es būt latviets un spēlēt pokers
Cash NL10-25 FR un SH
edit: Vajag piedabūt pokerstrategy lai uztaisa Latvia community..ta savējie ikmēnesi varēs k-kādu piki vārīt un būs interesanti sacensties....pietam mēs esam pieteikami daudz
par to "pietiekami daudz" es šaubos, bet tā, ideja ir laba
pašlaik FL$0.10/$0.20 FR @FTP
Pašlai @ Full tilt, cīnos, lai izņemtu tos pirmos 50$ . Spēlējot SNG 1$+0.20 grūti būs sakrāt 1000 punktus.
Dažreiz uzspēlēju headsup 3$.
Sveiki.
Man vajadzētu nelielu padomu, kā ātrāk sakrāt FTP? Jo dienas skrien, bet tie punkti grūti nāk.
Un varbūt vēl kāda atklāsme no tiem, kas jau ir iztīrijuši tos pirmos 50$.
Paldies.
♠_cool:
Varbuut saac ar to, kursh speeles veids Tev ir stipraakais, tad ar buus ieteikumi
Kaa aatraak
Čau visiem, ilgi domāju, kad atvēršies šāda veida posts.
Izskatās, ka te visi tikai iesācēji vēl, bet nu gl.
Es spēlēju 12$ turbo 9-man sng un drīzumā pāriešu uz 24$ sng, hopefully arī uz 33$ un augstāk
GL
Par Latvijas comunity - great idea
Sekošu līdzi jaunumiem.
Ja ir vēlme - mans blogs - woxix PPC
Sveiki mazie gengstas. ♦
Jā Latvijas community. ♦ Būtu jauki.
Varētu skaipā uzčinīt Latvijas pokera čatu. Pats pašlaik ņemos pa NL2 un 1$ SNG.
Augstākais spēlētais limits NL10 BSS. ♦
Originally posted by Splitpot
Varbuut saac ar to, kursh speeles veids Tev ir stipraakais, tad ar buus ieteikumiKaa aatraak
![]()
SNG
Sveiks,
Par FTP 1+0.2$ sng dažādas atsauksmes, ir ļaudis, kas apgalvo, ka tādu rake neesot iespējams sasist, it sevišķi uzsākot pokera gaitas. Pats arī sāku ar sng, bet nācās atzīt, ka man nepadodas. Daudzi uzsāk ar SSS- pārbaudīta vērtība un mikrolimitos strādā. Vai arī BSS ultramikrolimitos. Interesanta un ienesīga ir PLO, bet nākas saskarties ar augstu varianci kā arī, ja iepriekš navspēlēta Omaha, tad iznāk gandrīz visu apgūt no jauna. Lai veicas!
Ar rakebacku ir elementāri sasist un arī bez. Rakeback ir 27% = 0.27 x 0.20 = ~ 6 centi back no katras komisijas maksas. reāli iemaksa ir 1.14$ un to nevajadzētu būt baigākajām problēmām sakaut
Kāds zin, kur var apskatīties, cik laiks vēl ir palicis, lai "iztīrītu" pirmos 50$ ?
Čau čau!
'Graindoju' 2,25$ SnG@FTP
Sen jau spēlētu 5,5$, bet nebija par ko dzīvot un nācās 1/3 BR izņemt
Kāds no jums ir kautko šitajos Christmas raffle vinējis?Lai cik daudz visādu izsložu nebūtu neko nēsmu vinnējis nekur
Cik man zināms, Party Poker nedod tādu klasisku rakeback (noteiktā laikā atmaksā x% no saģenerētā rake), tomēr PP first deposit bonuss + pēc tam par sakrātajiem punktiem nopērkamais ir līdzvērtīgs, ja nemaldos, apmēram 30% rakeback. Lai gan PP first deposit bonusu atsist mazos limitos, manuprāt, ir praktiski neiespējami.
Caur FTP, Cake un vēl dažām pokerromiem var saņemt rakeback tīri $ izteiksmē.
Sanāca uzkāpt uz baigā downswinga un diemžēl zaudēju pirmos 50$.
Ir kāda iespēja tikt pie vēl 50$ pa briivu ?
Citreiz tiek piedāvāti papildus 50$ kādā citā istabā. Bet tas pa dažiem gadiem ir noticis liekas divas reizes.