve ruke jel to stoji ![]()
poz ludicoka, a cini se da nas sve vise ima tu, bit ce valjd i nekih dogadanja
pozdrav svima iz Zg.
Uglavnom igram na Pacific Poker site-u, pa ako netko igra tamo vidimo se...
ej ekipo pozz.
trazim cimera/cimere/cimerice u Zagrebu.Dakle unajmimo malo veci stan,igramo poker,partyamo i takve stvari.Inace imam jos malo do kraja faksa,pa bi htio iskoristit jos to malo vremena prije posla.
P.S.ili ako netko trazi cimera
Pozdrav iz Sarajeva
Skoro sam ocistio bonus na full tiltu, hocu li morati uplacivati ista prije prvog dizanja. I dali valuta na visa debitnoj kartici mora biti u USD za uplatu, il' moram razmjeniti.
Pozdrav narode, vidim ima vas tu
Još malo pa će i hrvatski dio pokerstrategya nastat ♦
@Pnnkaznk:
Mislim da možeš jedino bank transferom isplatit novac ako nisi izvršio uplatu prije. A inače možeš isplatit na bilo koji od načina kojim si napravio uplatu.
A što se valute tiče, ne treba biti u USD koliko znam, samo naravno, obračunat će ti neku proviziju za promjenu tečaja ♦
Ispravite me ako griješim ♦
da se pohvalim....imao sam 'cak' 8$ rake backa za prosli mjesec na Everestu pa mi se nije bas isplatilo to prebacivat u lovu.odlucio sam rade odigrat jedan turnir....bilo je 640 igraca..na finalni stol sam usao kao short stack ali malo po malo dosao do vrha..inace ne igram turnire nego ring...

sretna vam nova ♦